זרם חשמלי בנגיעה ועוד משהו

זרם חשמלי בנגיעה ועוד משהו

שלום לכל מי שקורא את ההודעה הזאת. ובכן בשבוע האחרון מלא אנשים אמרו לי שהעברתי להם זרם כשהם נגעו בי. סיפרתי את זה למישהי והיא אמרה שזה אומר משהו טוב מבחינת ריפוי אנשים. חוץ מזה יש איזה מספר שבכל מקום אני רואה אותו במשך חודשים, מה זה בכלל אומר????? אשמח אם תשלחו לי תשובה

איזה פחד..

סת-ם. תדר חשמלי יש לכולנו, כדאי שתדעי, ולפעמים התדר קצת גבוה יותר ואנחנו גם מעבירים אנרגיה לאחרים. אבל.. אין בזה חידוש גדול. כולנו מעבירים אנרגיה כל הזמן, וכולנו גם מוקפים אנרגיה, כך שלפעמים אנחנו משמשים כמו מגברים לגבי אחרים. אם זה חשוב לך - לכי ללמוד הילינג אנרגטי כזה או אחר. יש הרבה מורים לכך, ושם גם תלמדי לעשות זאת בצורה מבוקרת ומעשית, ולא מיסטית חפיפית. לגבי המספר שאת רואה - גם אני רואה לעיתים קרובות מספר כזה בראש, אבל בדרך כלל זה המספר של מנהל סניף הבנק שלי, שרוצה לדבר איתי על האוברדראפט שלי שרק גדל..

THE-SORCERER

New member
למחשמלת.. וטיפ נחמד לכל הגולשים!

אין לך מה לדאוג. תדרים חשמליים וגלים, שכיום לומדים שמקורם במח, מוכרים כיום בעיקר על הילרים. יש תרגיל חביב בהילות: מנערים את כפות הידיים חזק זמן מה, כשכבר אין שוווום כח, מקרבים אותן זו לזו, ומרגישים ביניהן דחייה\משיכה\עיקצוצים, אפשר לשחק עם זה, ואפילו ליצור כדור! עשיתי את זה עם עוד מישהי, ואז החלטנו שהיא תשים את הידיים שלה בין שלי באופן כזה: XYXY (X ידיים שלי, Y שלה), ופתאום שנינו קפצנו מזרם חשמלי א-ד-י-ר! ניסינו בפעם אחרת וזה חזר על עצמו... שלום ולהישתמע, T.S.

למעלה