חבורת אנימורפס וסדר פסח!

חבורת אנימורפס וסדר פסח!

רייצל נלחמת בחייזרים המסוכנים ביותר... אבל האם היא תוכל להתמודד עם המצה? קאסי היא צמחונית אוהבת חיות (היא לא צמחונית?)... איך היא תתמודד עם הזרוע שבצלחת הסדר? מרקו הוא פסימיסט גדול... האם הוא יאמין שבני ישראל יצאו ממצריים? ג'ייק הוא מנהיג מלידה... האם הוא יסתדר עם הכיפה? אקס הוא חובב אוכל גדול... האם ישאיר לשאר האנימורפס כופתאות? טוביאס הוא נץ עם פיצול אישיות... האם יצליח לקרוא את הקושיות? בקיצור תעשו כמו חבורת אנימורפס והחדר האטום!

Silver Fox

New member
זה לקוח מהארי פוטר.../images/Emo11.gif../images/Emo82.gif../images/Emo155.gif

אבל מילא..... עכשיו אין לי מוזה, כי אני הולכת לפתוח טופיק משלי. אגיב אחר כך.

Silver Fox

New member
~מוזה באה~../images/Emo82.gif../images/Emo155.gif

תיאור מצב: כולם ליד השולחן (ואל תשכחו שהם יהודונים!) ג'ייק: *מתחיל בקריאת ההגדה* אקס: *מביט מרותק בכיפה שעל ראשו* הנסיך ג'ייק, הפסק לרגע את הקריאה. האם אנחנו חייבים לחבוש את זה? לשם מה? זוהי מסורת? זוהי דת? ולמה רק הזכרים לובשים אותה? רייצ'ל: *מצחקקת בטירוף* ג'ייק: *נאנח* כי ככה זה... מאז ומתמיד זה היה ככה... אקס: *רושם בפנקס* ~כעבור כמה זמן~ אקס: הנסיך ג'ייק, למה אסור לנו לאכול בסדר אלא רק לשתות ארבע כוסות יין? אני מקווה שיש לחמניות קינמון לקינוח. ג'ייק: אה, אקס, בפסח לא אוכלים חמץ... לכן לא יהיו לחמניות קינמון במשך שבוע. אקס: מה?!?! שבוע בלי לחמניות קינמון?! *קופץ מהחלון ומת* ~הגיע הזמן להחביא את האפיקומן~ קאסי: מצאתי! הוא היה מתחת לתחת של מרקו! מרקו: *קופץ מהכיסא* אאו! באמת הרגשתי דקירה בישבן... הצילו הצילו! מצה ארסית הכישה אותי בישבן! ג'ייק: בתור פרס תקבלי... את זה. *הולך עם קאסי לחדר ונועל את הדלת* (והמבין יבין...) *ויסר שלוש מתפרץ פנימה כשהוא לבוש כובע כזה
.* ויסר שלוש: מואהאהאה! בעקבות ההגדה החלטתי שאני פרעה, ואתם העבדים שלי! נה נה בננה! היירקים: *מצליפים בחבורת האנימורפס והם מתחילים לבנות פירמידות* מה יקרה? האם האנימורפס יצליחו להשתחרר מעולם של היירקים? האם ויסר שלוש ילך לפסיכיאטר ויפסיק להאמין שהוא פרעה? האם קאסי וג'ייק יצאו אי פעם מהחדר? ואיך יצליח אקס לשרוד שבוע בלי לחמניות קינמון? ~מוזיקה דרמטית~ המשך יבוא.... מואהאהאהאההההההההההה בפעם הבאה שתהיה לי מוזה.

Silver Fox

New member
תיקון טעות...../images/Emo82.gif../images/Emo155.gif

האם אקס יקום לתחייה ויצליל לשרוד שבוע בלי לחמניות קינמון?

Silver Fox

New member
ויש לי עכשיו עוד אחד!!!../images/Emo82.gif|מצב|

(יותר מדי Silver Fox שחורים על המסך. יותר מדי אייקונים של בתים ומצות. זה מתחיל להפחיד אותי.
) ג'ייק: חכם מה הוא אומר? אקס: המסה העודפת בחלל אפס בלה בלה... היי, רגע, המוח שלי נעצר. לחמניות קינמון. הה. ג'ייק: תם מה הוא אומר? קאסי: צריך לדאוג ולעזור לבעלי החיים ו... ו... ג'ייק: רשע מה הוא אומר? ויסר שלוש: מה העבודה הזאת לכם?! אתם תעבדו אצלי! ורק אצלי! מואהאה! ג'ייק: וזה שאינו יודע לשאול? גֵד: ********************** (העתקה אכזרית מפורום רומח הדרקון)

RaistGirl

New member
התכוונתי לכתוב משהו בעצמי אבל הייתי

(האגודה להרחבת המקום בכותרת) בביצפר ולא היה לי זמן... שלי: ג'ייק: "אוף הכיפה כל הזמן נופלת לי!" אקס: "יאמי יאמי! אני אוהב הב בב אוכל לכ כל (השתי אותיות אחרי המילים זה הנטייה של אקס לשחק עם ההברות של המילים) של סדר דר דר פסח!" (בולע צנצנת שלמה של חזרת ונחנק) כולם: "אקס לא!!!!" קאסי: "אמרתי לו לא לאכול את זה!" מרקו: (מביא לאקס כוס גדולה (מאוד) של מים) ג'ייק: כולם עם הכיפות? כל הבנים: (מהנהנים) ג'ייק: אז נתחיל! קאסי: "רגע רגע! כולם: (מסתכלים על קאסי) ג'ייק: (נאנח) "מה קאסי? אנחנו רוצים להתחיל..." קאסי: (שולחת מבט חושד בצלחת הסדר) "מה זה העוף ששם? הרגו עוף חסר רחמים בשביל הדבר הזה!" מרקו: (לוחש לג'ייק) "אמרתי לך שלא היינו צריכים לשחוט את התרנגולת ההיא לסדר פסח..." ג'ייק: "קאסי... זאת מסורת... אבל את לא חייבת לאכול את זה... נתחיל?" (פותח את ההגדה ויחד איתו כולם וקאסי נרגעת) מרקו: (באמצע קריאת ההגדה) "הם אף פעם לא יצליחו לצאת משם!" רייצ'ל: "למה הם לא נלחמים נגדם? אני במקומם הייתי קורעת לפרעה את הצורה!" ויסר שלוש: (צץ משום מקום ומתיישב ליד שולחן הסדר) "אחלה גבר הפרעה הזה!" אקס: "מה אתה עושה פה? רוצח!" ויסר שלוש: "תירגע! אתה לחוץ כמו טמפון! (הערת המוריה:סליחה על מה שכתבתי כאן זה פשוט היה דרוש) באתי לחגוג איתכם את ליל הסדר!" (שם את הרגליים על השולחן, לוקח מאקס את ההגדה וקורא בה) כולם: (מתעלמים מאקס האדום ומויסר שלוש וממשיכים בקריאת ההגדה) ג'ייק: "על ארבעה בנים דיברה התורה (הערת המוריה: אני לא זוכרת את הציטוט המדוייק...) חכם, (כולם תוהים על מי הוא מדבר) רשע, (ויסר שלוש: "הוא בטח היה אחלה גבר!") תם, (טוביאס: "מה?" (הערת המוריה: ככה טוביאס נראה לי... תודו שמראה שלו כבנאדם יש משהו של ילד-טוב-ירושלים...)) ושאינו יודע לשאול, (כולם: "?")" ג'ייק: טוב הגיע הזמן להחביא את האפיקומן! הערת המוריה: אני לא זוכרת את הסדר של סדר פסח!) לא אקס! אסור לאכול את זה! אמורים להחביא את זה!" אקס: (עושה גרעפס קולני) ג'ייק: "לא נורא... ניקח מצה חדשה..." (מחביא את המצה) מרקו: (עוקב אחרי ג'ייק) (כשהוא חוזר לוחש לטוביאס) "האפיקומן בארון השלישי משמאל בחדר של אקס!" כולם: (מתפזרים לחפש את האפיקומן) מרקו וטוביאס: (הולכים לחדר של אקס ופותחים את הארון) "איכס!!!!!!!!!!" (רואים ערמה של ביסלי במבה ולחמניות קינמון בתוך הארון אבל לא את האפיקומן) ג'ייק: (מופיע בחדר פתאום) "עבדתי עליכם! החבאתי את האפיקומן במקום אחר!" רייצ'ל: (באה בריצה) "איכס ג'ייק! איפה מצאת להחביא את האפיקומן! מתחת לחולצה של קאסי!" מרקו: (מתפוצץ מצחוק) קאסי: (מתקרבת לארון הפתוח של אקס) "אקס! אתה יודע שאסור להשאיר חמץ בבית!" מרקו: "אקס לא כאן!" אקס: (יוצא מהארון ברעש) "יצאתי מהארון!" כולם: (עושים פרצוף כזה
) זהו נגמרו לי הרעיונות!!!

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gifגדול!! ../images/Emo157.gif

מצטערת שאני לא כותבת שום דבר בעצמי, אין לי השראה בגלל היצור מוצץ החיים הזה שנקרא עבודה בהסטוריה...
שגם הוספתי אותה לחתימה שלי, דרך אגב. לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
והנה ההמשך שלי...../images/Emo82.gif../images/Emo155.gif

חברי האנימורפס: *ממשיכים לבנות פירמידות* ויסר שלוש: היי, רגע, איפה קאסי וג'ייק?? מרקו: הם עושים כל מיני דברים סודיים במקום סודי... ויסר שלוש: מתבטלים בזמן העבודה?! בחלומות! *פורץ את דלת החדר של קאסי וג'ייק עם הזנב ונכנס פנימה* *צרחות וקולות הקאה נשמעים מהחדר* ~כעבור חמש שניות~ ויסר שלוש: *יוצא מהחדר ומקיא למרות שאין לו פה
* מרקו: *מציץ פנימה* מה קרה-*מתעלף* מה מסתתר בחדרם של קאסי וג'ייק שכולם כל כך מפחדים? האם יפסיק ויסר שלוש להקיא? האם יתעורר מרקו מעלפונו? ומה יהיה על אקס שלא יהיו לו לחמניות קינמון? המשך יבואאאאאאאא....מואהאהאה

RaistGirl

New member
את גדולה לילך!!!!

וגם מעתיקנית... ראיתי חלק מהחלק הראשון שלך בפורום רומח הדרקון!
לא נורא... אנחנו אוהבים אותך בכל זאת...

RaistGirl

New member
לא להסתכל בהודעה שמעלי!

את גדולה לילכוש!!! (זה נראה נורא... לילכוש...)

למעלה