ח´ברה

jahnon

New member
ח´ברה

בזמן האחרון נראה כי הפורום נכנס למין עצבות, שלא נאמר דיכאון מסוים. מכיוון שכמו שאומרים, מוכרחים להיות שמח, נפתח במבצע להעלאת המורל או מבצע רענון לפורום סינגלס קלאב. הנכם מתבקשים להגיש רעיונות הצעות בדיחות הגיגים וכיוצא בזה. כל אחד שיגיש הצעה בדיחה הגיג או כיוצא בזה יקבל נקודה או אפילו דוז פואה אז אנשים לשנס מותניים ויאללה לעבודה. אה כן שלא יגידו שאני לא תורם את חלקי מה זה 30 ס"מ וקשה בבוקר? מוות בעריסה ויסלחו לי הרגישים

r i p l y

New member
מה עושה בלונדינית שקמה בבוקר?

מתלבשת והולכת הביתה.

jahnon

New member
בדיחות על בלונדיניות?

איך קוראים לבלונדינית חכמה? גולדן רטריוור

r i p l y

New member
איך קוראים לשחורדינית?

אינטיליגנציה מלאכותית

r i p l y

New member
מה עושה אורלי וינרמן שהיא קמה בבוקר

מתלבשת והולכת הביתה. נו מה כבר ציפיתם שאני אחדש שלכם פה?????

jahnon

New member
שתי בלונדיניות

מחליטות לנסוע לאילת עם המכוניות שלהן,חיפושיות. טוב נוסעות הבלונדיניות ונוסעות אחת אחרי השנייה בלונדינית א´ עם המכונית שלה ובלונדינית ב´ עם המכונית שלה באמצע הדרך מתחילה המכונית של בלונדינית א´ לקרטע ולבסוף לשבוק חיים. יוצאת בלונדינית א´ מהאוטו כאשר בלונדינית ב´ עוצרת, בנון שלנטיות כמובן מאחוריה. מסתכלת בלונדינית א´ מתחת למכסה המנוע מקדימה ומתחילה לקלל אבל מה זה קללות. שואלת אותה בלונדינית ב´ "מה קרה" עונה לה בלונדינית א´ "גנבו לי את המנוע" אז אומרת לה בלונדינית ב´ "מה הבעיה? יש לי מנוע ספייר פה מאחורה"

r i p l y

New member
מה עושה לימור לבנת כשהיא קמה בבוקר?

הולכת לעבודה מה כבר חשבתם? ולא >>>יעלה על הדעת שבמדינת ישראל שמאיפה הרעיונות הכחולים האלו??

למעלה