קליקליקורט
New member
זר השבוע!
מצאתי אייקון שישמש לנו כזר מסתורי! (זה בסדר, נכון?)
אוקי, אז קצת הסבר על המשחק ואז נעבור למשחק עצמו.
זה משחק היכרות, כל שבוע, ביום שלישי, קבוע (אני מקווה
) אני אבחר לפי רשימה שעשיתי (או שעשינו בעצם) מי יהיה הזר של השבוע.
אחרי שמשתמש נבחר, אני שולחת לו הודעה, כמעט שבוע מראש, אל תדאגו, אם אתם רואים שלא מתאים לכם, שאתם לא תיהיו השבוע הרבה זמן מול המחשב, תגידו! ההבא אחריכם יהיה במקומכם ואתם תיהיו אחריו, כשיהיה לכם נוח ותוכלו להיות במחשב כל השבוע (או לפחות רובו).
המשחק עצמו הולך ככה, הכל תלוי בכם, בשיתוף פעולה שלכם, בהודעה הראשית אני שואלת ארבע שאלות קבועות, ואתם שואלים את כל השאלות שעולות על דעתכם! הכל!!
הזר הנבחר כמובן יכול להחליט אם הוא רוצה לענות ועל מה, כמובן שזה לא יהיה לעיניין לא לענות על כלום כי אתם רציתם להשתתף, אני בוחרת את אלה שאמרו שהם רוצים להשתתף! כמובן שתמיד תוכלו לשלוח לי מסר שגם אתם רוצים להיות הזר הנבחר מתישהו, ותכנסו מידית לרשימה
השבוע לא הודעתי מראש, כי ככה, חוץ מזה, כבר דיברנו על מי שעומד להיות ראשון
אז הזר (זרה!) הראשונה שנבחרה היא....
המנהלת האהובה שלנו אנטיבס300 או כמו שקוראים לה ביום יום שירלי
השאלות הקבועות:
מאיפה את?
דמות/ דמויות אהובות
סיפור אהוב (אני מתכוונת לסיפור של שלגיה, של היפה והחיה, כל אלה שהיו בסדרה
אם זה ספוילר אז
)
תהני ותהנו כולם, ותזכרו אם לא
המשחק לא שווה!
(אם משהו לא היה ברור אני אשמח לנסות להסביר שוב, ברור יותר
)
מצאתי אייקון שישמש לנו כזר מסתורי! (זה בסדר, נכון?)
אוקי, אז קצת הסבר על המשחק ואז נעבור למשחק עצמו.
זה משחק היכרות, כל שבוע, ביום שלישי, קבוע (אני מקווה
אחרי שמשתמש נבחר, אני שולחת לו הודעה, כמעט שבוע מראש, אל תדאגו, אם אתם רואים שלא מתאים לכם, שאתם לא תיהיו השבוע הרבה זמן מול המחשב, תגידו! ההבא אחריכם יהיה במקומכם ואתם תיהיו אחריו, כשיהיה לכם נוח ותוכלו להיות במחשב כל השבוע (או לפחות רובו).
המשחק עצמו הולך ככה, הכל תלוי בכם, בשיתוף פעולה שלכם, בהודעה הראשית אני שואלת ארבע שאלות קבועות, ואתם שואלים את כל השאלות שעולות על דעתכם! הכל!!
הזר הנבחר כמובן יכול להחליט אם הוא רוצה לענות ועל מה, כמובן שזה לא יהיה לעיניין לא לענות על כלום כי אתם רציתם להשתתף, אני בוחרת את אלה שאמרו שהם רוצים להשתתף! כמובן שתמיד תוכלו לשלוח לי מסר שגם אתם רוצים להיות הזר הנבחר מתישהו, ותכנסו מידית לרשימה
השבוע לא הודעתי מראש, כי ככה, חוץ מזה, כבר דיברנו על מי שעומד להיות ראשון
אז הזר (זרה!) הראשונה שנבחרה היא....
המנהלת האהובה שלנו אנטיבס300 או כמו שקוראים לה ביום יום שירלי
מאיפה את?
דמות/ דמויות אהובות
סיפור אהוב (אני מתכוונת לסיפור של שלגיה, של היפה והחיה, כל אלה שהיו בסדרה
תהני ותהנו כולם, ותזכרו אם לא
(אם משהו לא היה ברור אני אשמח לנסות להסביר שוב, ברור יותר