זריקת הנשק לים

eran shmuel

New member
זריקת הנשק לים

כנראה שלא שמתי לב לאחד הפרטים וברצוני לדעת מדוע ויק וחבריו זרקו את הנשק לים?

v e g a

New member
כי הם לא רוצו שהוא יסתובב

ברחובות בין כל הכנופיות,שלא יפגעו הרבה אנשים. הם אנשים טובים,הסטרריק טים,אחרי הכל.....

eran shmuel

New member
זריקת הנשק לים

אני יודע שהם לארצו שהנשק יגיע לרחובות. לא הבנתי מדוע הם לא הסגירו את הנשק לאסוודה?

v e g a

New member
../images/Emo58.gif

בגלל שהם השיגו את המידע על מיקום הנשק מהעוזר של מנהיג הביז לטס,והמנהיג עצמו לא הסכים לספר למשטרה איפה הנשק. עכשיו,אם הם היו מספרים לאסוודה על מיקום הנשק הוא היה שואל איך הם השיגו את המידע ואז הוא היה מגלה שהם השתמשו באמצעים לא כשרים לגלות את המיקום והוא היה יכול לעלות על העסקה שהם עשו עם העוזר של המנהיג ואז הוא היה שואל מאיפה יש להם 100 אלף דולר לעשות עסקה ואז הוא היה יכול לעלות על זה שהם שדדו את רכבת הכסף,ואז........ הבנת את הרעיון,לא?

אם אפשר להבין משהו

למה קבעת שספויילר הוא פרטים מהפרקים של העונה ה3 ומעלה? בד"כ ספויילרים הם על הפרקים שעדיין לא שודרו בארץ בערוצים הראשיים(להבדיל מStar World ושאר הערוצים מחו"ל שקולטים אצלנו). כאשר אתה מערבב כאן פרקים ששודרו בשבועות האחרונים עם פרקים שכבר שודרו בחו"ל, אתה מונע מכאלה שדוחים ספויילרים לקרוא דעות של אנשים עם נתונים על הפרקים האחרונים. אני מציע לך לשנות את הגדרת הספויילר בפורום כך ש
= הודעות הכוללות מידע על פרקים שעדיין לא שודרו בארץ, לפי התנאים שהבאתי בתחילת ההודעה. אנא קח זאת לתשומת לבך. תודה, רן.

דון גל

New member
אז ככה: ההחלטה הגיעה אחרי דיון לא

קצר בפורום, ובדיקה מה קורה בפורומים אחרים. הבעיה עם ההגדרה ש
כולל רק מה שלא שודר בארץ, הוא שמי שלא ראה את הפרק או פרקים האחרונים, לא יכול לגלוש בפורום בנוחות. אתה רוצה שאם תפספס פרק, לא תוכל להכנס לפורום עד שתראה אותו? בכל אופן, אני בד"כ ממליץ (וכתבתי את זה בהודעה לגבי הספוילרים,) לכתוב בכותרת על איזה פרק ה
מדבר, ככה שמי שראה כבר את הפרק לא צריך לחשוש. יש פורומים שכל מידע לגבי עלילה הוא ספוילר, לא משנה כמה פעמים הוא שודר בארץ. יש פורומים ששום דבר הוא לא ספוילר. אנחנו לקחנו שביל באמצע. אני לא חושב שיש פה יותר מדי גולשים שראו פרקים שלא שודרו בארץ, וגם מי שכן, מספיק בוגר בשביל לא לספיילר עליהם בפורום. אני פה בשביל לוודא שזה לא קורה, ותאמין לי שהודעות על פרקים שלא שודרו בארץ, שלא יסומנו כהלכה על
מיוחד (ומספר פרק) ימחקו. אני לא חושב שיהיה בלבול או בעיה להבדל בין ספוילר לפרק ששודר בארץ לספוילר לפרק שלא שודר בארץ. אני חושב שהשיטה הקיימת היא הטובה ביותר לגולשים הקבועים בפורום, תוך כדי התחשבות בגולשים המזדמנים בפורום, אבל אני כמובן שמח ואשמח לשמוע את דעתך ודעתם של אחרים בנושא. מאוד הייתי רוצה לקרוא תגובה שלך לדברים האלה, האם אתה מסכים, מבין, מתנגד, וכמובן מה היית מציע כאלטרנטיבה? תודה, הדון.

הדון, אני מסכים עם רן...

אני חושב שגולשים קבועים בפורום אומנם יהיו מודעים לחוקים ויפעלו לפי החוקים, אך גולשים מזדמנים אבל וותיקים במערכת הפורומים רק יסמנו ספוילר, כפי שנהוג ברוב הפורומים, ולא יסמנו לאיזה פרק בדיוק שייך אותו ספוילר. חוץ מזה, אני לא חושב שאנשים כאן יוכלו לזכור באיזה פרק קרה כל דבר ולסמן בכותרת את מספר הפרק עם הספוילר..

אם כבר דנו בנושא כאן אז אני לא אשנה

'סדרי עולם',לא אחזור בי אך אתייחס לדברים שלך. קודם כל אחוז הצופים בפרק בזמן גדול בהרבה מאלה שמקליטים, מחכים לשידורים חוזרים או מורידים מהאינטרנט(חס וחלילה). חוץ מזה שהפורום הוא מקום למכורים באמת של הסידרה והם אלה שמכינים עצמם שעה לפני 10 בשבת בערב. אני חושב שמעריצים שפספסו את הפרק ונאלצים לחכות יום-יומיים כדי לראות את הפרק המפוספס יבינו שכדי לא לקלקל לעצמם הם לא ייכנסו לפורום, הרי טבעי שהפורום יוצף במידע ודיונים על הפרק האחרון..כיאה לפורום על סידרה שמשודרת בקביעות. כמו שאמרתי, אם דנו בעניין ויש רוב מסכים אין אני שאשנה זאת, עם זאת במצב של מחלוקת הייתי מייעץ לך לשקול סקר דמוקרטי כאן בפורום. שיקול נעים ושנה טובה, רן.

JaneLame

New member
תמוה

הם היו מקבלים קרדיט על התפיסה לו הנשק היה מגיע לאסוודה. חבל, לא?

כלל לא.

הם אומנם היו מקבלים קרדיט, אבל יחד עם הקרדיט גם מאסר, השעייה והעמדה לדין.

למעלה