זרעי פשתן
אני חושב על השאלה מכיוון שהיא כבר ירדה עמוד... קניתי זרעי פשתן שלמים, במטרה לטחון אותם ולשלב בתפריט על מנת לקבל אומגה 3. הבעיה היא שלאחר הטחינה אני רואה שנותרו קליפות רבות, והשאלה היא האם עלי לסנן את התערובת לאחר הטחינה? או שניתן להשתמש בה כפי שהיא? בנוסף, כמה כפות (גדושות) של זרעי פשתן טחונים שקולים לכף אחת של שמן פשתן? תודה מראש.
אני חושב על השאלה מכיוון שהיא כבר ירדה עמוד... קניתי זרעי פשתן שלמים, במטרה לטחון אותם ולשלב בתפריט על מנת לקבל אומגה 3. הבעיה היא שלאחר הטחינה אני רואה שנותרו קליפות רבות, והשאלה היא האם עלי לסנן את התערובת לאחר הטחינה? או שניתן להשתמש בה כפי שהיא? בנוסף, כמה כפות (גדושות) של זרעי פשתן טחונים שקולים לכף אחת של שמן פשתן? תודה מראש.