חביביי

Synthetic mE

New member
חביביי

מחר, תצפו בפרק! ולאחר מכן רוצו הנה וספרו לנו על החוויה! משהו רוצה לפרסם את ה"היום בדריה"? ביי ביי

ailag

New member
איזה פרק צפוי?

או, לחלופין, מה היה הפרק האחרון? עונה 4, אם זכרתי נכון..?

night spirit1

New member
../images/Emo15.gifשלוםשלוםשלום אנשים!...

אנייייייייייי חדשה אז שלוםשלום לכםםםם ולכל עם ישראל ובמיוחד לדריה!

E l i a n

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo140.gif

מקווה מאוד מאוד מאוד שתהני בפורום, ושתתרמי לו יותר ממה שהוא יתרום לך..
לגיתית. ואם תראי את זה רק ביום ראשון.. שיהיה לך..חג שמייייייייח!!!!

bleeding rose

New member
ברוכה הבאה....

בקשר לפורים, בסוף אני לא אהיה אליס
, אבל בגלל זה יש לי תוכנית חילופית, מלאכית שחור
. מה איתכם?

E l i a n

New member
אני..אני..יש לי ארבע מסיבות..שונות.

ובאף אחת מהן זה לא יהיה למשהו אפל כזה..או כהה..חח.. אבל..! אולי באחת מהן אני אתחפש לג'יין,בערך..
אם זה יצליח,כלומר,ייראה נורמלי,אני אצטלם ואשים בפורום. שבת שלום,ו..אל תשכחו לראות היום דריה! ממני. אליאן.

bleeding rose

New member
אפל LOL../images/Emo6.gif

כהה עוד יותר LOL והשם משפחה של חבר שלי זה דארקשילד (כלומר, מגן אפל...או כהה
)

היום צבענו בספרי

את הלמעלה והלמטה של התחפושת שלי למעלה בכחול ולמטה בחום (או להפך...) מי שלא ידע\לא זכר\ממש לא היה איכפת אני מתחפשת לשוקו של יוטבתה עם השפיץ! (אולי אני אשלח להם תמונה והם יתנו לי אספקת שקיות שוקו לכל החיים) בקיצור עכשיו הבית שלי כולו מוקף בארומה נפלאה של ספרי...

ברוכה הבאה!

הממ.. שתהני בפורום ו... ו...אין לי מה לכתוב אבל כמו שלמדתי מ-bleeding rose כשאין מה לכתוב נסה מצא מיפלט בתמונה אז הנה איקון של דריה שהכנתי

פפשששש יפה , היתרשמתי מישמש!!

וברוכה הבאה, מקווה שבעתיד המיקלדת שלך תעבוד כראוי

המחר הפך לאתמול...

נראה לי שעד מחר אני כבר אשכח את רובו של הפרק אבל הנה אחד הקטעים שאני הכי אהבתי הוא אולי קצר אבל הוא...(אני לא רוצה להגיד קולע...אז אני אשתוק) ג'יין:!that`s the spirit דריה:?spirit ג'יין:...sorry בסוף לא אהבתי ת'קטע שאמא של דריה גורמת לה לחשוב שהיא עשתה משהו טוב בשביל אחותה כי המטרה של דריה זה לא לעשות טוב אבל גם לא לשות רע היא רק רוצה לחיות בדריתיות שלה ללא הפרעה ההתמודדות של קווין עם זה שהעולם לא תוכנן במיוחד בשבילה ושהג'ינס החדש שלה הוא לא ענין ברומו של עולם פשוט תגרום לרעדה בבית מורגנדופר ודריה פשוט מנסה לשמור על השגרה. (לפחות ככה אני חושבתאם למישהו יש דעה אחרת הוא מוזמן לשתף אותה עם כל שאר חברי הפורום.)

bleeding rose

New member
אנשים בבקשה תעזרו לי.....

היום שמתחפשים בו הוא מחר נכון? זה ימע מטומטם אבל ביום של פורים יש לי בבוקר (כששמים את תחפושת
וכל) מין פארנויה
חזקה מאוד ש"אולי זה לא יום ואני סתם יעשה לעצמי בושות
?"........זה כן מחר, נכון?...

למעלה