חבורת הצפונבוניות החלולות טוחנות כבר שעה איפוא כולם, ראבק הצלמים בהפסקה?
S sevenup7 New member 14/7/11 #1 חבורת הצפונבוניות החלולות טוחנות כבר שעה איפוא כולם, ראבק הצלמים בהפסקה?
D didush100 New member 14/7/11 #2 מעולה שיטחנו כמה שיותר קודם איילת וענבר דיברו על צרכים בשירותים זה עדיף?
מ מיצי החתולה5 New member 14/7/11 #11 כן וישר העבירו מצלמה גם היא מנשקת אותו, והוא מסתכל פחחחחחחחחחחחחח
D didush100 New member 14/7/11 #12 מה הקטע שלו אני לא מבינה? זה כבר ממש מגעיל ההתנהגות הזאת וזה לא יפה כי לדני יש רגשות אליו והוא משחק איתה
מה הקטע שלו אני לא מבינה? זה כבר ממש מגעיל ההתנהגות הזאת וזה לא יפה כי לדני יש רגשות אליו והוא משחק איתה
מ מיצי החתולה5 New member 14/7/11 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שום דבר לא אמיתי, לפחות בעיניו. הכול מתכונן אצלו וגם חיכה עד הלילה.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שום דבר לא אמיתי, לפחות בעיניו. הכול מתכונן אצלו וגם חיכה עד הלילה.
S sevenup7 New member 14/7/11 #9 באמת שמתי לב שאיילת לא הייתה בפה שלך כמה דקות מעדיף את החרא הזה על פני הזבל החלול של הסוסות(מי אמר ראש גדול ולא קיבל?)
באמת שמתי לב שאיילת לא הייתה בפה שלך כמה דקות מעדיף את החרא הזה על פני הזבל החלול של הסוסות(מי אמר ראש גדול ולא קיבל?)
D didush100 New member 14/7/11 #13 דווקא החמאתי לה עכשיו ואם כבר אתה הוא זה שיורד בעקביות על "הצפונבוניות" בלי קשר למה שקורה בכלל
D didush100 New member 14/7/11 #7 מה נסגר? עם האיתן הזה? כל היום הוא לא דיבר עם דני ועכשיו הוא קורא לה לסשן מזמוזים?
T tapuzo New member 14/7/11 #18 היא משכנעת את עצמה שיש לו משהו כלפיה זה עצוב פשוט לא מפסיקה לחיות בסרט מכל השיחות הקודמות שבהן ניסה לנפנף אותה.. היא מוצאת כל מיני סימנים מוזרים שהוא רצה אותה, איפה היא חיה??
היא משכנעת את עצמה שיש לו משהו כלפיה זה עצוב פשוט לא מפסיקה לחיות בסרט מכל השיחות הקודמות שבהן ניסה לנפנף אותה.. היא מוצאת כל מיני סימנים מוזרים שהוא רצה אותה, איפה היא חיה??
D didush100 New member 14/7/11 #19 היא לא בסרט בכלל יש לו משהו אליה והוא פשוט משחק את המשחק היא פשוט לא נותנת לו לשחק בה כמו שהוא עושה לדני ואיילת
היא לא בסרט בכלל יש לו משהו אליה והוא פשוט משחק את המשחק היא פשוט לא נותנת לו לשחק בה כמו שהוא עושה לדני ואיילת
D didush100 New member 14/7/11 #21 אה אוקי בזה אני מסכימה../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif היא ממש חומר ביד היוצר הוא ישגע לה את הראש שם
אה אוקי בזה אני מסכימה../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif היא ממש חומר ביד היוצר הוא ישגע לה את הראש שם