חבורה של אגואויסטים רשלצ

גרינקו

New member
חבורה של אגואויסטים רשלצ

צבר מכין אוכל רק לשפרה ליאון והערביה כשעינב מכינה אוכל היא מכינה לכל הבית ולעניין שי אם הוא באמת היה אוהב אותם הוא היה מסרב להכנס לבית כי הוא ידע שהערביה תעשה הצגות ותכשיל את המשימה ומטרתו של שי זה לזרוע רוע זה האיש

דנה1982

New member
למה להשמיץ סתם?

הוא הכין גם לאיתי ולפני שהכין הוא נכנס לחדר שבו ישבו גם חגית ועינב והציע לכל הנוכחים לאכול. אז למה סתם להגיד?

eli7r

New member
כי אם אפשר אז למה לא?

יאללה בואו נראה את כל המלכלכים יודעים להתנצל, אתם יורדים על זה שהדיירים לא בסדר אז בואו תהיו אתם בסדר ותתנצלו... או לפחות תודו שלא ידעתם....

צבר באופן עקבי מכין אוכל רק לחברים שלו. סה טו

מי שאומר אחרת לא רואה את התוכנית צבר מתעב את כל מי שלא מציית לו [ראה הנסיונות שלו לאלף את איתי] האיש אלים! לא אלים כמו שי אלא פאסיב-אגרסיב עד שהוא לא ייצא מהמקום שבו הוא מסתתר האלימות הסמויה הזו תמשיך. הוא לא ינגע בשפרה גם עם מסרגה

eli7r

New member
מי שאומר את זה לא ראה את התוכנית

וקבל דוגמא העוגות. ואין קשר בין הדברים הוכיחו לך משהו (למקרה שלא הבנת אז את זה שהוא הציע לחגית ועינב גם) וקשה לך לקבל את זה כי זה סותר את התיאוריה שלך. אתה יודע מה? יבושם לך....

גרינקו

New member
בשעות הקטנות צבר מטיף רעל על כולם

הוא ביחד עם הערביה ההומו וסבתא יכנה זה כבר הלילה השלישי שהוא עושה זאת וגם הלילה הוא ימשיך עם הליכלוכים שלו

גרינקו

New member
למה אתה לא מתעלם? וקורא את מה שאני כותב

אה יצבוע כמו הערביה ושפרה וצבר

יNOT

New member
אין טעם לעשות השוואות למיניהם

התוכנית בארץ נופלת בשברים יותר בסיסיים שמגדירים את הז/אנר של התוכנית הזו. יש יותר מדיי השוואות וליקויים למצוא מאשר את הדברים הטובים. מעדיפים לחזור על אותם המשימות שנעשו כבר בחו"ל משום מה... בכל מקרה , כמה שיותר מהר תפסיקי לחפש את ההבדלים תוכלי ליהנות מהתוכנית. גם אם זה אומר שלא תראי בדיוק מה שציפית לראות. ושההנאה שלך תצטרך להיות "פשוטה" יותר.

אני לא משווה

פשוט ניראת לי אופציה ממש מגניבה להעניש ישרות אם עוברים על החוקים. לתת למישהו למשל לנקות את השרותים במקום להוריד להם 100 ש"ח שהם לא יודעים על מה. גם התגובה של הבחור של מצחיקה

יNOT

New member
../images/Emo9.gif למען האמת...

אין לי מושג איך זה ב"אח הגדול" בחו"ל במדינות אחרות... האם זה רק עונשים קולקטיביים או שיש גם עונשים אישיים....

החוקם משתנים כל עונה אין משהו קבוע

לדוג בארה"ב עכשיו, המתמודדים בצעו משימות אישות ומי שניצח הוא היחיד שקבע מי מועמד להדחה והדירים הדיחו ולא הצופים. כל עונה משנים כדי שלא ישעמם.

יNOT

New member
אז אצלינו זה שבוחרים מי נשאר במקום מי יודח

זה כדי שהצופים לא יהיו משועממים? או שזה כדי להכניס כמה שיותר
להפקה? (אני הייתי מנחש את האופציה השנייה...אני אהיה ממש מופתע אם זה ללכת הפוך על הפוך רק כדי ליצור עניין לצופים
)

ההפקה

הבעיה עצמה בקשר לשי זה שההפקה בחרה בו לדעת הרבה זה להעביר מסר לרשל``צ ודבר שני עינב ויוסי יותר מדי תמימים ואוכלים את הלוקשים של חבורת הזבל של שי הצואה שהשאיר זה להחליש את יוסי ועינב והוא מצליח משום שההפקה עוזרת וכן תוסיף את זה שונסה בחוץ ותקבל את התשובה חבל שאי אפשר להעביר ליוסי ועינב מסר שיזהרו מהרש``לצים

ההפקה

הבעיה עצמה בקשר לשי זה שההפקה בחרה בו לדעת הרבה זה להעביר מסר לרשל``צ ודבר שני עינב ויוסי יותר מדי תמימים ואוכלים את הלוקשים של חבורת הזבל של שי הצואה שהשאיר זה להחליש את יוסי ועינב והוא מצליח משום שההפקה עוזרת וכן תוסיף את זה שונסה בחוץ ותקבל את התשובה חבל שאי אפשר להעביר ליוסי ועינב מסר שיזהרו מהרש``לצים

למעלה