חבילה מומלצת?

צליליתה1

Well-known member
החברה ממנה קיבלתי עד עכשיו שירותי סלולאר מעלה את המחירים באופן די פרוע.
יוצא שהחבילה ה(אעלק) משתלמת ביותר עבורי היא משהו G5 . החבילות שאינן תומכות G5 הן הרבה יותר מצומצמות ועולות יותר.

הטלפון שלי אינו תומך ב G5, ואיני זקוקה לכל כך הרבה נפח גלישה ודקות שיחה, במיוחד בימי קורונה אלה, שאני כמעט כל הזמן ליד וויפי.

האם תוכלו להמליץ לי חבילה סבירה, כשהצרכים שלי שיחות (רוצה שיחות באיכות טובה, קליטה טובה, וכו) ומעט גלישה . אני לא רואה סרטים, יוטיוב, וכו. בשביל זה קניתי טלוויזיה.

ואם יש שירות לקוחות ותמיכה טכנית סבירים - בכלל אהיה מאושרת.

(ראיתי בגוגל הצעות אטרקטיביות , אני מחפשת המלצות של משתמשים)

k-don

Well-known member
יוצא שהחבילה ה(אעלק) משתלמת ביותר עבורי היא משהו G5 . החבילות שאינן תומכות G5 הן הרבה יותר מצומצמות ועולות יותר.

הטלפון שלי אינו תומך ב G5, ואיני זקוקה לכל כך הרבה נפח גלישה ודקות שיחה, במיוחד בימי קורונה אלה, שאני כמעט כל הזמן ליד וויפי.

האם תוכלו להמליץ לי חבילה סבירה, כשהצרכים שלי שיחות (רוצה שיחות באיכות טובה, קליטה טובה, וכו) ומעט גלישה . אני לא רואה סרטים, יוטיוב, וכו. בשביל זה קניתי טלוויזיה.

בחלק מהפרמטרים אין משמעות גדולה להמלצות של אחרים (הקליטה היא ספציפית למקומות בהם את נמצאת).
השוואות מחירים עושים בכמהזה או אתרים דומים (ופחות איכותיים במידע)

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל

אני כבר כמה שנים מנוי של גולן (4 קווים).

המחירים טובים מאד, לא הייתה לי שום בעייה של קליטה (תשתית סלקום רק יותר זול). ואפילו קיבלתי סים נוסף לטלפון שברכב בעלות הסים בלבד כשבפרטנר שילמתי על השירות הזה 15 ש"ח לחודש.

בהחלט ממליץ (כמובן בכפוף לבדיקת הקליטה באזור שלך).

GoldenEyes

Well-known member

זה תלוי הרבה בקליטה שיש באיזור שלך
הייתי מנוי של פרטנר , ושל פלאפון , שסובלים מבעיות קליטה חמורות
פלאפון אף הגדילה לעשות והציעה למכור לי אנטנה לבית כדי שאקלוט :ROFLMAO:
מאידך כל החברות נוקטות בטריקי שווק , נותנים לך מחיר חבילה לשנה , ואחרי שנה המחיר ממריא למאדים
קצתי בתעלולים האלו , ובשיחות החוזרות כל שנה להתמקח על המחיר
עברתי ל WE4G , מובטח מחיר קבוע שלא משתנה כל שנה ולא משתנה על כל גחמה של חברת הסלולר

k-don

Well-known member
זה תלוי הרבה בקליטה שיש באיזור שלך
הייתי מנוי של פרטנר , ושל פלאפון , שסובלים מבעיות קליטה חמורות
פלאפון אף הגדילה לעשות והציעה למכור לי אנטנה לבית כדי שאקלוט :ROFLMAO:
מאידך כל החברות נוקטות בטריקי שווק , נותנים לך מחיר חבילה לשנה , ואחרי שנה המחיר ממריא למאדים
קצתי בתעלולים האלו , ובשיחות החוזרות כל שנה להתמקח על המחיר
עברתי ל WE4G , מובטח מחיר קבוע שלא משתנה כל שנה ולא משתנה על כל גחמה של חברת הסלולר
לנושא הקליטה יש בחלק מהחברות ובחלק מהמכשירים wifi calling

GoldenEyes

Well-known member
לנושא הקליטה יש בחלק מהחברות ובחלק מהמכשירים wifi calling
פלאפון דחפה לי את זה , וסליחה על הבטוי , שווה לתחת
במקום לתת שירות סביר עם פריסות אנטנות , שולחים אותך לשירות הזה על חשבון האינטרנט , אבל לקחת כסף מלא זה ברור

אין מה להתלבט.
לכי על הכי זול שתמצאי וזהו.
אף אחד לא יוכל לדעת איך תהיה הקליטה שלך.
בברירת המחדל סביר להניח שיש קליטה אם את לא גרה בעזוז וכדומה.

באופן אישי אני בטלזר (יושבת על אורנג' אני חושב) בחבילה הקטנה.
19.80 לחודש ומקבלים 12 גיגה ו5000 דקות/סמסים.

צליליתה1

Well-known member
אני התלוננתי לאחרונה על בעיות קליטה ויש לי עכשיו wifi calling, לא הבנתי מה זה, בינתיים נראה שעם או בלי זה הקליטה בסדר, או שסתם לא חיפשו אותי יותר מדי

Critical Thinking

Well-known member
בסופו של דבר, אין הבדל בין הרשתות.
שרות סלולארי הוא "מוצר מדף", לא craftsmanship, לא עבודת-יד המשקפת מסורת נצברת העוברת במשפחת אמנים מדור לדור.
כל הרשתות משתמשות באותו ציוד תשתית ובאותה תכנת נהול.
חשובה איכות הכסוי בסביבת המגורים ובסביבת העבודה.

לדעתי יש לגולן-טלקום יתרון בכך שממשק המשתמש מאפשר ללקוח לעשות בעצמו הכל.
גולן-טלקום גם אינה מעניקה לך by default שום שירות שאינך מודע לו ואשר בעבורו נגבים כמה שקלים נוספים פה וכמה שקלים מיותרים שם.
אצלה - הכל מחייב opt-in. אין אצלה opt-out...

לוייםLEVIM

Well-known member
בסופו של דבר, אין הבדל בין הרשתות.
שרות סלולארי הוא "מוצר מדף", לא craftsmanship, לא עבודת-יד המשקפת מסורת נצברת העוברת במשפחת אמנים מדור לדור.
כל הרשתות משתמשות באותו ציוד תשתית ובאותה תכנת נהול.
חשובה איכות הכסוי בסביבת המגורים ובסביבת העבודה.

לדעתי יש לגולן-טלקום יתרון בכך שממשק המשתמש מאפשר ללקוח לעשות בעצמו הכל.
גולן-טלקום גם אינה מעניקה לך by default שום שירות שאינך מודע לו ואשר בעבורו נגבים כמה שקלים נוספים פה וכמה שקלים מיותרים שם.
אצלה - הכל מחייב opt-in. אין אצלה opt-out...

במה הם זולים?

חבילה לתקופה בלתי קצובה:

דמי SIM חד פעמיים 19 שקל
דמי חיבור חד פעמיים 30 שקל
דמי מעבר מסלול חד פעמיים 25 שקל
דמי טיפול בהרשאה לחיוב חשבון בנק (לא חל על כרטיסי אשראי) (למחזור חיוב) 5 שקל חיוב אחד עבור כל הקווים תחת חשבון המשלם המשולמים באותה הו"ק
שירות תא קולי (למחזור חיוב) 3.90 שקל
דמי הקמת הרשאה לחיוב חשבון בנק (לא חל על כרטיסי אשראי) (חד פעמי) 15 שקל חיוב אחד עבור כל הקווים תחת חשבון המשלם המשולמים באותה הו"ק
דמי חיוב בכרטיס אשראי זר (חד פעמי) 30 ₪ חיוב אחד עבור כל הקווים תחת חשבון המשלם המשולמים באותו כ"א זר
שיחה ממתינה, שיחת ועידה, שיחה מזוהה, החלפת מספר נייד, חסימת/פתיחת זיהוי שיחה (0) שקל כלול בחבילה

למעלה