זרמים בגוף בעקות חרדה

שמחייס

New member
זרמים בגוף בעקות חרדה

איך אפשר להרגיע?אני משתמשת בלבנדר אבל לא תמיד זה עוזר

ינוקא1

New member
היי.

כמה זמן התופעה הזו נמשכת ? אני חושב גם שלפני כל דבר כדאי שתבקשי לראות נוירולוג. הרגעה של חרדה באופן כללי כדאי באמצעות נשימה - לפני שאת הולכת לישון פשוט לנשום עמוק ולנשוף ולחזור על זה הרבה. להרגיש איך הגוף מתרחב בנשימה ומתכווץ בנשיפה. להרגיש איך את משחררת את כל הלחצים והמתחים בנשיפה , ומכניסה אוויר מרגיע בנשימה. אם תעשי את זה יום יום והסיבה היא חרדה , סביר להניח שתראי שיפור. במידה ולא , כדאי לפנות לטיפול מסודר.

RanLoel

New member
חרדה

היי שמחיייס דבר ראשון אפשר לנשום. לא כפעולה אוטומטית אלא באמת לנשום. לעצום עיניים, לקחת אוויר דרך האף ולנפח את הבטן ולהוציא לאט דרך הפה. ריכוז בפעולת הנשימה למשך 3-5 דקות עשוי לתרום לתחושת הרוגע הכללית. בנוסף, אני מאוד ממליץ על סדרת טיפולים בדיקור. בזמן הדיקור הגוף משחרר אנדרופינים (משככי כאבים טבעייים) וסרוטונין (הכימיקל הטבעי האחראי על ההרגשה הטובה). זרימת הדם מתגברת ומערכות הגוף מרפות מהמתח המצטבר ומאזנות את עצמן באופן טבעי. בהצלחה, רן

חרדה ורפואה סינית

היי שמחייס, יכולים להיות הרבה גורמים לחרדה, וכדאי לאבחן ולהבין מה מקור הבעיה ולטפל מהשורש, על מנת לפתור את הדברים בצורה הטובה ביותר. רן כבר המליץ על טיפול, אני בעד, רפואה סינית יכולה מאוד לעזור במקרים של חרדה. בנתיים, המליצו לך על נשימות, אפשר גם לנסות תה קמומיל שהוא מאוד מרגיע. אבל כדאי לנסות להגיע לשורש העניין ולא להסתפק בפתרונות זמניים. בהצלחה, יעל

shahaful

New member
מאיפה מגיעה?

שלום לך בתור מטפל שנתקל בהרבה מטופלים עם בעיה דומה, המלצתי לך, היא למצוא מטפל אשר במקביל לטיפול עצמו של החדרת מחטים ומתן צמחי מרפא מרגיעים , מאזנים ומחזקים, ירד איתך לשורש הבעיה, ובאמצעות שיחה להבין מאיפה מגיעה החרדה, מהי אותה מצוקה שמעוררת את החרדה. כאשר מבינים את המצוקה, קל הרבה יותר להתגבר עליה ועל החרדה אשר מגיעה בעקבותיה. בהצלחה

למעלה