ח´-בוגרת

ח´-בוגרת

אתם יודעים מה אתם צודקים ח´ לא תכנס לבוגרת אבל לפחות תכינו אותנו לבוגרת לא כמו שאתם עושים עכשיו!!!!!! י"א אתם שכבה ממש מגעילה (בלי להעליב) אתם כל הזמן יורדים עלינו מה עשינו לכם??????

מתי??? מתי???

מתי אנחנו יורדים עליכם?? א. אנחנו מאוד אוהבים אותכם ב. אתם לא יודעים כמה אנשים רצו להדריך אתכם השנה ולא נתנו להם (אחת מהם זאת אני) ג. לא אנחנו אלא שצריכים להעביר לכם את הכל אלא הקומנרים והמדריכה שלכם ד. יהיו לכם עוד הרבה סמינרים (תל-חי, הדקה התשעים) ופעולות על זה, תרגעו זו רק תחילת שנה

לפחות ככה זה נראה

כל פעם שיש משהו אז אתם מפילים את זה עלינו כמו עם הדבר הזה שמעין המציאה וגם כולם מרגישים שאתן כל הזמן יורדות עלינו

Megapuzik

New member
דיי דיי דיי דיי דיי דיי דיי דיי

את הבעיות שלכן תפתרו בקן !! ולא בפורום !!! דימה- קן מוצקין www.signup.co.il

Megapuzik

New member
ענת-שתקי !

דחפי אצבע ונמאס לשמוע על הבעיות שלכן...וגם..הבנת ! דימה www.signup.co.il

One In A Milion

New member
שרון,יפעת,ושאר כלבותיי :)

אתן לא לומדות מהלקח????? כמה פעמים אני אצטרך להרביץ לכן? הא??? יפעת!! אני אשפצר לך ת´צורה,אם את והחברות המשכילות שלך רוצות לכתוב כאן אז תתנהגו כמו אנשים נורמליים!! אל תפתחו כל שנייה הודעה חדשה!! יש כאן דבר כזה שנקרא,הודעות שרשרת!!! ותדברו בטונים נמוכים,כי מה זה נמאס לי כבר להרביץ לכן,באמת [מי אמר את זה?!?!?!] דבר שני,על מה הויכוח?!?! ענת,אחותי-רדי מזה,אין מצב שהן נכנסות לבוגרת לא משנה כמה מהומות הן יעשו!!! הפושטקיות האלה אני אראה לכן מה זה בוגרת אתן לא נכנסות לקן מהיום!! עזבו,אתן לא נכנסות לרדיוס של חיפה!! בורגניות!!!! טוב זהו...לא הייתי פה כמה ימים,הייתי צריכה לפרוק עול ! נעמההה כרמ"צניקית מעוצבנת [ואתן יודעות מה זה אומר,חטניקיות]

למעלה