זר לא יבין זאת...
מה אגיד לכם? אחד מרגעי השיא של תהליך ההורדה במשקל שלי! תחתוני המגבת עפו לפח!!! כל כך חיכיתי לרגע שאכתוב זאת. מתנצלת מראש בפני כל מי שחש שיש אינטימיות רבה מדי עבורו בהודעה זו
כל בחורה שעברה את ה- 140 קילו במדינה שלנו, מן הסתם, נתקלה בתופעה המצערת שהתחתונים היחידים שעולים עליה הם אלו הלבנים במשביר עם הפרחים הקטנים. תחתוני סבתא. אלו שמגיעים מהברכיים עד לסנטר. לא די שכל זוג תחתונים עולה כמו מניה במתפרה, אז הם גם מחזיקים זמן קצר ביותר. לא מספיק שבהיקפים שלנו אין חזיות בצבעים נורמליים, אז גם התחתונים צריכים להיות מזעזעים שכאלה?? הקיצקץ, היום עשיתי טקס השלכת תחתוני המגבת (כך אני קוראת להם) לפח, וחסל!! האח הידד, לתחתונים צבעוניים, לתחתונים עם דוגמאות, לתחתונים עם פס בצד ולא מטר בד!!! יש לי יום יום חג, יש לי יום יום חג!! תגדנה, באמת שכחתי, איפה קונים תחתונים נורמליים? כלומר, איפה עוד במדינה שלנו, חוץ מבמשביר מוכרים תחתונים?? תודה, גל
מה אגיד לכם? אחד מרגעי השיא של תהליך ההורדה במשקל שלי! תחתוני המגבת עפו לפח!!! כל כך חיכיתי לרגע שאכתוב זאת. מתנצלת מראש בפני כל מי שחש שיש אינטימיות רבה מדי עבורו בהודעה זו