זר לא יבין זאת...

luci sheli

New member
זר לא יבין זאת...

הרבה זמן לא כתבתי פה (אפילו שכחתי אתה סיסמא לניק שהיה לי) פעם הייתי פעילה ואני מכירה פה כמה שמות וכמה סיפורים. רציתי לספר משהו מרגש שקרה לי היום.. הבן שלי בן 10.5 לא מדבר על האימוץ. אף פעם לא רצה לא התעניין די הסתיר ואפילו התבייש ואף פעם לא הכרחתי,
היום שאל אותי ״אמא, זה שנולדתי ברוסיה, הגובה שלי נקבע בגלל ההורים שיש לי שם או בגללכם?״ עניתי שגובה זה משהו שנקבע בביולוגיה ואז הוא אמר.. ״אז אני חושב שהאבא הביולוגי שלי היה גבוה כי אני גבוה״.. ואני עניתי שכנראה הוא צודק. וגם אמרתי לו שהוא מדבר אימוצית נכונה...
אבל הכי חשוב שסוף סוף הראה לי שהוא מבין שיש משפחה ביולוגית . אותי זה ריגש ורציתי לשתף.

fatfat

New member
לא רק שהוא מבין שיש לו צד ביולוגי

שאחראי ללא מעט דברים אצלו הוא מבין שגם לכם יש חלק לא מבוטל בההתפתחותו ובמאפיינים שלו.

כל הכבוד לילד וכל הכבוד לכם שהבאתם אותו לכך שהוא מסוגל לחיות בשלום עם כל הצדדים. נהנתי לקרוא.

אני מאמינה בחילחול איטי

שגם כשנראה שהצד השני לא ממש מגיב או מדבר הדברים שנאמרים בסביבתו ואיתו מחלחלים וחודרים
במיוחד מאלו שלא מדברים ההתרגשות עצומה!

אבי351

New member
ילד חכם מאוד שמבין הכל יש לכם ופשוט

בזמן שלו ובקצב שלו ידבר ומדבר על האימוץ

אכן, מרגש

הוא גדל, הוא לומד, הוא מבין את התרומה לגנטית להתפתחות אדם כמו גם את התרומה החינוכית לגידולו של אדם. עכשיו הוא מנסה לשלב בין מה שייך לזה ומה שייך לזה. מרגש, בהחלט.

למעלה