זרעים של פרידה..

...Blue

New member
זרעים של פרידה..

צריפים ישנים עטפו אותנו אהבה ונתנו לנו מחסה מפני צינת הלא ידוע גחלים לוחשות הציתו בליבנו להבה ועד כמה שאנסה לא אסתיר הגעגוע כבשן שפתייך עוד לוהט בתוכי ומזכיר לי עד כמה נעים הוא מגעך ומבט עינייך ממוסגר בתוך מוחי כציור קרניי חמה על פלקט אהבתך מילים שנאמרו ייחרטו כתו על אבן לרגליו של עץ חיים המצמיח שורשיו וזיכרונות שיערמו כאלומות הקש בתבן יימלאו שממת החדר כמו קוראים לי: "בוא עכשיו" אלטף את השתיקה הנוטעת בי מרגוע להזין בה את הנפש הדולה שרידיי עבר ואפרד בנשיקה לשפתייך, בלי לנגוע ואנצור את ליל אמש בליבי, כי כבר נגמר..

tairon

New member
וואוו..

וזרעי פרידה עדין מהדדים בראשו.. הוא נוצר רגעי קסם של אהבה.. מטייל בנבכי הזכרון.. זוכר מגע.. זוכר את קולה.. ומבט עיניים משחזר.. ובעיקר זוכר כי כל זה נגמר.. זרעים של פרידה.. הם התחלה לפריחה חדשה..לפעמים.. אבל כזרעים זו רק תחילת הדרך... ושהלב מתנקה הוא מתפנה להתחלות חדשות.. בלו אמרתי בעבר חוזר ואומר ענק זה אתה!

ואם..

זרעי פרידה מצמיחים עלים חדשים פרחי טוהר רעננים יגלו אהבה אחרת לנצור את הרגעים שהיו ולחכות לפריחה משהו מין החידוש יביא חיים אחרים.

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifלשלושתכם פשוט כי אהבתי....

וואו איזה מילים מלאות משמעות ומעוררות זיכרונות ומחשבות על..... מוניק

danistar

New member
שתיקות חסרות אהבה

שתיקות חסרות אהבה ורגעים חבולי מחשבה זמנים שנולדו לאהוב והתחלפו לבלי שוב זר פרחים מיותם בחום דמעות מוכתם תמונה קפואת פנים מרגע שלפני שנים שלכת עמוקת גוונים וקוצים של אורנים זמן שממשיך לתקתק ורגש , דוהה , שותק …

danistar

New member
וברשותכם עוד אחד "לחפש עתיד אי שם"

באמצע שדה התעופה בתוך ההמולה הצפופה מחבק אותך חזק מרגיש את המחנק נשיקה אחת אחרונה הרגשה מאוד טעונה חייב להיפרד עכשיו מבטיח לבקר בסתיו עולה במדרגות הנעות מנסה לנגב דמעות מנפנף לעברך לשלום הולך להגשים חלום מבטיח לא לשכוח מקווה שתוכלי לסלוח נוסע מעבר לים לחפש עתיד אי שם ..

...Blue

New member
געגועים בקריסטל..

צוהר נפתח בחלונך ומלאו חדרייך חיים, אהבה התרפקה על ליבך וגופך התעטף בעלים.. לא צינה עוד שוכנת בין כותלי תחושותייך רק קרן שמש מחממת עוטה סומק על פנייך.. פנינים פזורות על הרצפה שקופות כראי פנימיותך אם רסיסים הם בעינייך משמע נשבר ליבך.. אך אם צורתם כקריסטלים זוהרת בך תקווה הדביקי נטיפיי הזכוכית וצרי לך אהבה.. וכשאביט אל מול שמיים שזורים כוכביי תעתוע, אלכוד מבטו של ירח תמים המנסה לשווא להסתיר געגוע..

lori

New member
צוהר ליבך

רוצה לאחוז ברגע בין אדי תשוקתנו רגע קסום שבו שני אנשים נוגעים גוף אל גוף יד ביד רעידות מיתרי מול צוהר ליבך..

lori

New member
זכרון ימים וליל אמש

לא נרדמת מלווה בסערת חושים ואברים מתרפקת על זכרון ימים לשוני עדיין טועמת מתיקותך לוגמת טיפת יצריך הנוטפת. ריחות בשרינו באפי תאוות בשרים אינה נגמרת הותרת אותי נטרפת, ונזקקת לך... יודעת כי סיימנו פרק אך מה לעשות אם קשה אני כמו הפרד?!

lori

New member
בלו בלו

אתה שמסוגל להוציא ממני מילים כך בצ´יק לך בוסה ענק

...Blue

New member
זרעיי בראשית..

נפלא לורי מה שכתבת כאן..
כייף לראות אותך לאות תפשה תנומה במסדרונות חשוכים וכמיהתי עלתה אל הר גבוה ומוכר בו שהה דמיוני לפני שנים כחייזר מוזר בינות סודות המדבר.. נפשי גמעה מרחקים בחיפוש נהר מרווה המפרה אדמה חרוכה ומאיר דרכי בנבכי תהום חשוכה עד נשמעו צעדייך בתוך באר עלומה ולגמתי ממיצי גופך כמי טהרה וכיסופיי דמיון שטים בים תעצומה רגשית וטומנים בתוכי נבטים של זרעיי בראשית..

lori

New member
סודות מדבר

שחון המדבר יבשה אדמה חרכה בבשר שוועה לגלות מי מעיין נסתר שמיכה על חולות זוג מול כוכב היחיד שיודע וזה ששותק לוגמים יין תאווה טעוני כיסופים מה רבה ומתוקה המתנה כשלב מפעפע אוהב...

כל אחד פה פשוט מוכשר, שזה תענוגגגגג

קבלו כולכם: דוז פואה! זה נכתב לכל אחד באופן אישי.

danistar

New member
תודה חוף

אגב חוף .. הכינוי שלך מזכיר לי משהו שכתבתי למישיהי פעם .. לא העזתי להראות לה את זה ( היה ברור לי שיש מישהו אחר בחייה ולא רציתי להיכנס באמצע ) אבל הנה זה : כל מה שאני רוצה כרגע זה פשוט להסתכל לך עמוק בתוך העיניים . בלי להתחמק , בלי להסיט מהמבטים , ישר פנימה לתוכם , להתחבר לחוט שמחבר אותם יחד וממשיך למוח שלך שנמצא מאחורי הצבע המדהים הזה שלהם , לנצל את ערוץ התקשורת הזה לנפש שלך כדי לשלוח לך מברק ישירות ללשכת הרגשות שבמוח שלך , מברק קצר , רק שלוש מילים על דף לבן .. אני אוהב אותך . שלוש מילים שמהוות את כל מה שאני מסוגל לחשוב עליו , עכשיו , כרגע , כאן . לא רוצה לחשוב על זמניות ולא על נצחיות, בכלל לא לקשר את זה לזמן , זה משהו שמעל להגדרה של המושג זמן , זה מימד אחר . אף אינשטיין או פרוייד או דאלי לא יוכל להגדיר את המימד הזה במדויק , הוא מעבר לכל הבנה של כל מדע או אומנות וזה מה שיפה בו , הוא חסר פירוש אחיד , הוא מסתורי , הוא מרגש , הוא כל כך אישי לכל אחד . תחשבי שאת נמצאת בתוך מערבולת , את נסחפת פנימה , את מתחילה להרגיש כאילו את הופכת לחלק ממנה , לרוח , לאוויר , לכוח שבסופה , לגשם , הברקים הרעמים את הופכת להיות הסופה ואז אולי תביני סוף סוף מה קורה לי בכל פעם שאני מביו בך , שאני פוגש את העיניים האלו שלך , כשאני שומע את קולך , מריח אותך בסביבה , אני הופך להיות דייג שנתקע עם סירת הדייג הקטנה שלו באמצע הסופה וצועק לעזרה , אני מנסה להציל את הסירה שנשברת אל הגלים אבל היא נסחפת , נסחפת לתוכך , את הסופה ... הדרך היחידה שלך להרגיע את הסופה הזו , להציל את הדייג שם שצועק לעזרה בחליפת הסערה הצהובה הזו שהוא לובש , עמוק בתוך הגשם והרוחות בגשר של אותה ספינת עץ רעועה , היא כל כך פשוטה שזה כואב . במשפט אחד את יכולה לחרוץ גורלות . המילים הנכונות יהוו מקל של קוסמים שבעזרתו תוכלי להרגיע את הגשם , להשתיק את הרוח , לפזר את העננים ולתת לשמש לפרוץ מבעדם , לאפשר לתכלת הזו של השמיים ולחמימות של קרני השמש לפרוץ פנימה לתוכנו בו זמנית ולהתיך את שנינו לגורם אחד שמרגיש , חי ונושם ביחד , שקיומו אחד הוא . אני יודע שאהבה היא לא דבר פשוט , ששלוש המילים הללו הם רק ההתחלה ובשביל להגיע לחוף המבטחים אי שם בקצה האוקיינוס הענק ששמו בניית מערבת יחסים צריך לעבור הרבה כרישים , סופות ומכשולים רבים אבל בשביל שנוכל לשוט ביחד ברחבי האוקיינוס לכיוון החוף הזה , הכל כך בטוח את צריכה להרגיע קודם כל הסופה הזו .

דני זה מקסים.

וכושר הביטוי שלך הוא נפלא. ת´לא שואל ת´עצמך מה היה קורה אילו נתת לה את זה?

danistar

New member
יש לה חבר מה זה היה עוזר ??

רק גורם לה להרגיש יותר גרוע ואת זה אני לא מוכן לעשות ..

טאKילה

New member
../images/Emo142.gif

הדם ממשיך לשקשק בדפנותיי רוחות הזמן על אבנים האדמה שוכחת היום משכיח והלילה מזכיר והעינים מסתכלות לתוך מדבר לשמוע קולות מתוך ארגז אפל שעת הכאב חותכת והלילה עיוור כורך ראשו על ירח מחכה לבוא הטל אלוהים! סגור את התריס אסור על העבר לרשרש הדלק את האור כבה את האש

למעלה