חבילות להופעה דרך איסתא מיוזיק

MissPop

New member
חבילות להופעה דרך איסתא מיוזיק

בנות, אם מישהי מעוניינת להצטרף תודיעו לי. אני מכוונת ל-5.7 לונדון ואני לא רוצה בעמידה, אני מעדיפה בישיבה. אם מישהי בעניין, תפנו אלי. פניתי לחברת איסתא מיוזיק לגבי חבילת נופש+כרטיסים להופעה כפי שהם נוהגים לעשות, והנה התשובה שלהם: איסתא מיוזיק - חברת תיירות המוזיקה המובילה בישראל: נכון מאוד,כרטיסי ההופעה יוצאים ביום שישי למכירה. מיום ראשון הכרטיסים גם אצלנו! איפה היעד המועדף עלייך? אם מישהי רוצה בתאריך אחר, אפשר לכתוב להם ישירות לדף שלהם בפייסבוק ולבקש מהם. הם מגיבים מהר. זה גם מסיר את הלחץ מיום שישי.
נילי

einavzec2

New member
אז ככה

לפי מפות האיצטדיונים אין גולדן רינג מה שאומר שקונים כרטיס עמידה ונדחפים. לא צריך להגיע מוקדם...מחכים שיר אחד ואז נכנסים עד הסוף...זה לא שמישהי לא תיתן לך לעבור אותה. אחרי שכולם מתמקמים זאת לא בעיה. ובקשר לאיסתא,טעות ליסוע איתם מהסיבה הפשוטה שאפשר להשיג כרטיסי טיסה יותר זולים ...

oreni6

New member
גם אני מזמין דרכם

הייתי איתם בליידי גאגא וגם במדונה. עינב אם את חכמה ורוצה שקט ולדעת שהכרטיס אמיתי רק דרכם. http://www.facebook.com/isstamusic אם אתם טסים בואו ניפגש שם,מתאים ?

einavzec2

New member
בכיף אנחנו טסים ל30.5

להופעת בכורה איסתא מוכרים כרטיס עמידה? כמה עולה חבילה יש לך מושג?

oreni6

New member
אין לי מושג עדיין לגביי המחיר

מחכה שיפרסמו בפייסבוק שלהם

oreni6

New member
און טור סבבה אבל התאכזבתי

מהשירות לקוחות. כשקניתי כרטיס היו נחמדים כשרציתי לקבל שירות התאכזבתי והעבירו אותי מנציג לנציג. איסתא מיוזיק האלה מומלצים (לא ראיתי באתר שלהם אבל בפייסבוק יש הרבה חומר). בכל מקרה מי שטס/ה בואו נתארגן למפגש ?

MissPop

New member
מסכימה לחלוטין

גם אני טסתי איתם לאירופה כמה פעמים והם מעולים, אף פעם לא היו לי איתם תאקלים. אני חשבתי על זה והגעתי למסקנה - בשביל מה להיות בלחץ ביום שישי כשידאגו לך לכל החבילה - כרטיסים+טיסה+מלון? אז אמנם יהיו כרטיסים בישיבה אבל תבואו להופעה בלי לחץ להידחף קדימה לשורה הראשונה, לעשות קמפינג כמה ימים לפני ולעמוד שעות על גבי שעות בהופעה.
בכל מקרה, ההחלטה כמובן שלכם. החלטתי ליידע אתכם כדי שתדעו שיש עוד אופציה

MissPop

New member
עם כמות האנשים הישראלים שטסים השנה

זו באמת תהיה מלחמה
תכינו את הדגלים.

אני דווקא הייתי מחביאה אותו עד שאני במקום

גם ככה לא מתים עליינו שם
לא שאכפת לנו כן...

../images/Emo45.gif

אף אחת לא תתן לאף אחת לזוז אפילו מילימטר אבל כל מי שתהיה מאחורייך תנסה לדחוף, איתנו רבו בסיבוב הקודם, מישהי שניסתה להידחף בינינו, זה היה ממש מפחיד וכמעט הגיע לאלימות

einavzec2

New member
איסתא

לא עושים חבילה לכל ההופעות...נגיד להופעה שאני הולכת ב30.5 אין להם

MissPop

New member
אני ביקשתי ל-5.7

לא בדקתי תאריכים אחרים
אבל כן כתבתי להם שיש בנות מפורום טייק ד'את הישראלי שטסות לכל מיני מקומות ברחבי אנגליה ואירופה בכלל כך שכדאי ליצור איתם קשר. אני בטוחה שאם יהיה ביקוש הם ישיגו עוד כרטיסים. הם ממש בסדר.

tthanitt

New member
שנה שעברה

הייתי בהופעת פתיחה אם אכן אתם הולכים תזמינו מלון כמה שיותר מהר קרב לאיצטדיון כי יש בעיה אחרי ההופעה לחזור לאן שלא יהיה בתחבורה ... לא להתמהמה כי המלונות נגמרים בציק ..

orlyshka1

New member
תודה רבה נילי ../images/Emo140.gif

אני לא בעניין של ישיבה, זה רק ישיבה?

oreni6

New member
עזרה

אני מזמין שני כרטיסים דרך איסתא מיוזיק (ראיתי אותם בפייסבוק) אבל חייב את ההמלצה שלכם ישיבה או עמידה ? לא בגלל הכסף אלא החוויה. ומה הוחלט? מתי רוב טסים ?

עפטוב

New member
רק עמידה

אלא אם יש בעיה פיזית בעמידה, זו פשוט חוויה אחרת לגמרי....תחשוב לטוס את כל המרחק בשביל לראות באותה איכות שתראה בדי וי די שתקנה אחר כך....(יש מסכים ומהמקומות ישיבה זה כל מה שאתה רואה)

למעלה