הבנתי שעדיף לקנות את הזרעים ולטחון לפני האכילה, האם את הזרעים הטחונים אפשר להוסיף למיץ טבעי למשל ולשתות? או למים? האם הם ישקעו בתחתית הכוס וישארו כמשקע כזה? והבנתי שצריך להתחיל בכפית ולהגיע עד לשתי כפות ביום, כמה צריך לשים במטחנה וכמה זמן צריך לטחון אותם?
גם אני שמעתי שעדיך לקנות שלמים ולטחון לבד - אני טוחנת במטחנת תבלינים, אפשר גם במטחנת קפה נראה לי, כל פעם שתיים-שלוש כפות, ושומרת את האבקה במקפיא.
זמן הטחינה תלוי במטחנה - אצלי זה ממש בשניות.
אני לא מכירה את הקטע של לשתות - אני משתמשת בפשתן בקציצות להדבקה או בעוגות ועוגיות - באמת, כשמשרים את הפשתן הטחון הנוזל נהיה צמיגי.
לא מכירה המלצות על כפית או שתיים ליום...
לא רציתי לטחון יותר מדי ותודה על המידע, אבל עכשיו התבלבלתי, קניתי שקית סגורה של זרעי פשתן, אחרי שאני פותח אותה אני צריך לאחסן את השקית במקפיא?, פשתן טחון הבנתי שצריך לשמור במקפיא, זה לא קופא?, להשאיר את זה בחוץ עד שיפשיר?