חבילות לNVC

etsh19

New member
חבילות לNVC

שלום,

אנחנו נמצאים כרגע בשלב הNVC בתהליך גרין קארד מהארץ בשבילי.
אישתי היא אזרחית ארצות הברית וגרה איתי בארץ.
שילמנו את הAOS FEE ומילאנו טופס DS261 וכרגע מחכים לאישור שלו

אשמח לעזרה לגבי AOS Package ו- IV Package בכדי שאוכל להכין אותן לשליחה. ההורים של אישתי שגרים בארהב יהיו הספונסרים שלי.

איזה מסמכים צריך בדיוק?

תודה

tair1986

New member
תסתכל ב NVC Welcome Letter שקיבלת, יש שם הוראות

מן הסתם קיבלת את המכתב/מייל מ NVC אם התחלת את התהליך.
צירפו לך Document Cover Sheet שמסביר לך מה צריך לשלוח ובאיזה סדר.
יש לצרף את ה COVER SHEET לחבילה ששולחים.
זה נראה בערך ככה:

etsh19

New member
מה שייך לאיזה חבילה?

קיבלתי את הדף הזה אבל לפי שאיך שזה מתואר יש שתי חבילות. איזה מסמך נכנס לאיזה חבילה?

בכל מקרה אני אתחיל למלא את הi864 ולאסוף מסמכים של הכנסות ומיסוי של אישתי ושל ההורים שלך וההוכחות של האזרחות שלהם ואני מני שזה יהיה ברור יותר תוך כמה ימים רק מלהתעסק עם כל הניירת

tair1986

New member
שולחים רק חבילה אחת, בפנים מפרידים

הכל הולך בחבילה אחת ששולחים, אנחנו עשינו הפרדות עם חוצצים וראשי פרקים והכל בתוך מין קלסר/ניילונית אחת.

Please mail all of these items together in one package. If you are sending documents for more than one case number, please mail each case number’s documents in a separate envelope.

https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/the-immigrant-visa-process/collect-and-submit-forms-and-documents-to-the-nvc/step-6-submit-documents-to-the-nvc.html

etsh19

New member
ספונסר

אישתי גרה איתי בארץ כבר 6 שנים והיא עובדת פה. מה אנחנו ממלאים בpart 6 employment and income

צריך למלא את ההכנסה אך למיטב הבנתי המשכורת בארץ לא נחשבת בגלל שהיא לא תרוויח אותה בארצות הברית ולכן לא יכולה לעזור לנו. אז אנחנו אמורים להשאיר את זה ריק? ואז אצל ההורים שלה למלא את מה הסכום?

lexus34

New member
לדעתי מציע להשתמש בטפסי 1040

לפי מה שאנחנו עשינו ,עצם השימוש ב I864 הוא תלוי גם טפסי ה1040 , ההצהרה בהם דומה, כמה ההכנסות של אותה שנה גם מבקשים למלא ב I-864 וההכנסה של שנים קודמות, ההכנסה של האישה ושל הגבר נרשמים כהכנסה גם עם היא לא מארה"ב ועליה מחושבת עלות המס ( שבעצם לא קיימת בגלל שההכנסה לא מארה"ב).
אולי למשהו יש רעיון אחר ?

etsh19

New member
זה מה שאני אעשה

קראתי על זה גם בvj

לגבי תעודת לידה ואישור צבא אני לאת צריך לתרגם נכון? זה משנה אם זה מקורי או צילום?

tair1986

New member
לא שולחים מסמכים מקוריים אף פעם

הם אפילו מציינים את זה בבירור.
שולחים רק העתקים.
ת.לידה כן לתרגם, מסמכי צבא אין צורך לתרגם.

למעלה