חביתת קמח חומוס
אז אחרי חששות רבים ניסיתי להכין היום לראשונה חביתת חומוס עם בצל מטוגן.
החביתה ממש התפרקה לי! בסופו של דבר הכנתי אותה בתור מקושקשת. הכנתי רבע כוס קמח חומוס על רבע כוס מים, וקצצתי בצל שלם בינוני-קטן. את כל זה למחבת בינונית. מה השתבש לי?
מה שכן, הטעם היה מצויין (ומפתיע, פעם ראשונה שאני אוכלת חביתת חומוס!)
ועוד דבר, איפה אתם קונים את קמח החומוס, וכמה אתם קונים כל פעם? זה ממש יקר
אז אחרי חששות רבים ניסיתי להכין היום לראשונה חביתת חומוס עם בצל מטוגן.
החביתה ממש התפרקה לי! בסופו של דבר הכנתי אותה בתור מקושקשת. הכנתי רבע כוס קמח חומוס על רבע כוס מים, וקצצתי בצל שלם בינוני-קטן. את כל זה למחבת בינונית. מה השתבש לי?
מה שכן, הטעם היה מצויין (ומפתיע, פעם ראשונה שאני אוכלת חביתת חומוס!)
ועוד דבר, איפה אתם קונים את קמח החומוס, וכמה אתם קונים כל פעם? זה ממש יקר
