חבל``ז

מצב
הנושא נעול.
חבל``ז

חבל``ז ירדתי גם ירדתי לסוף דעתך, ליאון. אתה פשוט אינך יודע לעבוד עם כל האינדיקטורים הקיימים ולכן יש לך בראש שהולכים עם המגמה רק יחד עם הפריצה. זו הדרך הנכונה אם אתה קונה מניות, זו אינה הדרך לעבוד עם אופציות לטוח בינוני.

!!!חמור אבל לא טיפש

חבל``ז ירדתי גם ירדתי לסוף דעתך, ליאון. אתה פשוט אינך יודע לעבוד עם כל האינדיקטורים הקיימים ולכן יש לך בראש שהולכים עם המגמה רק יחד עם הפריצה. זו הדרך הנכונה אם אתה קונה מניות, זו אינה הדרך לעבוד עם אופציות לטוח בינוני.
!!!חמור אבל לא טיפש סוף סוף מגיע מישהו שמבין את העניין! אי אפשר לסחור באופ` שמשך חייהן הנותר הוא חודש ומטה,רק לפי השיטה הטכנית הקלאסית, כלומר, לחכות לפריצה, ורק אז לפעול,וביחוד, אם קונים ולא כותבים. אבל הפורום הזה מלא בחוכמולוגים,למשל כריש שהפך לסרדין,הוא עובד בשוק 5 שנים, וחושב שהוא כבר יודע הכל.בכל אופן, אני שמח שנוסף עוד מישהו שמבין שהעובדה שליאון מנהל את הפורום, אינה הופכת אותו בהכרח,לנביא החוזה את העתיד

wolffgadi

New member
אתה כותב שטויות לצערי

אתה כותב שטויות לצערי אם היית יודע כיצד לעבוד טכנית אני בטוח שהיית מרוויח ואת זה אני אומר מניסיון. אם אינך יודע - שאל או לך תלמד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה