זר לא יבין זאת...

gal33

New member
זר לא יבין זאת...

מה אגיד לכם? אחד מרגעי השיא של תהליך ההורדה במשקל שלי! תחתוני המגבת עפו לפח!!! כל כך חיכיתי לרגע שאכתוב זאת. מתנצלת מראש בפני כל מי שחש שיש אינטימיות רבה מדי עבורו בהודעה זו
כל בחורה שעברה את ה- 140 קילו במדינה שלנו, מן הסתם, נתקלה בתופעה המצערת שהתחתונים היחידים שעולים עליה הם אלו הלבנים במשביר עם הפרחים הקטנים. תחתוני סבתא. אלו שמגיעים מהברכיים עד לסנטר. לא די שכל זוג תחתונים עולה כמו מניה במתפרה, אז הם גם מחזיקים זמן קצר ביותר. לא מספיק שבהיקפים שלנו אין חזיות בצבעים נורמליים, אז גם התחתונים צריכים להיות מזעזעים שכאלה?? הקיצקץ, היום עשיתי טקס השלכת תחתוני המגבת (כך אני קוראת להם) לפח, וחסל!! האח הידד, לתחתונים צבעוניים, לתחתונים עם דוגמאות, לתחתונים עם פס בצד ולא מטר בד!!! יש לי יום יום חג, יש לי יום יום חג!! תגדנה, באמת שכחתי, איפה קונים תחתונים נורמליים? כלומר, איפה עוד במדינה שלנו, חוץ מבמשביר מוכרים תחתונים?? תודה, גל

הצלחת להעלות חיוך על הפנים../images/Emo6.gif

אז ברכות להפרדותך מתחתוני המגבת וברוכה הבאה לעולם התחתונים האופנתיות. בסוף תקני חוטיני
שמח בשמחתך

gal33

New member
תודה מותק. אבל לגבי חוטיני, לא נראה

לי. אני פשוט לא הטיפוס, אני בחורה צנועה ושמרנית

star22.

New member
גל. הצלחת להצחיק אותי את מזכירה לי

אותי לפני הניתוח גם אני אמרתי שאני בחורה צנועה ושמרנית ושאני בחיים לא אלך עם חוטיני ובינינו, גם אם הייתי לובשת חוטיני זה לא היה משנה כי הוא בטח היה נבלע לו שם במטען שהיה לא מאחור (אם את מבינה למה אני מתכוונת
) אבל היום אני כן הולכת עם חוטיני והאמת שרוב הזמן אני עם... וזה דווקא נחמד ונוח שלא נדבר על יפה תנסי...

gal33

New member
כוכב, היום הוא עדיין ילך לאיבוד אצל

אצלי, מי יודע אולי עוד שנה?? כזה בורדו, או מנומר!

ורד *

New member
וואללה זר אכן לא יבין זאת גל../images/Emo6.gif

אני הייתי קונה חזיות אצל בנות פסיה ברח´ המלך ג´ורג´ בתל אביב, אני חושבת שהן סובלות עכשיו מתזרים מזומנים שלילי. שבת שלום. לכול........ם כולל בנות פסיה והמשביר עם המגבות שלו. ורד.

באיה

New member
גל את פיצוצית../images/Emo59.gif

עשית לי מצב רוח לא רגיל. הסיפור עם תחתונים כל כך מוכר לי. אבל אני עדיין עוד לא זרקתי, רק שמתי בצד. אולי את צודקת, בלג באומר אולי נעשה מהם מדורה גדולה.
וואללה הצחקת אותי. ותפסיקי כבר עם ה
. תני לעצמך קורטוב הערכה עצמית אוהבת באיה

gal33

New member
באיהל´ה, לזרוק, לזרוק ולזרוק!!!

בשבוע שעבר מסרתי חצי ארון שלי. החלטתי שמספיק ללבוש שקים והגיע הזמן להתחיל ללבוש שקיות
ממש כאב לי הלב. מלא חולצות כמעט חדשות, מלא זוגות מכנסיים כמעט חדשים, מלא סריגים כמעט חדשים. הכל מחוייט. מלא בגדים שקניתי ובעיקר תפרתי, אבל כל כך טסתי למעלה שבקושי לבשתי, ועכשיו תודה לאל, אני כבר יותר מדי למטה בעבורם. חישבתי שיש שם הרבה אלפי שקלים, אבל בעיקר נשמה רבה, כי מסרתי מלא בגדים שאני תפרתי והשקעתי בהם את הלב. אבל, וזה החלק הכי חשוב, צריך לזרוק, בשביל לסגור את התקופה הזו. להשאיר אותה מאחורינו, הרי אין לנו כל כוונה לחזור לשם, נכון??? חברה אמרה לי לשמור אותם להריון, אבל אז חשבתי ואמרתי לה שהרי יש לי עוד 50 קילו לרדת ובהריון אין לי שום כוונה לעלות אותם בחזרה, מקסימום 15, ומדובר בבגדים שהיום מאוד גדולים עלי, אז בשביל מה? כמו שאני מחנכת את עצמי ללמוד לזרוק אוכל, או יותר מדוייק, מראש לקנות/ להכין/ לקחת כמות קטנה, כך גם צריך ללמוד לזרוק את השקים. אני לא זרקתי, מסרתי, בתקווה ששימחתי איזו שמנמונת אחת או שתיים. דרך אגב, אל תקחי אותי קשה, אני פשוט מאוד אוהבת את החיה
ובייחוד את האייקון
, תראי איזה מותק היא. יש לי אפילו כוס פרה איתי בעבודה שנשמה יקרה ומדהימה קנתה לי. מן כוס מקסימה כזו שהידית שלה היא פרה מתוקה יושבת, ועל כל הכוס מצויירת פרה צוהלת ושמחה. בסיידר? גל, הפעם בשבילך,

RomiVais

New member
כמו שצריך גלוש!!! ../images/Emo13.gif

צורת המחשבה שלך מצויינת - גם אני עשיתי כמוך... אמרו לי לא לשמור!! לזרוק או לתת לאחרים וגם אני שימחתי אחרים בבגדים שלי. הרי אם אנחנו שומרים, זה כאילו יש לנו מה ללבוש אם נעלה קצת במשקל, אבל אם אין לנו מה ללבוש - נעשה הכל כדי להוריד את המיותר ולא להיות מוכרחים לקנות בגד חדש - וגדול יותר!! לגבי הריון, אמרו לי שאין סיבה לעלות יותר מדי, אם מנסים לשמור כמה שיותר במהלכו. ודרך אגב, האייקון החדש ששמת בסוף, הולם אותך יותר יקירתי!!!
אבל ידוע שאייקון הפרה לא משקף את הרגשתך, אלא פשוט נקשרת אליו כי עיצבו אותו יפה
שיהיה לך סוף שבוע נפלא ומאושר ביותר, רומי

באיה

New member
גלוש ורומי ושרה.... איזה בידור../images/Emo9.gif

ראיון טוב ל"ג באומר?נכון? אבל התעליתן על עצמכן עם הרעיונות של מה אפשר לעשות מהתחתונים. עשיתן לי את היום וגם את המחר. (חבל שאין אייקון של תחתון) עוד מעט רויקו יעלה לשידור ויגיד לנו נו...נו...נו..., זה לא המקום לדברים כאלה. אבל למי אכפת עכשיו, רוח העליצות יותר חשובה, וזה קשור לבריאות. כי הצחוק משפר את הבריאות ומרפא פצעים במיוחד אחרי ניתוח. אני צודקת? את הבגדים הרחבים גם אני כבר מסרתי, וחלקם שאפשר לתקן, תיקנתי. גלוש! אם את תופרת לעצמך בגדים, אז חולצות למשל או שמלות, מספיק להוריד מהרוחב לכל האורך, ואת יכולה להמשיך ללבוש אותם, בפרט כשאת אוהבת חלק מהם, אני עשיתי כך. בעינין
נכון שהיא חמודה, אבל יש עוד אייקונים חמודים, ואפילו יותר, למשל מה ששלחת לי
שאפה. שבת נפלאה לכולכם באיה

לגל שלום

גם לי היתה מלתחה של בגדים גדולים בכמות גדולה ממש בגדים חדשים, כיוון שירדתי 50 ק"ג ממשקלי ואני במשקל הרצוי נתתי את כל הבגדים לאגודה שאוספת בגדים עבור נצרכים ואני בטוח שמשהו יהנה מזה.קניתי לי בגדים חדשים וזה ממש כייף לקנות בגדים בחנות רגילה ולא בחנות למידות גדולות.מאחל לך להגיע למשקל הרצוי לך ולהנות מקנית מלתחה חדשה . שבת שלום .

שלגיה**

New member
אופס...

רציתי לכתוב משהו שנון בקשר לכוס ומשהו אחר בקשר לשקים ויצא לי סלט לא מקושר.. לא מרוכזת,סליחה...

gal33

New member
נכון!! בנות פסיה, איך הזכרת לי אותן

חברה שלי היתה גוררת אותי לשם ולעוד כל מיני חנויות ביזאריות בתל-אביב בימים שמידות גדולות היו במחתרת, מעין משהו שעבר מפה לאוזן, כאילו כל הישראליות כאלו חטובות שחבל על הזמן. הגיע הזמן שאנו נפסיק לסבול מתזרים מזומנים שלילי בעבור כל חולצה אומללה.
גל.

RomiVais

New member
גלי יקרה - שמחה בשבילך!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

שמחה שהיה לך רגע שיא היום, ובטח יהיו עוד הרבה עד לסוף התהליך!!
כמה שאת צודקת לגבי המבחר המצומצם שיש... אבל מה לעשות? אנחנו הרבה פעמים מקופחים קצת, זה כבר לא משהו שחדש לנו...
אבל , אנחנו מתקרבים למידות סבירות יותר ולהנאה ממבחר גדול יותר!!
תהני מהטקס שלך, אבל תשאירי משהו לל"ג בעומר - שנעשה ביחד מדורה
תמשיכי כך - אני ממש שמחה בשבילך סוף שבוע נפלא, רומי

gal33

New member
תודה קוקי. לך כבר ממש לא אמורה

להיות בעיה בחנויות רגילות, לא? אני מקווה שעד ל"ג בעומר, יהיו לי עוד הרבה בגדים למסור, בעיקר כל אלה שהיום אני מאוד מתלהבת מהם. דרך אגב, זה מה זה אחלה רעיון לעשות בל"ג בעומר קומזיץ ביחד...

למעלה