זר של פרחים ללא ריח - עזרה!

Sheepy boy

New member
זר של פרחים ללא ריח - עזרה!

שלום =) רציתי לדעת אילו פרחים יפים(ללא ריח) יש שאפשר לקנות בחנות פרחים ולעשות מהם זר (אם מעניין אתכם למה - האדם שאמור לקבל את הפרחים הוא תתרן, וזו מחווה לכתוב לו שהוא אינו מפספס כלום בזה שהוא לא מריח - כי לפרחים גם ככה אין ריח) תודה רבה!!!!

Sheepy boy

New member
+ עוד שאלה!

וגם - האם יש פרחים כתומים שהם מאוד יפים ויכנסו יפה לזר? או בכלליות מה הם פרחים כתומים יפים שאפשר לקנות בחנות פרחים (עם או בלי ריח.. הכל הולך)

בועז בר

New member
פרחים כתומים:

ורדים (הגדולים מעט ריחניים) ליליות (בלי ריח) סיפן כתום (בלי ריח) טגטס (ריחני, ארומטי, בצבע גזר) ליזיאנטוס צבוע בהגמעה (ללא ריח) גרברות (ללא ריח) נץ חלב כתום (ללא ריח ולא בטוח שבעונה עכשיו) ובטח יש עוד כמה...

Sheepy boy

New member
כל הפרחים הכתומים הללו

הם פרחים שאני אוכל למצוא כמעט בכל חנות של משלוחי פרחים? הם נפוצים?

בועז בר

New member
הרבה יותר קל לענות בצורה הפוכה,

כי רק למעט פרחי קטיף מסחריים יש ריח: שושן צחור, ליליות אוריינטליות, זנים מסוימים של ורדים, ואולי עוד כמה פרחי חורף כמו נרקיסים למשל. כך שרוב האפשרויות הקיימות הם של פרחים נטולי ריח. מבחינת הירק, האקליפטוס הוא ארומטי וריחני, רוב השאר לא. השאלה היא האם זה נכון להתייחס למגבלה של מישהו כשמביאים לו מתנה?... הרי גם אם תביא לו זר ריחני, זה יהיה היינו הך לגביו, והוא לא ידע על כך, ובכלל, להרבה אנשים יש את הרפלקס הזה להריח כל פרח שנמצא לידם, ריחני או לא, והתגובה הזו תבוא גם לזר שאינו מריח... לקוחה שלי בעבר נדקרה בקצה אפה מחוט ברזל של גרברה כשרכנה להריח את הפרח שהיה מחוזק בתיל דק

Sheepy boy

New member
ירק? אה כי בזר פרחים בד"כ מוסיפים גם "ירק"?

אוקי.. וכן ברור שכן מתחשבים. אני אבהיר יותר שזו חברה שלי - שאני מאוד אוהב. וכן - כל הנקודה היא שהיא יכולה להנות 100% מכל מה שיש לפרחים הללו לתת בין אם זה צורה וצבע ואוויר ורגשות (ממני), אבל היא לא תפספס את הריח - כי אין =) וזתומרת שבעצם לרוב הפרחים אין ריח? אז אני יכול לבוא לחנות שעושה משלוחי זרי פרחים ולבקש פרחים מסויימים בלי ריח והם ידעו?

בועז בר

New member
בוודאי ובהחלט ../images/Emo13.gif

לכל זר (כמעט) מוסיפים ירק שנותן נפח ורקע לפרחים. הבקשה של פרחים ללא ריח מקובלת ומובנת בחנויות הפרחים, בעיקר בגלל שיש אנשים עם רגישויות ו/או אלרגיות לריחות של צמחים שונים. זרים שנשלחים לבית יולדות למשל, יהיו נטולי ריח בגלל התינוק והסביבה הרגישה.

למעלה