זר פרחים לאילו המשקים פרחים.

זר פרחים לאילו המשקים פרחים.../images/Emo39.gif

אם תורשו לי אני רוצה לכתוב לכם שיר ותחילה אני רוצה לציין שאני לא כתבתי אותו. אחרי מה שאשר כתב לנו על אחיו היה לי מן דחף כזה לכתוב פה את השיר. אני רוצה להקדיש את השיר לכל האנשים הטובים בדרך אשר מקדישים ומעניקים חום ואהבה לילדים שלנו. ישנה אגדה עתיקה המספרת שבצאת הוולד לאור העולם נולד יחד עמו "מלאך" בשמים על כן, יש מלאך לי , לך לכולם ישנה אגדה עתיקה המספרת שבצאת הוולד לאור העולם נוצר עמו "כוכב" בשמים על כן כוכבים לי , לך לכולם ישנה אגדה עתיקה המספרת שתינוק הוא
בגן אלוקים ומשקו המלאך מטל השמים ויונק צמיחתו מחום כוכבים אך יש וקורה שכוכב מסתתר הוא וקרניים של חום ושל אור מתעכבים יש מלאך סוטה מדרכו ואינו משקה שווה הפרחים ואז קורה הצמיחה מתעכבת ויש
לקוי בעלי כותרתו אך דלות עוללים איננה פוגמת ביופיו, בעושרו בהדר נשמתו כי אנחנו יודעים לראות באוזניים ועינינו "שומעות" רינת ציפורים למדנו לראות תוך מישוש בידיים ולשמוע בהן מנגינות וצלילים למדנו שאדם הוא כצמח פורח כצמח מרנין בגן אלוקים ואם יש פרחים הלוקים בכותרת נשמתם עשירה - שורשיהם עמוקים נהיה נא אנחנו החום במערכת הבה נשקה את "אלה הפרחים" גם אם איננו - "מלאכים תקניים" מיי ייתן שנמשיך ולהשקות את אלו הפרחים

למעלה