חבילה בספקית תקשורת

fatNjazzy

New member
חבילה בספקית תקשורת

הי אני רוצה IPHONE 3GS 16 או ANDROID כלשהו, כיוון שאין אצל הספקיות אנדרואיד אז "אסתפק" ב IPHONE. מה שהציעו לי זה 750 דקות + 5 GB גלישה + 150 SMS לכל היעדים + IPHONE ב 360 שח לחודש. (באורנג'). זה לא המון??? (אני צריך 750 דקות). ואני רואה שזו הצעה הרבה יותר טובה מסלקום (בפלאפון אין יותר אייפון בחודשים הקרובים). הסיבה שאני רונה מספקית זה בגלל ההחזר המלא. מה אתם אומרים תודה

תָּמִיר

New member
לגבי ההחזר המלא..

שלשום, במרכז השירות של סלקום הציעו לי מכשיר אנדרואיד של מוטורולה במחיר 95 ש"ח לחודש - ובהחזר של 90 מתוכם כאשר אעבור (נדמה לי) 250 דקות (או ש"ח). כביכול - עסקה סבירה, לא? - 5 ש"ח לחודש עבור המכשיר החדש ביותר שלהם? אז איפה האלמנט? האלמנט קשור לעובדה שאתה צריך לשלם כל חודש 45 ש"ח (אאל"ט) על איזו חבילת גלישה (שאני ממש לא צריך). קוראים לזה "לתת ביד שמאל, ולקחת ביד ימין". מה זה משנה איזה שם נותנים לזה כאשר בכל מקרה יוצא לי לשלם קרוב ל-50 ש"ח לחודש על המכשיר? אגב, חיסרון נוסף לשיטה הזו, שבשיטה הישנה כשעוברים 18 חודשים אתה מפסיק לשלם את זה, בשיטה החדשה שלהם, אתה ממשיך לשלם כי זה "תנאי המסלול". שיילכו לחפש את אלו שלא יודעים חשבון.. תָּמִיר

fatNjazzy

New member
העניין הוא, שבכל מצב את חייב את החבילה הלא...

הגיונית הזו. גם אם קנית בחוץ. לכן אולי יש פה איזו עדיפות לספקית...

תָּמִיר

New member
זה תלוי בסים..

אינני בטוח ב-100% כי מעולם לא עשיתי זאת, אבל לפי מה ששמעתי מסביב, אפשר לתפעל את המכשירים החדשים עם סים מהסדרה הישנה (פחות מדור 3.0) ואז אינך מחויב בשום חבילת גלישה שכזו. העניין הוא שאם אתה קונה מהמפעילה, הם מאלצים אותך להשתמש בסים של הדור החדש: 3.0 - 3.5 ואז אתה חייב את חבילת הגלישה המיותרת הזו. אגב, גם מבחינת המחיר, נראה לי שזול יותר "לקנות בחוץ" ולא להיות תלוי בזיכויים ובטובות שלהם שאמורים להוריד את המחיר לרמתו כפי שהיא בחנויות בחוץ. תָּמִיר

k-don

Well-known member
אתה זכאי לאותם החזרים גם בקניה בחוץ

בתנאים מסוימים

bitom

New member
מי אמר שאין אנדרואיד?

ניופאן, היבואנית האימפוטנטית של HTC, התחילו למכור את הדיזייר (המכוער למדי), ובקרוב סלקום יתחילו למכור את הלג'נד היפהפה.

fatNjazzy

New member
לפי מה שאני מבין, הבקרוב הזה שלהם

נמשך יותר מחודש. קצת נמאס לחכות לזה... יש לך איזה מידע פנימי?

bitom

New member
לא, שום מידע פנימי...

סתם הסתכלות באתר של ניופאן, שם כתוב "בקרוב בסלקום", ושיחה עם מוקד המכירות של סלקום שאמר שאולי בשבוע הבא. זהו

bitom

New member
מה זה S-LCD ומה ההבדל בינם ובין AMOLED?

סליחה על הבורות.

bitom

New member
חיפשתי, וכל מה שכתוב בגוגל...

זה ש S-LCD זו טכנולוגיה של סוני, שבעצם מאוד דומה ל LCD רגיל, ו AMOLED היא טכנולוגיה של סמסונג - כך שמעבר לזה אין לי המון ידע, חשבתי שתוכל להאיר את עיני

למעלה