זרקורים רבי עוצמה... מסמנים לנו...

ריקי זו אני

Well-known member
7/10/23 היה יום שבת ושמחת תורה...
אצלנו לא נשמעו אזעקות בבוקר הזה... כי אין לנו מנגנון כזה...
בעלי יצא למרעה בסביבות השעה 05.00 ואני חזרתי למיטה בנוהל קבוע... הוא יוצא למרעה ואני חוזרת למיטה...
החתן שלנו, איש שומר שבת אבל גם קצין בחי"ר כמג"ד מילואים שעונה לטלפון בשבת. כוננות.
מהרגע הזה הבנו שמשהו רע קורה... (חוץ מבעלי שרועה את צאננו באחו...).
התמונות שנראו מהאקרן והקולות נשמעו לא הגיוניים ו/או הזויים...
למעשה, עם שלם מהלך כסהרורי בסיטואציה שכאילו לא קשורה אלינו...,
הרי אפילו ערביי א"י שרוצחים את עצמם בסיטונאות... יורים ובורחים... לא מכניסים תינוק לתנור - ומדליקים. טעם מר מימים אחרים עלה לנו על קצה הלשון...
ולנו נותר להמשיך בחמיצות מהוללה במררירות לנסות לדלות מידע. כל מידע. מידע אמין או שקרים שפלים... קונספירציות מטורפות מול קונספירציות מתונות יחסית... איפה עובר השקר... והיכן בלבל את האויב?
חלפו הימים ועברו לילות ובבית הלבן התחלף נשיא... מ'תומך' ישראל ותיק לאוהב ישראל הגדול מכולם... מנשיא שהולך ע"י הפרוגרס לנשיא נתמך בידי 90,000,000 אוונגליסטים, מנשיא שמבקש את רעתנו... לבין נשיא שהבכירים בממשלו חולמים על בנית בית מקדש שלישי במקום מסגד...ואז...
כמו באותו יום רע ונמהר את מנסה להביט ךמציאות בעיינים... והעסק לא עובד...
רטש השב"כ, הכשלון המדהד ביותר בהיסטוריה האנושית, אולי, יוצא כל בוקר למשרדו... לכסאו היקר ערך... ועוסק בענייני המדינה שהפקיר.
וראש הממשלה (הבוס הישיר...) שותק ומאפשר...
ממה פוחד נתניהו???
והמטכ"ל לגווניו...
והיועמ"שית והשתלטות העליון... מה הולך פה???
מתי נתעורר בבהלה קיומית... מזיעים בין הרגליים ובצואר - מתפללים לנס?
הרי אמר הנשיא... חזר ודיבר על הגהנום... ומה קיבלנו??? פרוגרס מטורף... שהכין לחמאס את הפתחיה לגן עדן???

תקנו אותי...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
7/10/23 היה יום שבת ושמחת תורה...
אצלנו לא נשמעו אזעקות בבוקר הזה... כי אין לנו מנגנון כזה...
בעלי יצא למרעה בסביבות השעה 05.00 ואני חזרתי למיטה בנוהל קבוע... הוא יוצא למרעה ואני חוזרת למיטה...
החתן שלנו, איש שומר שבת אבל גם קצין בחי"ר כמג"ד מילואים שעונה לטלפון בשבת. כוננות.
מהרגע הזה הבנו שמשהו רע קורה... (חוץ מבעלי שרועה את צאננו באחו...).
התמונות שנראו מהאקרן והקולות נשמעו לא הגיוניים ו/או הזויים...
למעשה, עם שלם מהלך כסהרורי בסיטואציה שכאילו לא קשורה אלינו...,
הרי אפילו ערביי א"י שרוצחים את עצמם בסיטונאות... יורים ובורחים... לא מכניסים תינוק לתנור - ומדליקים. טעם מר מימים אחרים עלה לנו על קצה הלשון...
ולנו נותר להמשיך בחמיצות מהוללה במררירות לנסות לדלות מידע. כל מידע. מידע אמין או שקרים שפלים... קונספירציות מטורפות מול קונספירציות מתונות יחסית... איפה עובר השקר... והיכן בלבל את האויב?
חלפו הימים ועברו לילות ובבית הלבן התחלף נשיא... מ'תומך' ישראל ותיק לאוהב ישראל הגדול מכולם... מנשיא שהולך ע"י הפרוגרס לנשיא נתמך בידי 90,000,000 אוונגליסטים, מנשיא שמבקש את רעתנו... לבין נשיא שהבכירים בממשלו חולמים על בנית בית מקדש שלישי במקום מסגד...ואז...
כמו באותו יום רע ונמהר את מנסה להביט ךמציאות בעיינים... והעסק לא עובד...
רטש השב"כ, הכשלון המדהד ביותר בהיסטוריה האנושית, אולי, יוצא כל בוקר למשרדו... לכסאו היקר ערך... ועוסק בענייני המדינה שהפקיר.
וראש הממשלה (הבוס הישיר...) שותק ומאפשר...
ממה פוחד נתניהו???
והמטכ"ל לגווניו...
והיועמ"שית והשתלטות העליון... מה הולך פה???
מתי נתעורר בבהלה קיומית... מזיעים בין הרגליים ובצואר - מתפללים לנס?
הרי אמר הנשיא... חזר ודיבר על הגהנום... ומה קיבלנו??? פרוגרס מטורף... שהכין לחמאס את הפתחיה לגן עדן???

תקנו אותי...
אני אנסה..
נתניהו פשוט פוחד מהפיכה צבאית בראשות בית המשפט.
לכן הוא צועד על הבהונות, מנסה להחזיר את הכוח אל הרשות המחוקקת
כוח שנשדד ממנה סתם ככה ביום בהיר.
טוב, זה לא סתם יום בהיר, היה שופט שניצל את הכאוס והכעס במדינה אחרי רצח רבין
וקבע עובדות שיפוטיות חדשות אשר מקנות לבית המשפט אפשרויות שלא היו לו עד אז.
מה עושים?
לדעתי ראש הממשלה ושר המשפטים חייבים לארגן יחידת עילית בגודל של חטיבת חי"ר, מאומנת היטב ומצויידת בנשקים.
היחידה הזאת תהיה כפופה ישירות למשמר הכנסת והם יקבלו פקודה אך ורק מראש הממשלה.
מה שנותר לעשות זה סוג של "ליל הסכינים" שבו טיפוסים נאלחים שפשעו, נתפסים באישון ליל ומובלים לחקירה.
שלב ב' למנות בית דין סופר עליון מעל בג"ץ.
כדי שיהיה מי שישפוט את שופטי בג"ץ..
אבל צריך ראש ממשלה עם ביצים בגודל של ביצי בת יענה, כדי להתחיל את הצעדים הנ"ל..
נתניהוא כרגע הוא האיש הכי מתאים לנו בימין, אבל הוא לא האיש המתאים כדי לעשות שינויים מהותיים.
אני בונה על גדעון סער דווקא.

למעלה