אז ככה: ההחלטה הגיעה אחרי דיון לא
קצר בפורום, ובדיקה מה קורה בפורומים אחרים. הבעיה עם ההגדרה ש
כולל רק מה שלא שודר בארץ, הוא שמי שלא ראה את הפרק או פרקים האחרונים, לא יכול לגלוש בפורום בנוחות. אתה רוצה שאם תפספס פרק, לא תוכל להכנס לפורום עד שתראה אותו? בכל אופן, אני בד"כ ממליץ (וכתבתי את זה בהודעה לגבי הספוילרים,) לכתוב בכותרת על איזה פרק ה
מדבר, ככה שמי שראה כבר את הפרק לא צריך לחשוש. יש פורומים שכל מידע לגבי עלילה הוא ספוילר, לא משנה כמה פעמים הוא שודר בארץ. יש פורומים ששום דבר הוא לא ספוילר. אנחנו לקחנו שביל באמצע. אני לא חושב שיש פה יותר מדי גולשים שראו פרקים שלא שודרו בארץ, וגם מי שכן, מספיק בוגר בשביל לא לספיילר עליהם בפורום. אני פה בשביל לוודא שזה לא קורה, ותאמין לי שהודעות על פרקים שלא שודרו בארץ, שלא יסומנו כהלכה על
מיוחד (ומספר פרק) ימחקו. אני לא חושב שיהיה בלבול או בעיה להבדל בין ספוילר לפרק ששודר בארץ לספוילר לפרק שלא שודר בארץ. אני חושב שהשיטה הקיימת היא הטובה ביותר לגולשים הקבועים בפורום, תוך כדי התחשבות בגולשים המזדמנים בפורום, אבל אני כמובן שמח ואשמח לשמוע את דעתך ודעתם של אחרים בנושא. מאוד הייתי רוצה לקרוא תגובה שלך לדברים האלה, האם אתה מסכים, מבין, מתנגד, וכמובן מה היית מציע כאלטרנטיבה? תודה, הדון.