זר כלניות מחפשת את ספר השירים של וילנסקי שנקרא זר כלניות. תוים וטקסט.יש למישהו?
א אביתר הנהדר New member 9/10/03 #1 זר כלניות מחפשת את ספר השירים של וילנסקי שנקרא זר כלניות. תוים וטקסט.יש למישהו?
ל לאזארוס לונג New member 9/10/03 #2 מצטער, לא מצאתי שום ספר תווים של וילנסקי. ממליץ לך להתייעץ עם החבר'ה בפורום 'מוזיקה עברית ישנה וחדשה'. אני בטוח שמישהו שם שמע/ראה/מכיר
מצטער, לא מצאתי שום ספר תווים של וילנסקי. ממליץ לך להתייעץ עם החבר'ה בפורום 'מוזיקה עברית ישנה וחדשה'. אני בטוח שמישהו שם שמע/ראה/מכיר
א אבינעםכפיר New member 10/10/03 #3 הספר נקרא - תמיד כלניות תפרחנה מנגינות למילים - ויצא בהוצאת הקיבוץ המאוחדת תשל"ח
ל לאזארוס לונג New member 13/10/03 #4 הוצאת הקיבוץ המאוחד מופיע למכירה כאן וגם פה - רצוי להתקשר ולבדוק שקיים במלאי לפני שמזמינים תודה, אבינעם.
הוצאת הקיבוץ המאוחד מופיע למכירה כאן וגם פה - רצוי להתקשר ולבדוק שקיים במלאי לפני שמזמינים תודה, אבינעם.
א אביתר הנהדר New member 5/11/03 #5 ../images/Emo141.gifמשה וילנסקי יש להשיג את תמיד כלניות תפרחנה. יצא לפני כן זר כלניות,והוא נדיר.אני עדיין מחפשת
../images/Emo141.gifמשה וילנסקי יש להשיג את תמיד כלניות תפרחנה. יצא לפני כן זר כלניות,והוא נדיר.אני עדיין מחפשת