זרעי מרוה מרושתת כמקור לאומגה 3

מיכל164

New member
זרעי מרוה מרושתת כמקור לאומגה 3

עבור ילד בספקטרום. מבקשת חוות דעת.

razgalili

New member
האם יש מוצר ספציפי שאת חושבת עליו

מעולם לא ראיתי שום מוצר על בסיס מרווה כך שאין לי יכולת להביע דעה.

מיכל164

New member
כן חברה ישראלית בשם מרוולס

החלה לשווק אומגה צמחית ממקור זרעי מרווה.

מיכל164

New member
תודה באמת אפנה אליו.

תודהעל שאת מוצאת אתהפנאי לענות לי. המון המון מזל טוב אושר והרבה נחת.

תודה!

בקשי ממנו לענותכאן כדי שכולנו נחכים

guybz

New member
מרוולס, מרווה מרושתת, לא הייתי נוגע

א. אין כאן שום חידוש. מדובר בחומצה לינולנית ALA שהיא האומגה 3 הצמחית שיש בפשתן, בריג'לה, באגוזי מלך וברזיל ובכל עלה ירוק. חומצה לינולנית איננה דרושה לגוף אלא לצורך יצור EPA וDHA שהיא האומגה 3 שיש בבשר וביחוד בשמן דגים. יעילות ההמרה של ALA ל EPA בגוף היא עד 5% בגברים ו10% בנשים. ב. בהנחה שאין לנו פגם מטבולי אנזימטי ושהכל תקין אצלנו על מנת ליצר 3 גרם ביום EPA וDHA יש צורך לצרוך 30 עד 60 גרם ביום חומצה לינולנית. אני מניח שזה אומר 60 עד 120 גרם ביום שמן זרעי מרווה (באתר של מרוולס לא מצוין ריכוז ALA בשמן). זו כמות לא ריאלית לצריכה אפילו אם השמן לא מסריח כמו שמן פשתן. אני מניח שהמחיר גם יהיה בלתי סביר. ג. מדובר לדעתי בהונאה הרגילה של שיווק רשתי\ פירמידה כמו אלף אחרות לפניה. לפי מה שאני רואה באתר של אחד המפיצים (בקישור) מדובר במערכת של חצאי אמיתות עד אי אמיתות. סביר להניח שהכותב לא מבין מה הוא כותב והוא ניזון ממנהלי הרשת. ד. אתר מרוולס ישראל הוא אתר מגוחך אשר לא מוסר שום מידע אמיתי על המוצר, לא את הריכוז שלו, את המחיר שלו או כל מידע אחר. ראי בקישור השני.... לסיכום אני מניח שבטוח לצרוך אותו בשעות הפנאי ושהוא לא יגרום לנזק אבל לא כתחליף לאומגה 3 מהחי (שמן דגים) למי שזקוק לאומגה 3 כתוסף פונקציונלי קריטי כמו ילדים עם PDD או בסיכון לPDD גיא

iscon

New member
תגובתך אינה לענין - סתם לכלוך רע

גיא, דבריך נובעים מבורות ודיעה קדומה. שמן המרווה המרושתת הציל את החיים של בתי בת 14 מהמשך של חיים אומללים ומלאי כאב, לאחר 5 שנים של כאבי בטן אקוטיים וחסר של המון ימי לימודים ועינויים של אינספור בדיקות בקופות חולים ובתי חולים ולא מצאו מה יש לה ובטח לא פתרון לבעיה- המוצר של מרוולס (בתרגום לעברית=נהדר) בתוך חודש אחד בלבד הפסיק את הכאב. הציל את הרגליים של חמי - סוכרתי שכל פצע קטן הופך לכיב, פצעים שבתוך יומיים נרפאו בעזרת שמן המרווה של חב' מרוולוס. שיפרו את חיי מאוד- במשך שנים סובלת מחוסר תפקוד בלוטת התריס (היפותירודיזם), אחרי שבועיים של נטילת כפסולות של שמן מרווה בדיקת דם מראה ירידה דרסטית ברמות TSH ועליה משמעותית ברמות FT4 לרמה תקינה בזכות זאת הרופאה הורידה לי את המינון של אלטרוקסין לחצי. שכן שלי , סוכרתי שנטל 3 כדורים ליום - לאחר 6 שבועות של נטילת שמן המרווה המרושתת ירד לכדור אחד ביום (לאחר בדיקת דם ובהנחיית הרופא כמובן). בזכות אותו מוצר הבן של מכרה שלי מאובחן כסובל מADHD (היפר אקטיבי) שהיה חי על ריטלין - כיום חופשי מהרעל הזה ומתפקד מצויין!!! הייתי ממשיכה על עוד ועוד אך לאנשים היה נמאס. בעקבות הניסים שקרו לבתי לסובבים אותי ולי, הצטרפתי לחב' מרוולס לפני כ-3 שבועות וכבר יש לי על הצ'ק סכום של יותר מ- 1000ש"ח (צירפתי לחב' סה"כ בן אדם אחד והוא צירף אחד) וזה בזכות שיטת התגמול הנהדרת של חב' מרוולס... לגבי שיטת המכירה - ישירות מהיצרן לצרכן וכמובן שיטת התיגמול שלה אתה כל-כך מתנגד, אך אינך מכיר אותה רק בגלל שהיא דומה לשיטות דומות בחברות הקיימות בשוק. שוב אתה מדבר בלי לדעת. ונכון שעד לפני כמה חודשים האתר של חב' מרוולס היה בלוג בגלל שהייתה חברה קטנה אך כיום הוא כבר לא והחברה שמנתה לפני כ-3 שבועות כשאני הצטרפתי 1,500 איש מונה כיום יותר מ-2,000 איש וגדלה בקצב מהמם כי עם מוצר טוב אי אפשר להתווכח וכשנותנים לך כסף מתנה לא סוגרים את הכיס!!! אז די ללכלך- קודם כל תלמד את העובדות ואח"כ אולי כבר לא יהיה לך מה לומר. למי שרוצה לדעת פרטים על שמן המרווה המרושתת והדברים הטובים שהוא עושה לבריאות ועל עוד מוצרים נהדרים נא ליצור איתי קשר : ישראלה כהן [email protected] כתובת האתר של חב' מרוולס כיום : http://marvalous.com/default.asp כולל מידע מקוצר על המוצרים ועל שיטת התגמול לכולם הרבה בריאות ושנה טובה

למעלה