חבילת דואר רשום שנשלחה לארה"ב ב28 לאוגוסט

P E T E K

New member
חבילת דואר רשום שנשלחה לארה"ב ב28 לאוגוסט

הגיעה רק אתמול ללקוחה!!!! הייתם מאמינים?!?! אחרי כמה התכתבויות איתה (אני חושבת שעוד בקומונה שיתפתי אתכם בבעיה) ואין סוף התנצלויות, בירורים ואף הבטחתי שאבטל את ההזמנה אם לא תגיע החבילה עד סוף ספטמבר, בסוף היא הגיעה אתמול!!! למזלי הלקוחה יצרה אתי קשר ולא הייתי צריכה לבטל. בקיצור, אל תמהרו לבטל הזמנות שמתעכבות מעל 3 שבועות, זה לא נעים להסביר ללקוחות אבל נסו למשוך אותם לפחות חודש כדי להבין בוודאות אם החבילה אבדה. דואר ישראל היו מאד אדיבים ואיתרו מידע שהחבילה בוודאות בארהב, לא נתקעה במכס ואף עברה מיון. שוב אכזבה גדולה משירות הדואר האמריקאי שלא טורח להעביר את הברקוד של החבילה. וזה עוד לפני קריסמס . . .

לב ו זהב

New member
אני מראש מודיעה שהחבילה יכולה להתעכב עד 21

ימי עבודה, שזה כמעט חודש וזה כבר מסנן לי הרבה פניות. ולאחרונה היו לי שני מקרים של לקוחות שפנו אלי ובאתר של USPS היה כתוב שנשלחה להם הודעה שבועיים קודם, פלוס מינוס.

P E T E K

New member
גם אני מודיעה כך

אבל הפעם החבילה הגיעה אחרי יותר מחודש וחצי שזה ממש מוגזם. כשהסתכלתי עכשיו ב-USPS יש הודעה ..was delivered on October 18, כשעד אתמול לא היה שום מידע באתר על החבילה הזו.

לב ו זהב

New member
לא שמתי לב שזה יותר מחודש וחצי, עם הטמפ' בחוץ

נראה כאילו זה עוד אוגוסט בכלל

גאיליי

New member
כך גם אני- 21 ימי עסקים

זה אף פעם לא עבר את זה חוץ ממקרה אחד בו החבילה אבדה בדרך.

baraki123

New member
הדואר האמריקאי על הפנים

לאחרונה אני ממש מוצאת את עצמי מסבירה שוב ושוב ללקוחות, ומוכיחה להם דרך האתר של דואר ישראל -מתי החבילה שלהן עזבה את הארץ.

P E T E K

New member
כן, זה ממש לא נעים

דואר לסין ולאוסטרליה מגיע תוך שבועיים- שבוע וחצי...

chop007

New member
לוקח בין שלושה שבועות לחודש....

אני שולחת חבילות קטנות ועדיין זה בדרך כלל לוקח כמעט חודש להגיע לארה"ב!!! והקטע הוא שכשאני קונה אבנים מארה"ב - זה לוקח שבוע עד 10 ימים להגיע...מאוד מוזר... לפני שבוע היה לי קטע הפוך...קניתי בישראל אבנים בתל אביב ולא היה להם את הפנינים שבדרך כלל אני קונה..אז הזמנתי מספק בתורכיה באותו היום...והמוזר הוא שמתורכיה החבילה הגיע הרבה יותר מהר מתל אביב.... אי אפשר לדעת....

P E T E K

New member
כן זה ידוע לכולנו

שוב רק הצבעתי על מקרה שלי והמסקנה: שזה יכול לקחת גם חודש וחצי חודשיים לארה"ב. וזה עוד מבלי שהגענו לכריסמס. נקווה לטוב פעם הבאה.

למעלה