חבל יוגה

sharonchu

New member
חבל יוגה

שלום קניתי לי מתנת יומולדת (בעוד יומיים) מזרן ליוגה איזה כיף אני רוצה לסגור את המזרן עם חבל , איפה ניתן לקנות במחיר סביר?

anatina

New member
למה לא עם תיק?

אם את רוצה רצועות (לזה את קוראת חבל?) או תיק, יש כמעט בכל סטודיו ליוגה.

sharonchu

New member
התכוונתי לחגורה/ רצועות

התיקים הנוחים מאוד יקרים וחגורה /רצועה עולה פחות וגם שיהיה לי את הרצועה אם אני רוצה לעשות קצת לבד בבית במרכז יוגה שלכם מוכרים ?

anatina

New member
אצלנו מוכרים גם רצועות וגם תיקים

והם מאד נוחים ולא יקרים- 40 ש"ח.

שרונצ'ו! הא לך טיפ חינם:

עשיתי אותו בעצמי. הוא זול, יעיל מאד וכמעט בלי כסף. הכנסי לכל אחת מחנויות הסידקית (גלנטריה). בקשי מהמוכר/ת רצועת גומי לפי מטר. תוכלי לבחור לעצמך צבע ורוחב מתאימים. את שלי קניתי בשחור וברוחב של כחמישה סנטימטר. מטר אחד מספיק בהחלט. גזרי שני מקטעים קטנים מן הרצועה הזו ותפרי כל אחת (או קשרי אם תרצי) ללולאה. כל לולאה השחילי בקצה אחר של המזרון המגולגל. בין שתי הרצועות חברי בקשר את הרצועה הארוכה שנותרה לך. תקבלי רצועת גשר הקשורה לכל אחת מן הלולאות. את הרצועה הזו השחילי לכתף שלך והא לך מנשא נחמד ולא יקר של המזרון. לבריאות!

anatina

New member
אבל זה לא נוח כמו תיק

בשביל 40 שקל אפשר לקבל תיק ששומר על המזרון, נוח לנשיאה וגם יש כיס לכל הדברים כמו מגבת, מפתחות וכו'- אז לא חבל על כל המאמץ?

Sambodh Rana

New member
יש מצב למשלוח?

כי רחובות זה רחוק... ואשמח לראות תמונה של התיק אם אפשר

anatina

New member
אהמ..

אני אנסה לצלם את התיק ולהכניס לפורום קח בחשבון שיש עליו לוגו של הסטודיו בעקרון הוא מבד כותנה עבה (יש כל מיני צבעים), עם פתח מלמעלה (עם שרוך לסגירה) ועם כיס גדול בגודל חצי מהתיק לארנק, פלאפון, מגבת וכו'. המשלוח בטח עולה יותר מהתיק ככה שלא נראה לי שזה ישתלם (אלא אם כן זה הרבה תיקים)

Sambodh Rana

New member
הכוונה הייתה משלוח בדואר רשום או

משהו בסגנון הזה..כי אני מחפש תיק שיהיה נוח לשאת בו בגדים לאימון וכו'..והרעין המקורי ביותר שחשבתי עליו הוא תיק לגיטרה
כלומר, בחלק של הצוואר לשים את המזרון ובחלק של גוף הגיטרה לשים את הבגדים וכו', ובחור של התווים לשים מפתחות פלאפון וארנק וכו'...

anatina

New member
בעיקרון זה אפשרי

אבל נראה לי שתוכל למצוא תיק דומה גם במקומות אחרים, וללא המחיר של המשלוח שלו. בכל מקרה אם לא תמצא- אשמח לעזור.

למעלה