|חבוקר טוב, זורח
ופורח
לכולם! וגולדה,

רותי410

New member
|חבוקר טוב, זורח../images/Emo42.gif ופורח../images/Emo20.gif לכולם! וגולדה,

כדורי השוקולד שלך נחלו הצלחה היסטרית. בת הדודה שלי התקשרה אלי עכשיו לבקש מתכון. וכשאמרתי לה שהילדים באמת אוהבים כדורי שוקולד, היא אמרה: ''איזה ילדים!? אנחנו חיסלנו הכול!!!'' יש לך עוד להיטים קלים כאלה?

תמונות אין מתכון יש

אם את רוצה הרבה תעשי קילו אז 1 קמח 2 כוסות מים שתי כוסות שמן ללוש טוב הבצק צריך להיות רך ותיתני לבצק לנוח איזה חצי שעה ואחכ תעשי עיגולים ואז תפתחי עם מארוך קטן ואים גלגלת קטנה כמו סכין אפילו סכין תעשי פסים איזה 4 ותתחילי לטגן בשמן חם ואחר כך תעשי סוכר ותטבלי אם תירצי צרי קשר לבית049826022 או לפל 0525383662 בהצלחה

איזה כייף!!! אם בת הדודה שוחרת

הבריאות נכנעה לכדורים האלה מה נאמר ומה נדבר.... יש לי כדורים מפצפוצי אורז וחמאת בוטנים את בטח מכירה אותם. גם אותם אני טובלת בשוקולד מומס ונוצר סביבם מעיין כתר משוקולד. מכירה?

רותי410

New member
מכירה את הצורה, אבל כל דבר שקשור בחמאת

בוטנים מבריח אותי. בפעם הבאה שאסע אליהם, אעשה את זה. הם כבר לא באים לתל אביב, כי היא ''עיר החטאים''. אבל התכוונתי למתכונים קלים בכלל. לא רק מתוקים. מההיכרות שלך אתי עד עכשיו, את יודעת שקלות קורצת לי. עשית פעם את פצפוצי האורז והחלבה שיוכי העלתה? אני טעמתי אותם והם נהדרים, אבל עדיין לא הכנתי. שיהיה יום נפלא

אצלי גם לכל זמן ועת ואפפעם אני לא

אסרב לאוכל טוב שבא בקלות. אז שתדעי שלליהי לפיד יש ספר מתכונים קלים. אני עדיין לא נתקלתי בו אבל מה שכן נתקלתי בפשטידת בצל שלה שהיא ציק צק הכנה והיא מצוינת. ואם אנחנו מדברות על מתכונים קלים אז ה- בהא הידיעה מתכון הקל והמנצח שלי הוא עוף בשזיפים/אננס. ומי שאוכל חושב שרק אלופים עושים כזה עוף. וזה לימים הכי לחוצים בזמן ההכנה או סתם כשבא עוף טעים. קיצור המצרכים: כרעיים או שוקיים (יפה יותר) נקיים קופסת שימורים של לפתן שזיפים או אננס. אני מעדיפה את השזיפים במקרה הזה בגלל הצבע המהמם שהם נותנים. זהו. והעוף מוכן... חח סתם. אבל באמת זהו בעיקרון. מנקים את העופות, מסדרים בתבנית, ממליחים טיפה, שופכים מעל את תכולת הקופסא קומפלט, מכסים והיידה לתנור לשעתיים חום 180 מעלות, אחרי שעתיים לפתוח לעשרים דקות לתת צבע. סה טו. אלגנטי, חגיגי, מהמם במראה וטעים להפליא , להגיש על אורז לבן עם השזיפים/אננס מפוזרים מעל- מושלם!!! לגבי פצפוצי האוז של יוכי אני עושה מדי פעם- טעים טעים! ויש גם אחד כזה עם שילוב של שוקולד. גם כייף שיש בבית. אם תרצי עוגת גבינה קלי קלותו דברי איתי... בכל זאת- זה די מוגזם להודעה אחת הכמות שכתבתי. אבל לא נורא אני ממלאה לכם הספקים כי שבוע הבא אני לא אהיה פה- חופשה קצרה - איזה כייף לי!!!

רותי410

New member
נתגעגע../images/Emo141.gif אבל שתיהני ותחזרי לכאן בכוחות

מחודשים. ותודה על המתכונים. תמיד חשבתי שעוף באננס או קוק-או-ון או משהו בסגנון מסובכים מדי להכין. אבל כל החיים לומדים.

למעלה