חבורת האנימורפס והחדר האטום

Silver Fox

New member
חבורת האנימורפס והחדר האטום../images/Emo82.gif

הקרדיטים הם של פורום רומח הדרקון, אוף קורס. זה סיפור בהמשכים - עם לקרוא את ההודעות, עם הכל. אני אכתוב את ההתחלה ואתם מוזמנים להמשיך! **התחלה** ~אזעקה~ ג'ייק: בסדר, כולם להירגע ולהיכנס לחדר האטום. תחבשו מסכות. אנחנו נהיה בסד- אקסימילי
: רגע! מאיר בעלי ולילך אישתי עוד לא הגיעו! מאיר ולילך (כן, גם לי מגיע!): אנחנו פה! קאסי: אני צריכה ללכת ליער כדי לאסוף לחדר האטום את כל החיות. רייצ'ל: בואנה, אני מכסחת לסדאם את האימ-אימ-אמא שלו!! *מנופפת באגרופים* מרקו: הו, זינה האדירה שלנו נראית כמו זבובון עם המסכה הזאת. רייצ'ל: גם אתה! קאסי: הצילו! נפגעתי מגז עצבים! *מתחילה לפרפר* ג'ייק: קאסי, אני אזריק לך אטרופין... בירך... *מזיל ריר* (המשפט הזה גנוב לחלוטין מפורום רומח, כל מילה בו לא שלי!) תתפרעו.

RaistGirl

New member
שום טופיק שלך לא מקורי!!!

את כולם את גונבת בפורום רה"ד!!! ואל תחשבי שלא שמתי לב שפירסמת כמה מהם בפה"פ... דה ביג בראדר איז ווטצ'ינג! (האח הגדול צופה בתרגום חופשי) טוב... עכשיו לטופיק... מוריה: יא מפגרים שכחתם אותי ואת יעל!!! (אה... וגם את זאת שלא נמצאת הרבה בפורום...) *הולכת לבית של סדאם (מה לא ידעתם שאני גרה ממש מולו?) וחונקת אותו בכל מיני גזים מוזרים שמצאתי אצלו בחצר* אופס? חיחיחיחי ד"א... אם אתם רוצים לקלוט את הרעיון של לילך לכו לפורום רומח הדרקון ותדפדפו בו... אולי זה כמה דפים אחורה... לא יודעת... תבדקו...

Silver Fox

New member
זה לא כמה דפים אחורה../images/Emo82.gif

אני חושבת שזה עדיין בעמוד ראשון ונכון, אני רק גנבת טופיקים מרומח

למעלה