תשובות
מה קורה רז?הכל בסדר
בת כמה את?18
מה עושה כרגע?מחכה לגיוס (שהוא עוד פחות משבוע..)
מגמה בתיכון?לימודי ארץ ישראל
תוכנית אהובה?יש כל כך הרבה שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל..קאסל,בניחוש חוקר,העוקץ,עד עצם,צ׳אק,סקראבס,לגדל את הופ,ועוד ועוד ועוד...
מהי ה-סדרה שהייתה אי פעם:הפיג׳מות!אני יודעת,העונות האחרונות התדרדרו רצח,אבל זאת הסדרה היחידה שהתחילה שהייתי בכיתה ג,אני זוכרת את הפרקים שלה בעל פה (טוב ליתר דיוק את עונות 1-4
) ואני עדיין רואה אותה!
סרט שאת ממליצה:את הטרילוגיה של האקדח מת מצחוק,פשוט הומור טהור ולסלי נילסן ענק!
סרט שאת ממליצה להתרחק ממנו [הכי גרוע שראית]:יש שניים כאלה:הראשון להתאהב מחדש עם קתרין זיטה ג׳ונס וג׳סטין בארת׳ה,אולי זה הסרט שבו התאהבתי בג׳סטין בארת׳ה,אבל הסוף שלו היה כל כך עלוב!!והסרט השני הוא 500 ימים עם סאמר,סרט מייגע שכל הסרט חיכיתי עד שה500 ימים הלה יעברו רק בשביל לראות את הסוף חסר הפואנטה הזה..וגם בגלל הסרט הזה ממש שנאתי את זואי דשנל רק בבחורה החדשה התחלתי לאהוב אותה.
חיות מחמד:
ראיתי בנשיונל ג'אוגרפיק תוכנית על טפיל הנמצא בארגזים של חתולים שנכנס לאנשים או בע"ח אחרים לגוף ומתיישב להם במוח.
בבני האדם ההשפעה היא [לפי מה שמצאו עד היום] זמן תגובה ארוך במקצת מאנשים ללא הטפיל.
אצל בע"ח לדוגמא עכבר:
עכבר בד"כ בורח מחתולים לא?
הראו ניסוי של עכבר ששמים אותו ליד חתול.
זה בלי הטפיל- ברח כל עוד נפשו בו.
זה עם הטפיל- התקרב לחתול.
האם זה טפיל שמשתלט על המוח? יכול להיות!
מה דעתך על המחקר? האם זה ישפיע עלייך בפעם הבאה שתראי חתולים? [המחקר הזה אמיתי לגמרי!]אני לא יודעת כי אני לא רואה עכברים באיזור שלי שיברחו או יתקרבו לחתולים כדי שאני אדע..וגם באופן כללי אני לא כל כך קרובה לחתולים
מה דעתך על חתולים באופן כללי? חתולים או כלבים?
כלבים,הם הרבה יותר אנרגטים מחתולים ושורטים פחות וגם חתולים בקושי מרגישים שהם בבית,הם אשכרה מתמזגים עם הריהוט וזה קצת קריפי