אצלי גם לכל זמן ועת ואפפעם אני לא
אסרב לאוכל טוב שבא בקלות. אז שתדעי שלליהי לפיד יש ספר מתכונים קלים. אני עדיין לא נתקלתי בו אבל מה שכן נתקלתי בפשטידת בצל שלה שהיא ציק צק הכנה והיא מצוינת. ואם אנחנו מדברות על מתכונים קלים אז ה- בהא הידיעה מתכון הקל והמנצח שלי הוא עוף בשזיפים/אננס. ומי שאוכל חושב שרק אלופים עושים כזה עוף. וזה לימים הכי לחוצים בזמן ההכנה או סתם כשבא עוף טעים. קיצור המצרכים: כרעיים או שוקיים (יפה יותר) נקיים קופסת שימורים של לפתן שזיפים או אננס. אני מעדיפה את השזיפים במקרה הזה בגלל הצבע המהמם שהם נותנים. זהו. והעוף מוכן... חח סתם. אבל באמת זהו בעיקרון. מנקים את העופות, מסדרים בתבנית, ממליחים טיפה, שופכים מעל את תכולת הקופסא קומפלט, מכסים והיידה לתנור לשעתיים חום 180 מעלות, אחרי שעתיים לפתוח לעשרים דקות לתת צבע. סה טו. אלגנטי, חגיגי, מהמם במראה וטעים להפליא , להגיש על אורז לבן עם השזיפים/אננס מפוזרים מעל- מושלם!!! לגבי פצפוצי האוז של יוכי אני עושה מדי פעם- טעים טעים! ויש גם אחד כזה עם שילוב של שוקולד. גם כייף שיש בבית. אם תרצי עוגת גבינה קלי קלותו דברי איתי... בכל זאת- זה די מוגזם להודעה אחת הכמות שכתבתי. אבל לא נורא אני ממלאה לכם הספקים כי שבוע הבא אני לא אהיה פה- חופשה קצרה - איזה כייף לי!!!