חבד בניוגוטי

vera2

New member
Ferre ertes../images/Emo160.gif

En is utazok Pestre amikor csak tudok a nyaron is voltam ot. nem ezt gondoltam.EN beszelek azzokrol akkik visza mennek ot elni es agyerekket ot fel nevelni. savua tov..

vera 2

gondolod hogy sokan mennek allandora m.o.ba lakni? en azt hiszem hogy csak lakast vesznek mert olcso es kitudjak adni amikor a tulajdonosnak nincs szuksege ra

אבוטבול

New member
חבד בבודפסט

אני מסכים עם כל מילה שנאמרה לגבי הראוותנות של חבד. יתרה מכל, אחד הרבנים של חבד עמד על הבמה ובירך את הנוכחים. בין היתר סיפר איך ניצחנו המעטים מול הרבים. כל זה בהונגרית לאוזני העוברים והשבים. אני הרגשתי לא בנוח. אך הילדים נהנו מהמוסיקה ומהסופגניות. אגב לקחתי את הילדים לאחת מגבעות הבודה ליער בו מופעלת רכבת על ידי בני נוער. פעם ראשונה שהייתי במקום זה. העצים היו מלאי שלג (-6 מעלות) מומלץ לילדים קטנים

עב

New member
בביקור במדינה אחרת לגמרי

ביקרנו בבית הכנסת הגדול באתונה וחיפשנו מישהו: "הוא בארץ" אמר לנו בעברית אחד הנוכחים. היתה לי הרגשה מאוד נעימה וחמימה כשהוא אמר "בארץ" והיה לי ברור מה הוא מרגיש כלפי ישראל. מול בית הכנסת יש מרכז קהילתי יהודי עליו מתנוססים שני דגלים: ישראל ויוון, שניהם כחול לבן, זה עם מגן דוד וההוא עם הצלב. בכל אופן, הרגשתי מאוד נוח עם היהדות של הקהילה באתונה, לא מסתירים, לא מתביישים וגם לא מחצינים. (אני צריכה לבדוק איך הקהילה היהודית חוגגת את חנוכה ביוון)

למעלה