עמלץ הפלדה השולט
Active member
יש חברה שיכולה להיות עם שירות ואיכות טובה?
בבזק אתה מקבל רק 100 מגה עם UL של 3 או 5M. (אפשר לשלם יותר ולקבל 5M)יש חברה שיכולה להיות עם שירות ואיכות טובה?
בזק התחילה למכור אינטרנט 200M ובקרוב תתחיל למכור סיביםיש חברה שיכולה להיות עם שירות ואיכות טובה?
לא כתבת כמה אתה משלם ומהי החבילה ודרך מי (דרך בזק או בזק בינלאומי).יש חברה שיכולה להיות עם שירות ואיכות טובה?
הצלחת לברוח? שמעתי סיפורים מסמרי שיער על כך שלא מצליחים להתנתקרק לא הוט.
ברחתי מהוט אחרי כמעט 4 חודשים.
רעיה
והשיא היה אתמול בערב, קבלתי במייל חשבונית, ומה אעני מגלה בה? חיוב של ~35₪ על ערוץ ספורט פרימיום ועל VOD.הצלחת לברוח? שמעתי סיפורים מסמרי שיער על כך שלא מצליחי
הצלחתי ועוד איך הצלחתי.הצלחת לברוח? שמעתי סיפורים מסמרי שיער על כך שלא מצליחים להתנתק
אבל אמרת שעזבת אותם, אז איך חיוב אחרי 3 חודשים? זו הסיבה לחיוב, רגע, עדיין לא התנתקת, את רק בתהליך ההתשה.והשיא היה אתמול בערב, קבלתי במייל חשבונית, ומה אעני מגלה בה? חיוב של ~35₪ על ערוץ ספורט פרימיום ועל VOD.
לא ביקשתי אחרי 3 חודשים חינם לחבר אותי לשירותים האלה. פניתי בווטסאפ של הוט, ולמרבה הפלא חזרו אלי יחסית מהר.
מסתבר שהוט מחברים ל-2 הערוצים האלה אוטומטית , והיה עלי להתקשר ולהודיע לא להפעיל. זה העלה אצלי את מיפלס הכעס לרמות גבוהות מאוד.
חוצפה שאין כדוגמתה. המוקדנית שאיתה התנהלה השיחה אמרה לי שהיא יכולה לשלוח לי את התקנון.... מעניין כשהתחברתי לא קבלתי שום תקנון.
עניתי שהתנתקתי באותו היום, והיא אישרה שהיא אכן רואנ את הניתוק.
ולמרות זאת שאלה אם אני מעונינת שהיא תציע לי שירותי VOD בעלות של 34.90₪. בדיחה נהדרת.
אמור להתקשר אלי "בכיר" מהוט, והוא ישמע ממני שטיפה רצינית.
רעיה
50% הנחה על מה?החשבוית היתה לתאריכים 16/10-15/11. ה 15/11 זה התאריך שבו התנתקתי.
להערכתי היום אמורים להתקשר מהוט, דובר על יומיים מההתנתקות.
מחכה לשיחת הטלפון הזה.
רעיה
חזרנו לסלקום, קבלנו שם 50% הנחה.
אכן - לא חזרו אחרי יומיים......50% הנחה על מה?
מה קיבלתם מסלקום ובאיזה מחיר (לכמה זמן ההנחה והאם קיבלתם סיכום עסקה?)
מהנסיון שלי בפעמים האחרונות הם לא חוזרים לאחר יומיים.
תשלמו 100 על טריפל בסלקום? זה מופיע בסיכום?אכן - לא חזרו אחרי יומיים......
50% - אישי מוכר כניצול שואה (הפרהוד בעירק).
היה פרסום של סלקום מחיר 189 או 199₪ קבוע, לטריפל= טלביזיה, קו ביתי (אבל רק 100 דקות) ספק ותשתית .
סיכום עיסקה - יש , אבל כמו בכל חברה הוא לא לגמרי ברור. כמו כן - הגיע במייל הסכם התקשרות (38 דפים).
נשלם עם ממיר נוסף 100₪.
הבת שלי הצטרפה היום לסלקום, עוד לא שמעתי באיזה תנאים. שלחתי אותה לנציגה איתה עשינו את ההסכם, והודעתי לנציגה לפני כן שתיצור עם הבת קשר.
רעיה
תודה על המידע לגבי ניצולי שואה, סביר שישתמשו במידע בקרובכן , בעצם 99₪....
על ההנחה אישי שמע מהנציגה שהתקשרה.
למעשה הוא שאל על הנחה לנכי צה"ל, אנשי מערכת הבטחון (רק לתעשיה אוירית מסתבר) עד שהביע לניצולי שואה.
שלחתי בווטסאפ את האישור והנציגה קיבלה אישור לממש את ההנחה.היום - כשהוא החזיר ציוד להוט, הציעו לו חבילה ב-150₪.....
והצהרים התקשרו מהוט (באיחור של יום). אמרתי שהחזרנו ציוד ושאני חושבת שזה היה מאוד לא הוגן לחייב אותי על ספורט פרימיום ו VOD.
נאמר לי שידאגו לזיכוי (אשרי המאמין............)
והבת קבלה גם תנאים טובים, צירפה את הקליניקה של בן זוגה, והם לא משלמים התקנה.
בכיף...................תודה על המידע לגבי ניצולי שואה, סביר שישתמשו במידע בקרוב
רעיה, מי שעלו לארץ מעירק ב-1951 מוכרים אוטומטית או שזה סיפור מההפטרה.
דודה ודוד של בעלי הם משם ואולי זכאים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.