זר כלה עם סחלב

didosh3

New member
זר כלה עם סחלב

רעיונות לביצוע,מהו טווח מחירים שאמור לעלות, ובכלל בעד ונגד... ולסיום- האם סחלב משי ולא טבעי הוא אופציה בכלל?

ronaytal

New member
זר כלה מסחלב

הי, תעשי גוגל "זר כלה סחלב" ותראי המון קישורים עם תמונות. לדעתי לא פחות מ 120 - 150 ש"ח לענף סחלב אחד עם קצת תוספות של ירק נשפך ואפשר גם יותר. אני אישית לא מתה על זה ואוהבת את הזרים הפשוטים המינימליסטים. סחלב משי- אם הכלה אוהבת אז למה לא? בהצלחה חגית

didosh3

New member
תודה על תגובתך...

הכלה רוצה זר כדורי, עם סחלב. ראיתי בכמה אתרים, אך איך עושים זאת? הענף הוא ישר והפרחים שטוחים... אולי הפרידו כל פרח בנפרד ובנו את הזר על ידית+ספוג? יצא לך להכין זר כזה?

ronaytal

New member
לא יצא לי להכין זר כזה ואשמח אם תראי בפורום

מה הכנת

goldfish11

New member
זר סחלב

קודם כל לגבי המשי - אני נגד. כל העניין בסחלב זה היוקרה שלו שמתבטאת בכמות (ענף אחד). ברגע שמשתמשים במשי, זה נראה זול לטעמי. סחלב לא צריך הרבה עניינים סביבו. אני הייתי משתמשת בענף אחד(יותר מזה נראה מגושם מדי - כאילו הכלה יצאה עם ואזה) עם "זיקוקי" ירק עדינים, בסידור מדורג מאורך (מתאים לכלה גבוהה). לגבי המחיר, עשיתי גוגל וראיתי שהמינימום לסחלבים הוא 200 ש"ח ומגיע עד 400 (לזו שהולכת עם הכל הואזה) ב ה צ ל ח ה

goldfish11

New member
עכשיו ראיתי שביקשת זר כדורי

בעיני זה כמו להרוס סטייק טוב כי בטח שצריך להפריד בין הפרחים. כל הייחוד והמחיר של הסחלב נגזר ממספר הפרחים שעל הגבעול. אם זה מה שהיא רוצה אני מצרפת לך לינק לזרים עגולים עם סחלבים יפיפיים לחיצה על הזר תגדיל אותו עד כדי כך שאפשר לראות כמעט איך הוא עשוי. להכניס כל פרח מופרד למבחנות קטנטנות ולנעוץ אותן בספוג או בסבך של ענפים.

למעלה