זר השבוע!

זר השבוע!

זרת השבוע היא....
Shiri from the block המוכרת גם כשירן, או כמו שהיא קוראת לעצמה שירן מילס

השאלות הקבועות:
מאיפה את?
מה אומר הכינוי שלך?
דמות/ דמויות אהובות
סיפור אהוב

תהני, ותהנו!

Shiri from the block

Active member
יאאאא איזה כיף
מאיפה את? במקור ממעלה אדומים (ליד ירושלים), ועכשיו אני שנה שנייה גרה בגבעתיים

מה אומר הכינוי שלך? אז ככה... היה לי כינוי אחר בתפוז ורציתי לשנות, חשבתי חשבתי חשבתי וחשבתי למה לשנות.. חיפשתי משהו שיהיה קשור לבריטני ספירס או בקסטריט בויז אבל לא הצלחתי לעשות משחק מילים יפה חח, ואז היה שיר של ג'ניפר לופז בטלויזיה (נראה לי love dont cost a thing) ואז נזכרתי בשיר שלה ג'ני פרום דה בלוק, ואז חשבתי.. הו! זה מגניב! במקום ג'ני פרום דה בלוק נעשה שירי פרום דה בלוק!
עכשיו בהתחלה חשבתי לרשום שירן פרום דה בלוק כי ידעתי שאנשים יתחילו לקרוא לי שירי ואני שונאת את זה
אבל למען זה שזה ישמע יפה ויתחרז עם שאר הכינוי השארתי את זה על שירי חח
דמות/ דמויות אהובות: רג'ינה מילס!!!!!!!!! אישתי היפיפייה, הסקסית, המהממת וכוסית-על!!!! ביחד נפיל את סנואו וצ'ארמינג

וחוץ ממנה גם אמה סוואן בגלל ג'ניפר מוריסון ששיחקה את קמרון ב'האוס' ובגללה בכלל התחלתי לצפות בסדרה!
סיפור אהוב: ארממממ, אין ממש סיפור אהוב, יותר סצינות אהובות, וזה כל הסצינות של רג'ינה מילס כראש העיר בעונה הראשונה

חוץ מזה נגיד ג'פרסון כי זה היה נחמד.. וסינדרלה.

שאלות

הי שירן מה קורה?

שירי הוא בד"כ קיצור לשירן? Oo

מגמה בתיכון:
איך התיכון [אם סיימת] היה מ 1-10?
מקרה מביך שהיה לך בבית הספר? [חולה על סיפורים כאלה]
תארי את החברה הכי טובה שלך:

אם היית בוחרת לחיות באיזשהו עולם דמיוני מהטלוויזיה, הקולנוע או מהספרים, היכן היית חיה?
[דוג': הארץ התיכונה משר הטבעות, העולם של הארי פוטר וכו'.]

סדרה או סרט שהתחלת ולא היית יכולה להמשיך מהשעמום:
סדרה שאת חושבת שהיא "חובה"?
וסרט?
אילו סוגי סרטים את רואה?

מה עושה בזמן הפנוי?
תוכניות לעתיד?

Shiri from the block

Active member
תשובות
שירי הוא בד"כ קיצור לשירן? Oo לא, שירי ושיר מבחינתי זה שם לשעצמו, זה למה אני לא אוהבת שקוראים לי שירי כי כאילו קוראים לי בשם אחר.. אני יודעת שזה קצת מטופש אבל ככה אני מרגישה

רק אמא שלי והחברה הכי טובה שלי קוראות לי שיר חח ורק להן מותר!

מה עושה כרגע: כרגע כרגע או בחיים? חח
כרגע סיימתי לצפות בפרק האחרון של גוסיפ גירל
היה נחמד אבל גם קצת מאכזב..
בחיים אני כרגע רק עובדת.. חוסכת לטיול גדול בארה"ב עוד שנה ובתקווה אולי גם לימודים לכמה חודשים בניו יורק

מגמה בתיכון: אומנות
איך התיכון [אם סיימת] היה מ 1-10? אמממממ, 7..
מקרה מביך שהיה לך בבית הספר? [חולה על סיפורים כאלה] חחח באמת שאני כבר לא זוכרת... נראה לי הדחקתי את כל התקופה הזאת עמוק עמוק בתוך התת מודע

אבל בכל זאת סיפור שאני קצת אוהבת להשוויץ בו חחאני לא יודעת אם זה מביך או לא, אותי זה די שיעשע- באיזה חופשת קיץ מכיתה י' ליא' נראה לי, דיברתי עם המורה שלי לאנגלית במייל לא זוכרת על מה.. נראה לי סתם שאלות או דברים לקרוא שהוא היה שולח לי.. אין לי שמץ חח, בקיצור במייל שלי כתוב shiran_carter על שם ניק קרטר מהבקסטריט בויז..
עכשיו כווווווווווווווולם בבית ספר יודעים על הערצה שלי לבקסטריט.. אז כשחזרנו מהלימודים והמורה הקריא שמות הוא אמר "Mrs Carter" וכל התלמידים הפנו את המבט שלהם עלי
אוי זה היה כל כך קורע ואני זוכרת שמזה התפחדתי חחחחחח לא ידעתי איפה לקבור את עצמי..
אבל אז התחבב עלי שהוא כל פעם קרא לי Mrs Carter (הוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יפסיק) אבל זה היה ממש חמוד אז השארנו את זה ככה במשך שנתיים

תארי את החברה הכי טובה שלך: הממממ, חברה שאני תמיד אגדיר אותה בתור החברה הכי טובה שלי, אבל היא די הרחיקה אותי ממנה בשנים האחרונות, מסיבות כאלה ואחרות, אבל בגדול כשאנחנו ביחד תמיד יש את ה"קליק" הזה ואנחנו תמיד צוחקות מאותם שטויות, והיא תמיד זרמה עם כל השגעונות שלי ותמכה ואהבה... אז ככה בכללי

אם היית בוחרת לחיות באיזשהו עולם דמיוני מהטלוויזיה, הקולנוע או מהספרים, היכן היית חיה?
[דוג': הארץ התיכונה משר הטבעות, העולם של הארי פוטר וכו'.] חחח בדיוק הדוגמאות שהבאת XD הייתי בוחרת בהוביטון או בהוגוורטס

הייתי גם שמחה להיות הסייד קיק הנוספת של זינה הנסיכה הלוחמת בנוסף לגבריאל ופשוט לטייל שלושתנו ברחבי ניו זילנד וקורעות לגברים את הצורה

סדרה או סרט שהתחלת ולא היית יכולה להמשיך מהשעמום: לא קרה. כל סדרה שהתחלתי לראות המשכתי איתה עד הסוף גם אם שיעמם אותי או הרגיז אותי... כנ"ל לסרטים. אם כבר התחלתי אז מסיימים! קשה לי "לקטוע" את העלילה באמצע, אוהבת לראות איך דברים מסתדרים בסוף למרות הכל.

סדרה שאת חושבת שהיא "חובה"? Once Upon A Time, באמת, בלי קשר לפורום הזה, אבל הדבקתי את אחותי ואת אמא שלי וחברה מהעבודה וכולם מכורים לזה עכשיו!!
מעבר לזה גם משחקי הכס לדעתי וספרטקוס אבל אלה סדרות בעייתיות כי יש בהם הרבה עירום, סקס דם ואלימות ולא כולם מתחברים לזה..

וסרט? סרט חובה? כל סרטי שר הטבעות
ומלך האריות.
אילו סוגי סרטים את רואה? חוץ מדרמה מתח ואימה, הכל. קומדיה, קומדיה רומנטית, אקשן, פנטזיה, סרטי פעולה. ובגדול כל סרט שיש בו שחקן/נית שאני ממש אוהבת (גם אם זה סרט אימה לצורך העיניין, רק שאני אסבול בדרך
)

מה עושה בזמן הפנוי? חדר כושר חדר כושר וחדר כושר!!! כמה שיותר!! במסע להרזות 5 קילו ולחטב את הגוף עד לקיץ!
מעבר לזה בעיקר המון צפייה בסדרות ופורומים ופייסבוק.

תוכניות לעתיד? שאלה שאני לא הכי אוהבת לענות עליה כי יש לי חלומות גדולים מידי

בעיקרון, החלום שלי זה להיות אנימטורית בדיסני (למדתי את זה במשך שנה וחצי) אבל מאז לא עשיתי עם זה כלום... עדיין מקווה שזה יתגשם..
מעבר לזה שואפת ללמוד בניו יורק/לוס אנג'לס עוד שנה גם בתחום של עריכה/אנימציה עדיין לא החלטתי, ופשוט לעסוק בתחום הזה

Y. Welis

New member
אגב שרה"ט - אל תצפי להרבה מה'הוביט' החדש

מזכיר את הטרילוגיה החדשה של סטאר וורז, מבחינת הפער מול הקודמת. אותם הנופים, אבל בלי הקסם (וה-3D לא משמעותי. סתם אופנה מיותרת). יש כמה רגעים קצרים בודדים (גאנדאלף וגאלאדריאל בטלפאטיה), אבל השאר חלש.
הקסם בטרילוגיה הישנה היה בשחקנים - הם היו מרתקים ומיוחדים.. בחדשה הם לובשים פרוסטתות שלא מאפשרות לראות את השחקן ומעבר לכך הם חסרי עומק. הסיפור בכלל סובל, ומתדרדר לרמה של משחקי תפקידים (פגיון המורגול נלקח מהמשחק אונליין, נראה לי). וזה רק הראשון מתוך 3.

Shiri from the block

Active member
כבר ראיתי את ההוביט לא ראיתי שום דבר ממה שכתבת עליו..
בגדול אני ואחותי שתינו לא התלהבנו יותר מידי מהסרט, אבל זה לא שלא אהבנו אותו.. פשוט חשבנו שיהיה קצת אחרת..
בגדול נהנתי מרוב הסצינות, הנוף הניו זילנדי תמיד מדהים, התלת מימד לדעתי רק הוסיף..
לצורך ההשוואה, גם מאחוות הטבעת לא התלהבתי בהתחלה ועכשיו אני אוהבת אותו הרבה הרבה יותר.. אז אולי גם לחלק הראשון צריך לתת עוד כמה הזדמנויות.
בעיקרון לפי מה שקראתי החלק השני והשלישי נשמעו הרבה יותר מעניינים כי יש גם יותר אקשן וכל זה..

Y. Welis

New member
כדאי לקרוא את הספרים כדי להבין את היתרונות

והחסרונות שהזכרתי. בראשון (הסרט מ-01') היתה נאמנות שקלטה את הקסם. בחדש אין נאמנות ובקושי יש על כן קסם.

אגב הנופים לא מושפעים מהתלת-מימד - שטוחים ברקע. לכן זה לא מהותי לסרטים כאלה. למעשה זה לא מהותי בכלל. ב'אווטאר' הסרט כולו תוכנן להיראות טוב כך. כאן אין תיכנון בכלל.

Shiri from the block

Active member
הייתה נאמנות בשר הטבעות? אני שמעתי מעריצים שהתלוננו שהחליפו את לגולאס בארוון שלוקחת את פרודו מעבר לנהר,
ועוד כל מיני תלונות כאלה ואחרות.

אז לא יודעת אם זה נשאר נאמן או לא כי עדיין לא קראתי את הספרים, אבל מקווה שכן!
שר הטבעות כסרט הוא פשוט מושלם מבחינתי והסיבה היחידה שלא קראתי את הספרים עד עכשיו זה בגלל שלא רציתי להתאכזב אחר כך מהסרטים ופתאום להרגיש שהוא פחות טוב מהסרט.
לדוגמא עם הארי פוטר שהיה פשוט מביך מה הלך שם ברוב הסרטים. גם הורידו סצינות חשובות מהספר ועוד במקום זה הוסיפו סצינות מפגרות אחרות.. זה היה נורא.

Y. Welis

New member
הם הרבה יותר מהסרטים

ארוון החליפה אלף אחר - גלורפינדל. אבל זה לא מהותי, כי היא היתה קסומה מאוד... אין כזה קסם ב'הוביט' וגם אין הצלה דומה. יש נגני חליל ונבל מביכים...

מכל מקום סרטים 2 ו-3 חלשים יותר מהראשון כי הם סוטים רחוק יותר מהספרים, כך שאין ספק שהספרים יהיו עדיפים.

אגב הם, ממליץ לחפש את התרגום הישן. טוב בהרבה. יש ביד שניה או בספריות.

שלום לך גברת מילס

השאלות שלי, מקווה שאני עדיין מקורית בשאלות:
את חושבת שסוף העולם יגיע באמת ביום רביעי?

אם כן (העולם יעשה פוף), על מה הכי תצטערי שלא עשית?
האם את מעדיפה לחיות בימנו (חשמל, כסף, אינטרנט, טלפון) או בעולם אלטרנטיבי כפרי עם כלכלת קח-ותן?
מוזס או סושי?

כן שירלי! זה יום שישי!

סוף העולם צריך לחכות עד שיהיו לי נעלי פוינט ביד! אז אני מוכנה למות עם העולם כולו.

Shiri from the block

Active member
גברת מילס
זאת אכן אני D: את חושבת שסוף העולם יגיע באמת ביום רביעי? יום שישי* חח, ולא! אבל אני עדיין מתכננת Keep on dancing till the world ends (בריטני) באיזה מועדון!

אם כן (העולם יעשה פוף), על מה הכי תצטערי שלא עשית? לטוס להופעה של בקסטריט בויז שזה החלום הכי גדול שלי שדווקא אותו עדיין לא הגשמתי

ומעבר לזה לטוס לארה"ב ולנסות לחיות שם כמה חודשים (שבשאיפה יקרה שנה הבאה)

האם את מעדיפה לחיות בימנו (חשמל, כסף, אינטרנט, טלפון) או בעולם אלטרנטיבי כפרי עם כלכלת קח-ותן? בעיקרון, דווקא הייתי רוצה מקום שקט בלי מחשב בלי טלויזיה ולהיות מרוכזת רק בעצמי ולצייר יותר, משהו שהפסקתי לעשות בערך מאז שנוצר הפייסבוק

אבל אני יותר מידי מכורה לטכנולוגיה אז האפשרות הראשונה

מוזס או סושי? לא אוכלת סושי
ובכל מקרה מוזס

shirush3

New member

איך התחלת לראות את וואנס?
איך התחלת לאהוב את רג'ינה?
מה את אוהבת בה?
תהיה לכן חתונת קיץ או חתונת חורף?

מה הדבר הכי מגניב שיצא לך לעשות?
מה תמיד רצית לעשות ועוד לא עשית?
חלק אהוב ביום?
את בנאדם של בוקר או של לילה?
מאכל אהוב?
משקה אהוב?
צבע אהוב?

אני אחשוב על עוד

Shiri from the block

Active member
איך התחלת לראות את וואנס? סיפור משעשע!!
השותף שלי חפר לי במשך חצי שנה לפחות לראות את הסדרה, הוא כל פעם אמר לי "שירן את חייבת לראות את הסדרה, יש שם את קמרון מהאוס (אמה סוואן בשבילכם) וזאת סדרה שממש תאהבי עם דמויות של דיסני ומהיוצרים של אבודים!" - משם זה התחיל חח.
אחר כך הוא המשיך להגיד לי לצפות בסדרה אבל בנוסף אמר לי שאני צריכה גם לראות את הסדרה החדשה של לאנה מסמולוויל (קריסטין קרוק) "היפה והחיה", ובנוסף לזה אמר גם משהו על זה שלואיס מסמולוויל משחקת בסדרה חדשה..
אז כל פעם שהוא אמר לי "שירן את חייבת לראות היה היה" אני כזה... "רגע... זה סדרה עם קמרון, לאנה או לואיס?" והוא אמר קמרון.
ואז שוב הוא אמר לי על הסדרה ושוב שאלתי אותו אותה שאלה בדיוק
"כבר עניתי לך על זה! קמרון!"
וגם בפעם השלישית חח "רגע.. זה עם.... לאנה....?" שותף: "קמרון!!!" XDD
ואזזזזזזזז הגיע הרגע המכריע.. חופשת קיץ, אין לי סדרות קיץ חוץ מדם אמיתי אז היה לי די משעמם, הוא שוב אמר לי "שירן היה היה חוזרת לעונה 2 עוד 3 שבועות תתחילי לראות כבר עכשיו שתספיקי לעונה 2!"
ואזזזז, נכנסתי לזה. התחלתי להוריד את הסדרה, צפיתי בפרק הראשון ו... נשבתי בקסמה

וסתם לציין שבשלושה שבועות האלה הספקתי לצפות בזה פעמיים מרוב שהייתי מכורה

איך התחלת לאהוב את רג'ינה? רג'ינה אהובתי אישתי הנצחית!!! כפרות עליה

האמת שאני לא ממש זוכרת

אני זוכרת את הרושם הראשוני שלי ממנה שממש לא התלהבתי. היא כל כך הייתה מכוערת בהתחלה בתור המכשפה הרעה עם הדבר המזעזע הזה על הראש אז לא ממש התחברתי אליה..
לאט לאט היא נראיתה לי די טוב בתור רג'ינה מילס ראש העיר..
אבל אז היא הרגה את גרהאם

אבל דווקא אז בפרק שאחרי, 8-9-10 זה הפרקים שהתחלתי לאהוב אותה, כל הדברים שהיא עשתה נגד אמה ואמה אף פעם לא הצליחה להוכיח שהיא אשמה
זה היה קטלני חח.
ופשוט היא כל כך סקסית בתור רג'ינה מילס שלא יכולתי לא לאהוב אותה!
התנועות גוף שלה, ההבעות פנים.. לא יודעת אם כולם שמים לב לזה אבל היא עושה את זה אדיר.

מה את אוהבת בה? שפתיים
, הקול סקסי שלה
, השיער
והמבט הרשעי/תככני שלה כשהיא זוממת דברים נגד אמה

אז גם התחלתי לצפות בראיונות שלה והיא פשוט כל כך מקסימה ומצחיקה ומתוקה שהיא תפסה אותי לגמרי

תהיה לכן חתונת קיץ או חתונת חורף? הייתי רוצה קיץ אבל רג'ינה בטח הייתה רוצה חורף כי זה מתאים גם לבגדים שהיא לובשת
אז אני מוכנה להתפשר בשבילה

מה הדבר הכי מגניב שיצא לך לעשות? אמממ תלוי את מי את שואלת חח, מבחינתי זה 2 דברים:
1. להיות שבועיים שלמים לבד בלוס אנג'לס, כולם אמרו לי איזה אמיצה אני שנוסעת למקום כזה רחוק לבד.. אבל היה כל כך כיף!!!
2. הכנס של זינה שהיה בלוס אנג'לס שאליו טסתי 3 פעמים (2009, 2010 ו-2012) ששם פגשתי את כל הקאסט של הסדרה והצטלמתי איתם ואפילו רקדתי עם אחת מהן בכנס האחרון, היו רגעים מושלמים!
וגם שזה היה כיאלו הגעתי למקום שהרגשתי בו הכי שייכת מכל מקום אחר בעולם. אז מבחינתי זה מגניב מספיק :)

מה תמיד רצית לעשות ועוד לא עשית? לטוס להופעה של בקסטריט בויז אהבת חיי כבר 17 שנה
אבל כל זה יקרה עוד פחות משנה

חלק אהוב ביום? החלק של החדר כושר ו/או צפייה בסדרות חח

את בנאדם של בוקר או של לילה? לילה ללא ספק.

מאכל אהוב? המבורגר, שניצל, ספגטי.

משקה אהוב? קולה |סוגד|

צבע אהוב? שחור וכחול.

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחח אם היא הייתה נראית ככה כל העונה אז ממש לא!
אם זה היה רק לחתונה אז הייתי סובלת את זה איכשהו

למעלה