חבירמוס' עיזרו להבנתי להבין...

Rצינית

New member
חבירמוס' עיזרו להבנתי להבין...

מה כל ההמצאה הזו שממה בישראל-"פירסט קלאס"???? אמש נפלה הבאסטה הזו מולי...ו...די מוזר שם-הדיסקים-מדפים שלמים מרוצפים בדיסק אחד ויחיד,העיצוב שאגב מאד מדהים אבל מה פשר המסך הענק ההוא?וכל המחשבים בצד?....והכל לא מובן ובכלל מה מטרת החברה הזו?? כל שאלות אלו שהטחתי עלכם ועוד...בישנותי לא נתנה לי לשאול את ההוא שעמד מאחורי הבאסטה.למרות שהיה נראה אדיב ואף רצה לעזור....אבל בכל אופן נשארתי מסוקרנת ואני חייבת על כך הסברים מפורטים. יש מסביר? תודה מראש!

נו באמת?

נתתי עליהם סיקור ענקי אל תגידי לי שלא קראת אותו? המחשבים נועדו להוריד שירים מהחברה או סתם לגלוש באתר האינטרנט של החברה ואם ראית באסטה אז בטח זה היה ביום רביעי.

Rצינית

New member
ת'אמת אני לא קוראת סיקורים ארוכים..

למה?ארוך,לא מנוקד,אין זמן ו....עדיין לא דיבר אלי עד שראיתי במוחש... ולגבי הבאסטה והיום...נראה לך שהיתי נשארת מסוקרנת מיום רבעי?את הלילה הזה לא עברתי בשקט-ע"ע שעת שיגור ההודעה... ועדיין לא תמו שאלותי....אבל אשמור אותן לאחר קריאה מעמיקה לסקורך...

Rצינית

New member
כן,סיקור מעניין....

ובזאת תמו שאלותי.... רק משו קטנטן אחד הפריע לי,היו שם כל מני שישבו על המחשבים בקטע שלהסתלבט.יש עלהם פיקוח בשעת בחירת השירים שלא יגלשו סתם לאתרים וזה...כי אחרת זה יהפך לקפהנט בגירסת מוזיקנט חינם.

Rצינית

New member
לא דוכן.חנות הממוקמת בסנטר1 בי-ם

והסיקור סוקר ע"י מר רפוש' הנה הוא: אז אפשר לומר רשמית יש לנו חברת מוזיקה חסידית שלישית שתעמוד בסטנדרטים הגבוהים של המוזיקה. החנות הראשונה נפתחה בירושלים במרכז הקניות סנטר 1 שם נפתחה החנות הראשונה (צפויה להיפתח גם חנות בבני ברק) במוצאי שבת שעבר, החנות מעוצבת לפי סטנדרטים גבוהים ויש בה שלושה עמדות מחשב שבהם אפשר לגלוש באתר של חברת פירסט קלאס מיוזיק, בינתיים כדיסקים ראשונים ניתן למנות את הדיסק מלפני אוריאל שבו ישנם שלושה להיטים מלפני אוריאל, שמע ישראל ואזכרה את שלושתם מבצעים הזמר אפרים מנדלסון וילד הפלא דודי הרץ. ויש גם את הדיסק לשיר בקול נעים של אפרים מנדלסון וכן את דיסק הבכורה של ילד הפלא דודי הרץ >>> את חברת פירסט קלאס מיוזיק מנהל יהודה רוזנברג. הקמת החברה היתה בעצם בבר המצוה של בנו שהתקיימה לפני מספר חודשים בבנייני האומה בירושלים והופיעו שם גדולי הזמר החסידי מרדכי בן דוד ואברהם פריד וכן אפרים מנדלסון וילד הפלא דודי הרץ, בין הזמרים שכנראה יתחילו להוציא את הדיסק שלהם בחברה נמנים הזמר אפרים מנדלסון, דודי הרץ, יהודה דים, חיים ישראל וגם מרדכי בן דוד מגשש. החברה תעסוק בהפקה והפצה של כל סוגי המוזיקה היהודית: חסידי, חזנות וים תיכוני ואף תפיק ותפיץ תקליטורים לצפיה. חברת פירסט קלאס מיוזיק ופה תשבו על הכסא ותכינו כוס מים תפיק ותפיץ דיסקים וקלטות של שלושה עד ארבעה שירים בלבד שיהיו הטופ שבטופ, ומה הרעיון שעומד מאחורי זה? פשוט מאוד החברה רוצה להפיק אך ורק דיסקים מושלמים וכידוע בכל דיסק נורמלי יש 5 שירים טובים ו 5 שירים דפוקים שחייבים לדחוף אותם לדיסק ולכן החברה החליטה להפיק אלבומים של שלושה עד ארבעה שירים בלבד שיהיו המובחרים והמשובחים ביותר והדיסק מלפני אוריאל הוא הדיסק הראשון במתכונת הזאת עם שלושה שירים שהם להיטים. >>> עוד חידוש שיהיה בחברה שאין אותו באף חברה יהיה האתר אינטרנט של החברה שהוא ממש ברמה גבוהה ושם יהיו תמונות של זמרים מאירועים שונים וגם חדשות מוזיקה וגם פורום (האתר עוד במתכונת הרצה) החידוש העיקרי יהיה עמדות אינטרנט בחנויות הרשת וכל אחד יוכל לגלוש בחנות באתר של החברה ולהנות מהאתר וכן להוריד עשרה שירים מכל סוגי השירים ומכל סוגי הזמרים שיהיו בחברה ואת עשרת השירים הם יצרבו על דיסק ועל זה אני ישלם רק 35 ש"ח, את עשרת השירים אני יוכל להוריד גם בגלישה מהבית אבל כמובן שתצטרכו לשלם על התענוג 35 שקלים על ההורדה כמובן שתוכלו לשמוע קטעים נבחרים לפני שאתם תורידו בחינם . וכאמור כל דיסק שייצא בחברה יכיל שלושה או ארבעה שירים ויעלה 35 ש"ח וקלטת תעלה גם 35 ש"ח מסיבה פשוטה שעלות קלטת היא כעלות דיסק. נאחל לחברת פירסט קלאס מיוזיק הצלחה רבה בתחום. והנה הכתובת של אתר האינטרנט של החברה www.fcm.co.il כתובות אינטרנט נילוות: עד כאן סיקורו.

רוב הישיבעבוחרים...

לא נוהגים לגלוש באינטרנט ואלה שעושים זאת עושים זאת בהסתר ושם אם שמת לב המחשבים גלויים לכל אז כנראה שאלה שהיו שם לא נכללים בגדר הישיבעבוחרס`.

MENIMEN M

New member
בלי להיות שם...

אני די בטוח שקמו בכל חנות אחרת שיש בה אינטרנט הוא חסום רק לאתר של פירסט קלאס ואי אפשר לשנות אתרים פירסט קלאס לא טיפשים

Rצינית

New member
אה,לא חשבתי על כך...

טוב טוב,תמיד ידעתי שאני לא גאונה

למעלה