חבל טבור שאינו נושר בגיל שבועיים ויום עדיין לא נשר חבל הטבור של בתי. זה תקין? עד מתי לחכות?
S shellly New member 14/1/06 #1 חבל טבור שאינו נושר בגיל שבועיים ויום עדיין לא נשר חבל הטבור של בתי. זה תקין? עד מתי לחכות?
ע עוד מעט קט New member 17/1/06 #2 אני לא מקצועית אבל... למיטב הבנתי זה תקין. מה שכןאצלי גיליתי (גם כן בערך אחרי אותו פרק זמן) שאם מזיזים אותו אני מגלה שיש מתחת לגוש החיצוני חלק לח שמחובר ואז התחלתי למרוח שם את האלכוהול... אחרי יומיים זה נשר.
אני לא מקצועית אבל... למיטב הבנתי זה תקין. מה שכןאצלי גיליתי (גם כן בערך אחרי אותו פרק זמן) שאם מזיזים אותו אני מגלה שיש מתחת לגוש החיצוני חלק לח שמחובר ואז התחלתי למרוח שם את האלכוהול... אחרי יומיים זה נשר.
S shir215 New member 21/1/06 #3 לבתי לא נפל כשלושה חודשים והרופא אמר שזה בסדר ולא עושים בינתיים שום דבר. להזכירך, שלושה חודשים! הייתי לחוצה והיום יש לה טבור הכי יפה בעולם. לא לדאוג.
לבתי לא נפל כשלושה חודשים והרופא אמר שזה בסדר ולא עושים בינתיים שום דבר. להזכירך, שלושה חודשים! הייתי לחוצה והיום יש לה טבור הכי יפה בעולם. לא לדאוג.
S shellly New member 25/1/06 #4 אתמול נשר לה ../images/Emo13.gif בגיל שלושה וחצי שבועות. בכל אופן, תודה על ההרגעה!