חבובים!

hyper active

New member
חבובים!

לא ידעתי שקיים כזה פורום!! איזה מאגניב יאללה.. גיליתי על הפוורום מאיזה אחת שרוצה לדווח עליכם לעיתונות שאתם חולים שצוחקים על מסכנים :\ קיצר אני חדשה אז תגידו לי שלום וכאלה

fishey

New member
פורום מגניב.....

גם אני גיליתי אותו רק עכשיו אז שלום לכולם

דר דרעק

New member
ME TOO

האמתי שכבר בערך שבועיים אני מסתכל בפורום הזה מהפלאפון שלי אבל רק היום נרשמתי. אז שלום לכולם ובמיוחד לאחות שלו

או וואה עם הקדשה שכזו

איך אפשר שלא להתייחס? :) שלום במיוחד גם לך יא דרעק, מה איתך איך החיים?

מופרעים נמאסתם

כל הפירסום שלי נתן לכל המשוגעים מזופי לבוא לפה. איכס מגעילים. נו את מי תתקפו היום?

אנבלrh

New member
עוקבת הגברת....

כאשת חינוך...לא לימדו אותך שגם פירסום רע הוא פירסום טוב?

לימדוני גם לימדוני....

אך ראי זה פלא, אמנם שמך מתנוסס בכחול, אך לא ראיתי שתרמת משהו לפורום הזה. את על תקן מנקה, מוחקת הודעות של אחרים. לדעתי את פשוט טיפוס שלילי- בדיוק כמו וואחד מהקומץ נקמה שמציע לי הצעות בזויות במסרים. "אחנך אותך, אלמדך לשון מהי, אפנקך בשוט ביסורים" הוא אומר. איכס אחד גדול... זה ה BEST שלכם?

אנבלrh

New member
את יודעת מה אומרים...

לא נאה לך אל תקראי פה! תקראי שורה אחת מעל סרגל הכלים בכחול ותרגיש חופשי להפנים ולהוציא את הפורום מהמועדפים שלך. הערת מה שהערת במשוב, קיבלת תשובה מההנהלה ובזה תם הנושא. סלאמת

בדיוק ההתבטאות שציפיתי

את אחות של ואחד מקומץ לא? ברוטליזם, אלימות, וגסות רוח, בסגנון שמפציץ לי את המסרים הערבי הזה. אתם זקוקים לעזרה, אך איני הכתובת.

אנבלrh

New member
להזכיר לך שאת יכולה לחסום גולש

מלקבל מסרים? בכל אופן, אם את מכירה איזה איש מקצוע טוב אל תהססי לחזור ולהמליץ. מי יודע...אול אפילו יקבלו עצתך

Treker

New member
שוש - מכירה האוורד שטרן?

אם לא, זהו שדרן רדיו בארה"ב, עשו ליו גם סרט. אחד המשפטים שם היו משהו בסגנון הזה... "בסקר שנעשה בקרב המאזינים 70% ענו שהם לא סובלים אותו ו-30% חשבו שהוא גדול מהחיים. כשנשאלו האוהדים למה הם מקשיבים לו התשובה הנפוצה היתה - כדי לראות מה הוא יגיד בהמשך... כשנשאלו השונאים למה הם מאזינים לו התשובה היתה - כדי לראות מה הוא יגיד בהמשך..." בקיצור - את שונאת אותנו אבל נמצאת כאן יותר מכולנו ביחד. אז או שתעזבי או שתעזבי אותנו בשקט יש? ואסיים בבדיחה ישנה נושנה... אמא לאיזה סרט אמרת שהולכים? לא סרט מאמי, הקרנה...

למעלה