חביתת חומוס דיאטתית - אפשרי?
אני עכשיו אחרי הניסיון השני (יומיים ברציפות) להכין חביתת חומוס. הקטע שאני בדר"כ מסתבכת איתו הוא הקטע של הפיכת החביתה. היא תמיד מתפרקת לי. אתמול זה גם התפרק לי אבל יצא יחסית בסדר. היום ניסיתי את "שיטת הצלחת" (לשים צלחת על המחבת ולהפוך אותה) ויצא יותר גרוע.
ולדעתי הסיבה לכך היא שהיום שמתי פחות שמן מאתמול והחביתה פשוט נדבקה למחבת.
בכל זאת יש לי רגשות אשם דיאטתיות בגלל כמות השמן שבחביתה (זאת הסיבה שאני לא מרבה להכין אותה) ומהניסיון של היום, אני בעצם לא יודעת איך אפשר להכין חביתה ללא שמן ושלא תתפרק.
רעיונות?
אני עכשיו אחרי הניסיון השני (יומיים ברציפות) להכין חביתת חומוס. הקטע שאני בדר"כ מסתבכת איתו הוא הקטע של הפיכת החביתה. היא תמיד מתפרקת לי. אתמול זה גם התפרק לי אבל יצא יחסית בסדר. היום ניסיתי את "שיטת הצלחת" (לשים צלחת על המחבת ולהפוך אותה) ויצא יותר גרוע.
ולדעתי הסיבה לכך היא שהיום שמתי פחות שמן מאתמול והחביתה פשוט נדבקה למחבת.
בכל זאת יש לי רגשות אשם דיאטתיות בגלל כמות השמן שבחביתה (זאת הסיבה שאני לא מרבה להכין אותה) ומהניסיון של היום, אני בעצם לא יודעת איך אפשר להכין חביתה ללא שמן ושלא תתפרק.
רעיונות?