זר ממתקים- עזרה...

זר ממתקים- עזרה...

שלום, וברכות על פתיחת הפורום, שיהיה בהצלחה! ועכשיו- לתזמון המושלם של פתיחת הפורום: אני מכינה זר ממתקים לחתונה של חברה. שיפדתי כל מיני ממתקים, חלק על עץ, חלק על מוטות מתכת שחוברו לשיפודי עץ. וכאן מתחילה הבעיה- אני יודעת שאני צריכה לאגד את השיפודים בכעין תנועה סיבובית, אבל הם כולם פחות או יותר באותו גודל, ונוקשים, מה שלא נותן לי חופש תנועה, ואני לא מצליחה לתת לזר את הצורה הסופית, ולסדר את השיפודים בצורה מסוימת. יש לכם עצה או רעיון איך לעשות זאת? ושאלה שנייה- אני דיי חוששת שחסר לי ירק בזר- וכשהלכתי לנות הפרחים [יום שישי, למה ציפיתי
] לא היה למוכרים זמן ליעץ לי לגבי ה"עלים" המומלצים, אשמח למעט הכוונה, אם אפשר... תודה רבה

doolik

New member
סידור זר ממתקים

כמה עצות שאני מקווה שיעזרו לך: 1. תרטיבי את השיפודים - הם יהיו קצת יותר גמישים ויהיה קל יותר לעבוד איתם. 2. יהיה לך קשה לשזור ספירלה טובה גם עם שיפודים לחים, אז אני מציעה שפשוט תהדקי אותן במין קונוס מסביב לצרורות של ירק. אני לא יודעת באיזה צבעים הממתקים שבחרת, אבל את יכולה להשתמש בענפים של רותם, שיש להם מסה ולכן יעזרו לך להשיג מראה אחיד, או בשרכים ובקיסוס. את יכולה לעטוף את הזר בעלים גדולים, כמו ארליה או פילנדרון, שיתנו לו מסגרת. 3. אחרי שאת מאגדת את הענפים והשיפודים, תעטפי את הצרור בנייר דבק ירוק של פרחים. זה יחזיק את כל המבנה במקום ויהיה נעים יותר לאחיזה. 4. הצעה לשדרוג: להכנת זר קסום, יש מין פיות קטנות שמושחלות על שיפוד עץ שאפשר לשלב בזר, בתוספת המון קיסוס. לי זה מזכיר יער של פיות. יש גם פרפרים צבעוניים עם חוט מתכת, שאפשר להגביה מעל הזר וזה נראה כמו פרפרים מרחפים מעל שדה של פרחים. שיהיה המון בהצלחה ואל תשכחי להעלות את תמונת הכלה והזר!

ראיתי משהו שיכול לתת לך השראה באתר נחמד

נדמה לי שהוא נקרא פרחים מסביב לעולם www.fww.co.il והמלצה לעלים יפים , יכולים לבוא בתוכו עלי אספידיסטרה או ארליות. שיהיה לכם במזל טוב !

למעלה