תשובות
שירי הוא בד"כ קיצור לשירן? Oo לא, שירי ושיר מבחינתי זה שם לשעצמו, זה למה אני לא אוהבת שקוראים לי שירי כי כאילו קוראים לי בשם אחר.. אני יודעת שזה קצת מטופש אבל ככה אני מרגישה
רק אמא שלי והחברה הכי טובה שלי קוראות לי שיר חח ורק להן מותר!
מה עושה כרגע: כרגע כרגע או בחיים? חח
כרגע סיימתי לצפות בפרק האחרון של גוסיפ גירל
היה נחמד אבל גם קצת מאכזב..
בחיים אני כרגע רק עובדת.. חוסכת לטיול גדול בארה"ב עוד שנה ובתקווה אולי גם לימודים לכמה חודשים בניו יורק
מגמה בתיכון: אומנות
איך התיכון [אם סיימת] היה מ 1-10? אמממממ, 7..
מקרה מביך שהיה לך בבית הספר? [חולה על סיפורים כאלה] חחח באמת שאני כבר לא זוכרת... נראה לי הדחקתי את כל התקופה הזאת עמוק עמוק בתוך התת מודע
אבל בכל זאת סיפור שאני קצת אוהבת להשוויץ בו חחאני לא יודעת אם זה מביך או לא, אותי זה די שיעשע- באיזה חופשת קיץ מכיתה י' ליא' נראה לי, דיברתי עם המורה שלי לאנגלית במייל לא זוכרת על מה.. נראה לי סתם שאלות או דברים לקרוא שהוא היה שולח לי.. אין לי שמץ חח, בקיצור במייל שלי כתוב shiran_carter על שם ניק קרטר מהבקסטריט בויז..
עכשיו כווווווווווווווולם בבית ספר יודעים על הערצה שלי לבקסטריט.. אז כשחזרנו מהלימודים והמורה הקריא שמות הוא אמר "Mrs Carter" וכל התלמידים הפנו את המבט שלהם עלי
אוי זה היה כל כך קורע ואני זוכרת שמזה התפחדתי חחחחחח לא ידעתי איפה לקבור את עצמי..
אבל אז התחבב עלי שהוא כל פעם קרא לי Mrs Carter (הוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יפסיק) אבל זה היה ממש חמוד אז השארנו את זה ככה במשך שנתיים
תארי את החברה הכי טובה שלך: הממממ, חברה שאני תמיד אגדיר אותה בתור החברה הכי טובה שלי, אבל היא די הרחיקה אותי ממנה בשנים האחרונות, מסיבות כאלה ואחרות, אבל בגדול כשאנחנו ביחד תמיד יש את ה"קליק" הזה ואנחנו תמיד צוחקות מאותם שטויות, והיא תמיד זרמה עם כל השגעונות שלי ותמכה ואהבה... אז ככה בכללי
אם היית בוחרת לחיות באיזשהו עולם דמיוני מהטלוויזיה, הקולנוע או מהספרים, היכן היית חיה?
[דוג': הארץ התיכונה משר הטבעות, העולם של הארי פוטר וכו'.] חחח בדיוק הדוגמאות שהבאת XD הייתי בוחרת בהוביטון או בהוגוורטס
הייתי גם שמחה להיות הסייד קיק הנוספת של זינה הנסיכה הלוחמת בנוסף לגבריאל ופשוט לטייל שלושתנו ברחבי ניו זילנד וקורעות לגברים את הצורה
סדרה או סרט שהתחלת ולא היית יכולה להמשיך מהשעמום: לא קרה. כל סדרה שהתחלתי לראות המשכתי איתה עד הסוף גם אם שיעמם אותי או הרגיז אותי... כנ"ל לסרטים. אם כבר התחלתי אז מסיימים! קשה לי "לקטוע" את העלילה באמצע, אוהבת לראות איך דברים מסתדרים בסוף למרות הכל.
סדרה שאת חושבת שהיא "חובה"? Once Upon A Time, באמת, בלי קשר לפורום הזה, אבל הדבקתי את אחותי ואת אמא שלי וחברה מהעבודה וכולם מכורים לזה עכשיו!!
מעבר לזה גם משחקי הכס לדעתי וספרטקוס אבל אלה סדרות בעייתיות כי יש בהם הרבה עירום, סקס דם ואלימות ולא כולם מתחברים לזה..
וסרט? סרט חובה? כל סרטי שר הטבעות
ומלך האריות.
אילו סוגי סרטים את רואה? חוץ מדרמה מתח ואימה, הכל. קומדיה, קומדיה רומנטית, אקשן, פנטזיה, סרטי פעולה. ובגדול כל סרט שיש בו שחקן/נית שאני ממש אוהבת (גם אם זה סרט אימה לצורך העיניין, רק שאני אסבול בדרך
)
מה עושה בזמן הפנוי? חדר כושר חדר כושר וחדר כושר!!! כמה שיותר!! במסע להרזות 5 קילו ולחטב את הגוף עד לקיץ!
מעבר לזה בעיקר המון צפייה בסדרות ופורומים ופייסבוק.
תוכניות לעתיד? שאלה שאני לא הכי אוהבת לענות עליה כי יש לי חלומות גדולים מידי
בעיקרון, החלום שלי זה להיות אנימטורית בדיסני (למדתי את זה במשך שנה וחצי) אבל מאז לא עשיתי עם זה כלום... עדיין מקווה שזה יתגשם..
מעבר לזה שואפת ללמוד בניו יורק/לוס אנג'לס עוד שנה גם בתחום של עריכה/אנימציה עדיין לא החלטתי, ופשוט לעסוק בתחום הזה