"זרע" צבאי...

עדילוש

New member
"זרע" צבאי...

ראיתם את התוכנית של דן מרגלית אתמול בערב? עוד לא החלטתי מה חושבת בחיי שנסיתי להבין את ההורים שכ"כ כואבים שלא נשאר "משהו" מהבן שנהרג אבל.....יש גבול לא? למה ליצור "מצבה חיה"? חשבתם על הילד? על האשה שתגדל אותו? זה באמת נראה לי מוזר ועוד יותר מוזר שהצבא משתף פעולה

מיכל@בר

New member
זאת דילמה לא נורמלית. אני מאד מבינה

את מי שחושב שזה נכון לגבי פצועים שאולי לא יוכלו להוליד. לגבי מי שלא יחיה יותר, לא יודעת מה לחשוב. אולי עצם העובדה שישנה האפשרות הזו יכולה להרגיע במשהו, גם אם לא יעשה בזרע שימוש. אני מאמינה שזה עניין אינטימי ואינדיווידואלי לגבי כל משפחה שתחליט מה היא עושה עם זה. מבינה גם את מי שמתנגד או מי שנראה לו לא אתי.

מיכל@בר

New member
ואגב, גם מי שעובר טיפולים

כימותראפים, יכול לשמר את זרעו לבקשתו או לבקשת משפחתו.

מיכל@בר

New member
ורק עכשיו התארחה אצלי אם שכולה

שאמרה שלו ניתן היה לשמר את זרעו של בנה שנהרג לפני 4 שנים, היתה מציעה לאשת בנה השני להרות מזרעו והיא עצמה (אמו, האורחת) היתה מגדלת אותו... בעיניה זה הכי טבעי בעולם והכי נכון. היא מרגישה החמצה שאפשרות כזו לא היתה כשבנה נהרג.

עדילוש

New member
יש הבדל בין מי שעובר טיפולים ורוצה

להמשיך ולהביא ילדים , או לפצוע שנשאר בחיים לבין המת. יכולה רק לנסות ולהבין את ההורים והיום כשכבר אמא יודעת שלאבד ילד זה הנורא מכל אבל גם להיות הילד של...."ההוא" זה לא תענוג גדול.

זה טוב? זה רע?

זה רע? זה טוב? זה טוב? זה רע? זה טוב? ז-רע? אפשר למות רק מעצם הדילמה הזו.

עדילוש

New member
יש לי רעיון, במקום למות מעצם הדילמה

תבדקו את הדברים על סמך נסיונם של אחרים..... בטוחה שיש פה הרבה ילדים שנולדו ל"אבא מהתמונה" שמבחינתם הדילמה מיתרת לחלוטין.

למעלה