זרעי פרילה או chia- כמקור לאומגה3

שריתה 2 1

New member
זרעי פרילה או chia- כמקור לאומגה3

אני מחפשת מקורות צמחיים לאומגה 3. שמן פשתן ניסיתי ולא טוב לי. שמעתי שיש עוד 2 מקורות: זרעי perilla, וזרעי chia. שניהים ממשפחת המנטה. האם מישהו מכיר את 2 הזרעים הללו, כך שיכול להשוות בינהם. במיוחד במי עלולים להיות יותר תרכובות לא רצויות. למשל בפרילה, עלולים להיות furan ketones ואולי יותר מדי פוליפנולים. או במי יש יותר מנגן, מגנזיום, מתכות וכו'. כמו כן, לגבי הפרילה. ניתן להשיגו בכמוסות של NOW. אך אני מחפשת להשיגו בבקבוק בנוזל. האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ? הנה למשל מוצר שאפשר לקנות בחו"ל http://www.reason2shop.com/5497.html

motior

Member
לא מכיר את הזרעים

אבל אגוזי מלך ואגוזי ברזיל גם נחשבים לעשירים באומגה 3

מישהו שלח לי תגובה זו

בחנות שלא מוכרת אומגה 3 יעצו לי: Linseed/Flaxseed Oil I believe is a good source of Omega 3. Hopefully you should be able to get that from a healthfood store in Israel. If it is difficult to locate a healthfood store in Israel, there is a very alternative health company called The Nutricentre. Their website is www.nutricentre.com I don't know if they send things overseas. best wishes אני לא מבינה בדיוק על איזה שמן הוא מדבר.

וואי!!! וממש לא שמתי לב!!

וגם אחרי שראיתי את האיקונים שלכם, לא הבנתי איפה הבדיחה פה בכלל. התעלמתי ועברתי לעמוד אחר, ואז פתאום נפל האסימון...

למעלה