זר בתוך כלי

ruthi50

New member
זר בתוך כלי

אני רוצה לסדר זר בתוך כלי ואני רוצה לעבוד עליו לפי החוקים שיקבל צורה של משולש

בועז בר

New member
כשעושים זר בשיטת הספירלה,

הוא מקבל צורה של משולש פחות או יותר. החלק הצר הוא זה שמחזיקים ביד, והפריסה של ראשי הפרחים בצמרת הזר נותנים את בסיס המשולש (ההפוך כמובן). ניתן (וגם רצוי במידת האפשר) לסדר את הזר ישר לתוך הוואזה. רצוי גם לסדר את הגבעולים כספירלה אם הכלי שקוף, כדי שהמראה יהיה אסטתי.

ruthi50

New member
סידור פרחים

בועז ערב טוב סליחה לא הבהרתי את עצמי נכון לא התכוונתי לזר אלה לסידור פרחים קלאסי במתקן לעבוד על הסידור לפי החוקים אשמח אם תתן לי רעיון להכנת סידור כזה כי אני צריכה להציג אותו למורה בתודה

בועז בר

New member
כשאת מגיבה להודעה בנושא מסוים

תשתמשי ב"הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" שבתחתית ההודעה אליה את מגיבה, כך נשמר השרשור של התגובות בתוך אותו נושא. כשאת משתמשת ב"הוספת הודעה" את פותחת למעשה נושא חדש. אין מספיק פרטים בשאלה שלך... איזה כלי? איזה מתקן? אילו חוקים? אם תדפדפי לאחור בדפי הפורום תמצאי לא מעט דוגמאות לכל מיני זרים וסידורים. חפשי משהו דומה למה שאת מתכוונת ותְּקַשרי אליו אולי זה יעזור לך?

ruthi50

New member
סידור פרחים

בועז ערב טוב ושנה טובה אוקיי אני תלמידה בשזירת פרחים נכנסתי לתחום ממש במקרה אפילו אני לא יודעת אם יש לי א ת זה או שיש לי בכלל ראש של מעצבת או כל מה שקשור בכך טוב אני בתקווה שיתגלו אצלי דברים חבויים וראש של מעצבת עכשיו לשאלה אני רוצה להכין סידור פרחים יפה ומרשים לסיום הקורס חשבתי על מספר אלמנטים כדי לסדר בהם את הסידור א. בתוך גזע עץ איזה פרחים הייתי שמה בסידור כזה בתוך תיבה מעץ אילו פרחים או בכלי זכוכית אילוסוג של פרחים ואם תוכל לעזור לי במספר רעיונות תודה למציל שלי

בועז בר

New member
הרעיון הכי טוב שעולה בדעתי הוא לגשת לבוקי

או מקום אחר שמחזיק מבחר גדול של פרחים וירק ולתת לדמיון וליצירתיות לעבוד... לראות מה יש, מה מוצא חן בעינייך ומתאים לכלי בו את מסדרת, לבחור את האלמנטים שנראים לך, לקחת הביתה ולהתחיל ביצירה. לנסות כמה אפשרויות, מיקומים ומבנים, עד שיוצא משהו יפה. ככה בשליפה מה שעולה לי בראש: העץ הוא חום, אז הייתי הולך על צבעים תואמים: כתום וצהוב. בנקציה בבסיס הסידור, (עכשיו בעונה, נראה כמו מיקרופון גדול וכתום), 2-3 ציפורי גן עדן בתור צמרת ומרכז, מדורגים עם ערבה מסולסלת משתרגת ביניהם ועולה מעלה... 2-3 גרברה צהובה או כתומה בבסיס והצידה, ירק מעניין להשלים (קסנדו למשל או מגנית מקופלת, קצת פיטוס מגוון...) אולי גם כמה פרחי גרבילאה כתומה, או פלפל כתום. אינסוף לרעיונות והשילובים... תבואי בראש של טבח
שהולך לשוק לבחור לו את הסחורה היפה והטריה ביותר, ומרכיב בראשו את המנה שיכין תוך כדי שיטוט בין הדוכנים והחשק שהוא מקבל מהמוצרים שהוא רואה...

ruthi50

New member
תודות לך בועז

בועז תודה על ההתיחסות ועל הרעיונות ואני מצטערת שאני קרציה אני אמצא דרך לשלוח לך תמונות של העבודה שלי ואז תוכל לחוות דיעה בועז תבין אני רק בתחילת הדרך לכן אני מחפשת הכוונה וחיזוקים כי האמת לא כל כך הולך לי

בועז בר

New member
פרקטיקה. עוד ועוד עבודות, עד שמקבלים יד

שיודעת להעביר את מה שבראש לעיצוב עצמו.

למעלה