זרע האושר

זרע האושר

אתמול בשיחה עם חבר, אמרתי לו את המשפט הבא: "הולכת להחליף את השם בת.ז לאופטימית קוסמית." זרע שמחזק אותי. מה הם זרע/י האושר שלכם?

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifאיזה שם מקסים בחרת../images/Emo9.gif

תאמת לא חשבתי אף פעם .......שיש זרע כזה
.....ובגלל ששאלת
הזרעים שנטעתי........ילדיי......הם זרעי האושר שלי.(
תמימות.........
מחשבה חיובית
ואם לשנות את שמי.......חח........." רגשנית קוסמית" ( יש דבר כזה
) יום נפלא לך אישה

שזמ

New member
לא

לא "קוסמית" אלא "קוסמת" אני יודע איזה קסמים את עושה

chenby

New member
או-ווה להתחיל?

אני מתעוררת כל בוקר עם השיר "מודה אני" של מאיר אריאל, יש לי ויז'ן בורד לפנים, יש לי 2 ציורים על קנבס וצבעי שמן שציירתי - את קלף היוצר של אושו, וקלף האמון של אושו, הכינוי שלי במסנג'ר הוא תודה על השפע ושורת המסנג'ר היא- אני חיה את חיי בכוונה גבוהה, אני אומרת המון תודה, מחייכת כל הזמן, כל היום, מוצאת איפה אני יכולה לצמוח ולפרוץ דרך בכל יום, יוצרת עולם טוב יותר עבורי ועבור העולם. נאמנה לעצמי ולחשיבה שלי ולדרך שלי. וכמובן - אני מאוהבת. בי, בעסק שלי, בגבר מדהים, במשפחה שלי, בחברים שלי... מאוהבת ואוהבת מראש... וככה מקבלת אהבה חזרה דרך המגנט שאני... לקח לי תהליך מאתגר להגיע למצב הזה -אבל אני שם. :)

מרכז הטוב

קל להבין אותי על דרך השלילה כשזורקים אבן לשלולית, רואים שההפרעה מתפשטת במעגלים באותה מידה, כששמים נקודה של רוגע, שקט, הגיון ,שלווה, גם זה מתפשט במעגלים זה המקום שאני משתדל להיות בו כשלא מצליח לי, אז כמו גלגל שבציר שלו חסר שמן, אני חורק אז אני שם קצת שמן, מפסיק לחרוק וממשיך להיות מקום של שקט בגלל זה בחרתי בשם חיה טובה.

למעלה