זרקו אותי !!! בבבבבבבקשה עזרה

• פותח הנושא noa_a
  • פורסם בתאריך

noa_a

New member
זרקו אותי !!! בבבבבבבקשה עזרה

מישהו יכול לגיד לי מה קורה כאן, רק פתחתי את החשבון לפני מספר ימים ?!?!?!? נרשמתי בeBay וב PAYPAL לפי הספר אישרתי כל מה שצריך, מה לעזאזל קורא כאן זרקו אותי !!!!
We regret to inform you that your eBay account has been suspended due to concerns we have for the safety and integrity of the eBay community. "Abusing eBay" of the eBay User Agreement states, in part: "...we may limit, suspend, or terminate our service and user accounts, prohibit access to our website, remove hosted content, and take technical and legal steps to keep users off the Site if we think that they are creating problems, possible legal liabilities, or acting inconsistently with the letter or spirit of our policies." Due to the suspension of this account, please be advised you are prohibited from using eBay in any way. This includes the registering of a new account. Please note that any seller fees due to eBay will immediately become due and payable. eBay will charge any amounts you have not previously disputed to the billing method currently on file. Regards, eBay Trust & Safety

noa_a

New member
חיפשתי לקנות

משחק ATARI (למי שזוכר) ביצעתי חיפושום ...סינונים וכוו פניתי בשאלות לכחמישה מוכרים כגון האם המכשיר עובד (מדובר במכשירים בני 20 שנה ויותר) מהם עלויות המשלוח המוכרים היו מאוד אדיבים עד ש...

tomerol

New member
הסיבה שהעיפו אותך

כמשתמשת חדשה את נמצאת תחת זכוכי המגדלת של "האח הגדול" (איביי) ובגלל ששלחת יותר מדי שאלות המחשב ישר מזהה אותך כספאמרית.

evilihi

New member
אפשר להגיד שאכלת אותה ../images/Emo4.gif

נפלת על החוקים המפגרים של איביי..לסגור ACCOUNTS באופן רנדומלי...

roeeya

New member
SUSPENDED

"האח הגדול" תמיד חושד :) יש כמה טיפים שיעזרו לא לקבל סספנדד בהתחלה 1. על כל 4-5 מוצרים דיג' שקונים בשביל פידבקים צריך לקנות מוצר "אמיתי" עם משלוח (יכול להיות אפילו סט מדבקות) 2. לא לקנות יותר מ 5-6 מוצרים ביום 3. להשתדל כמה שפחות לשלוח הודעות לאנשים אחרים (מה שאת עשית לצערנו) 4. שמעתי אפילו מקרים של אנשים ששלחו מיילים ל [email protected] וקיבלו יש סוספנדד 5. בקיצור, לא להראות חשודים :) מה שאת צריכה עכשיו זה לדבר עם ה live help ולהציק להם משהו כמו פעמיים ביום. בגדול הם צריכים שתשלחי להם הוכחות שאת קיימת, כגון תז, דרכון, חשבונות שונים שמגיעים לכתובת דואר שרשמת באתר וכו'. אם קנית כבר מוצר במשלוח אפשר ומומלץ אפילו לשלוח תמונה שלך איתו זה סיפור די מסריח של שבועיים שלושה ואז יפתחו לך חזרה. מה שטוב שעכשיו שנה לא יכולים לעשות לך את זה שוב :) משתתף בצערך ושיהיה בהצלחה

noa_a

New member
חברים תודה על העזרה..לשמחתי

מכאן לא יזרקו אותי...אני מקווה מה שמצחיק ששלחתי 4-5 מיילים אני נזרקת ועכשיו אני צריכה להתחיל לנדנד ל LIVE HELP דרך אגב..תגידו...בסה"כ מדובר בחשבון חדש כמו שאמרתי כמה ימים..למה לא לפתוח פשוט חשבון אחר וזהו

oיוון

New member
תפתחי חשבון אחר

מה הבעיה???? מקסימום עם כרטיס אשראי אחר.. האח הגדול מסתכל אבל הוא אח לא חכם

oיוון

New member
תשלחי חופשי למייל [email protected]

אבל מכתובת מייל שלא רשומה ב- EBAY. תכתבי ותשאלי שם מה שבא לך.... אפילו "GO TO HELL" הם לא יוכלו לחסום אותך כי הם לא ידעו מה החשבון שלך ב- EBAY.

tomerol

New member
מה עם קצת חוש הומור?

זה לא נמצא באוצר המילים שלכם?

Nunatak

New member
תיזהר במה שאתה אומר...

מישהו עוד עלול לחשוב שהתחלת לשחק בטרולים.

evilihi

New member
הנה דוגמה לאחד הגורמים לישראלים

להראות רע באיביי - הגברת סיוון. פשוט בושה.

noa_a

New member
קיבלתי תשובה לערעור צרפתי

חלק מהמייל שקיבלתי למישהו יש מושג מה הכוונה ל credit card statement או utility bill או bank statement מה בדיוק הם מצפים שאשלח ?? ודרך אגב איך בדיוק אני מחייגת לפקס , הכוונה לכל הקידומות וכו.. U.S. Fax Number: 1-877-349-1798 International Fax Number: 001 + 801-545-2700 To have your account considered for reinstatement, please fax us both of the following: - *Completed* Request for Reinstatement form (To be processed, the form must include the User ID and email address of the suspended account that you're appealing, as well as a working phone number.) - Copy of your driver's license or other government issued ID with your name and address clearly visible Also include *one* of the following: - Copy of a recent credit card statement (copy of the actual credit card is not acceptable) - Copy of a recent bank statement - Copy of a recent utility bill

למעלה