זרעתי לפני כחודש צפרני חתול ובקושי יצא משהו, למה? אפשר עוד להציל כאן משהו? תודה!
ה המתעלף New member 10/10/21 #1 זרעתי לפני כחודש צפרני חתול ובקושי יצא משהו, למה? אפשר עוד להציל כאן משהו? תודה! קבצים מצורפים IMG-20211010-WA0006.jpeg 1.9 MB · צפיות: 5
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 11/10/21 #2 נכתב ע"י המתעלף: זרעתי לפני כחודש צפרני חתול ובקושי יצא משהו, למה? אפשר עוד להציל כאן משהו? תודה! לחץ כדי להרחיב... לא נראה שהשקית מספיק ולפי אורך הגבעולים נראה שאין להם די אור.
נכתב ע"י המתעלף: זרעתי לפני כחודש צפרני חתול ובקושי יצא משהו, למה? אפשר עוד להציל כאן משהו? תודה! לחץ כדי להרחיב... לא נראה שהשקית מספיק ולפי אורך הגבעולים נראה שאין להם די אור.
ה המתעלף New member 11/10/21 #3 אני חששתי שאני משקה יותר מדי. לגבי השמש, זה במרפסת דרומית שטופת שמש אבל בחלק יותר מוצל שלה. זה מצריך שמש ממש ישירה? תודה! ואגב כמה להשקות?
אני חששתי שאני משקה יותר מדי. לגבי השמש, זה במרפסת דרומית שטופת שמש אבל בחלק יותר מוצל שלה. זה מצריך שמש ממש ישירה? תודה! ואגב כמה להשקות?
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 11/10/21 #4 נכתב ע"י המתעלף: אני חששתי שאני משקה יותר מדי. לגבי השמש, זה במרפסת דרומית שטופת שמש אבל בחלק יותר מוצל שלה. זה מצריך שמש ממש ישירה? תודה! ואגב כמה להשקות? לחץ כדי להרחיב... אתה הלוא מבין, שהזרע אמור להיות מכוסה בשכבה דקה מאד של מצע (או חול ים שטוף). אז השכבה העליונה חייבת להישאר תמיד לחה, כי אחרת הזרעים יתפחו ויתייבשו למוות.
נכתב ע"י המתעלף: אני חששתי שאני משקה יותר מדי. לגבי השמש, זה במרפסת דרומית שטופת שמש אבל בחלק יותר מוצל שלה. זה מצריך שמש ממש ישירה? תודה! ואגב כמה להשקות? לחץ כדי להרחיב... אתה הלוא מבין, שהזרע אמור להיות מכוסה בשכבה דקה מאד של מצע (או חול ים שטוף). אז השכבה העליונה חייבת להישאר תמיד לחה, כי אחרת הזרעים יתפחו ויתייבשו למוות.