חבל... כי לי לא נמאס!

חבל... כי לי לא נמאס!../images/Emo3.gif

אולי כדאי שתלכי למילון ותבדקי את הפירוש של המילה גניבה כי כנראה שאת לא יודעת מספיק טוב את הפרוש שלה!! ולגבי זה שישבת שעות על ההודעה אולי כדי שתשבי עוד קצת ואולי אז תביני עד כמה מטומטמת היא וגם אני לא בטוחה בכך! אני לא הגזמתי כאשר אמרתי שלגנוב ואפילו את הדבר הכי קטן והכי מטומטם זה לא בסדר ולא מוסרי! והדבר שהכי מרגיז שאת לא מבינה שאת חוזרת על עצמך בשיא טיפשותך!! נועה:"זה כולה סמלים!!לא גנבנו משהו יקר כ"כ.." את ילדה חוצפנית שלא כדוגמתה ואני לא מבינה איך נותנים לך לנהל פורום ועוד של תנועה מכובדת שכאזת! לא כ"כ יקר??? למי???? לך???? בטח שלך זה לא יקר.. אבל למי שגנבו את זה זה מאוד מאוד ואני יוסיף עוד אחד מאוד יקר!!!!! מי נותן לך את הזכות לקבוע מה יקר ומה לא ובשבילו זה לא כולה סמלים בשבילו זה משהו שהוא הרוויח מזמנו היקר שהיה בצופים דבר שאתם לא רק שלא הרווחתם ביושר אלא גנבתם בבושה! אני לא רואה את הצורך שלי להירגע. אני לא יורדת עלייך אני מטיחה בך ביקורת ואף עושה זאת בצינזור! אני מתארת אותכם בדיוק כמו שאתם!!! אתם לא צריכים שכל החיים תגנבו מספיק פעם אחת שזה לא יהיה בסדר! ודבר אחרון אני כן דואגת לשיקוף מצב שלכם כי אתם חלק מאיתנו חלק מתנועה וברגע שאתה עושים משהו רע אז ישר מספחים את זה לתנועה... ובגלל השטויות שלכם אני לא מוכנה ששמנו יהיה רע! נועה אולי הכל זה לא מספיק אולי כדי שתנסו גישה אחרת.. כי כנראה שאם את עדיין פה מנסה להצדיק את ההתנהגות שלכם ולתרץ אז כנראה שעדיין לא הבנת עד כמה זה חמור ושיטפה אחת לא הספיקה לכם!

טוב. באמת נימאס לי.

את צודקת - אני סתם מדברת שטויות. אנחנו מאוד מאוד לא בסדר, ואנחנו באמת צריכים להחזיר את הסמלים. טוב? עכשיו אם בא לך אפשר להמשיך לריב על זה במסרים, כי זה לא מעניין את כולם. תודה, נועה.

דווקא פה את טועה..

נועה... לא רק שזה מעניין את כולם זה מעניין עד מאוד.. ושוב אני לא רבה איתך אני מעבירה עלייך ועל ההתנהגוות שלך ביקורת!! ודבר אחרון אני ינהל את הדו-שיח שלי איפה שאני רוצה ובטח שלך אין זכות לקבוע לי איפה! הא.. נזכרתי בעוד דבר השיחות הללו מתקימות בפורום שכזה מפני שאחרים יראו מה עשיתם ולא יעשו כמוכם! בקיצור שילמדו מהטעיות שלכם.... תודה לך...

או ש... לא!

נועה כדי שתשאירי את האיומים שלך אצלך ואת לא תרגיעי אותי כי הבן אדם האחרון שצריך להירגע פה זאת את.. וכדי שתעשי את זה ומהר...

נו....

באמת זה לא כל כך מעניין את כולנו...... טוב הבנו מה קרה, הבנו שהם לא היו בסדר......טוג גם לדעתי....אבל זה לא עינייני! אז באמת לא נראה לי טוב לעשות את זה פה... טקנקס יו ג´נטלמנס, אנד גוד נייט

BabyLove

New member
גלי צודקת

ולפי דעתי נועה כבר הבינה שזה לא היה בסדר אז אין ממש מה להמשיך את הדיון אני חושבת שאתם פשוט צריכים לבקש מכל מי שלקח שיחזיר..... וזה באמת לא כל כך נחוץ שכל הריב הזה יהיה בפורום כי זה ביניכן ואף אחד לא צריך להתערב בזה.....

ואו אתם לא מאמינים

צדקתי פעמיים כבר אתמול! אני גאה בעצמי לאללה בואו אני אספר לכם:(זה לא יעניין אתכם, אבל כלום לא זז בפורום הזה חחח אז......טוב טוב הנה זה בא) אני הלכתי לי לתומי במגרש הענק של בית הספר, הייתי על הטריבונות, עם חברות מהגדוד, ופתאום -
!!! מה אנחנו רואות? את מיכל ויריב מתנשקים!(שמות בדויים, למה יש פה יותר מידי מהשבט שלי חחח...) טוב קיצר, אנחנו בשוק, למה לשניהם יש חברים אחרים(ככה חשבנו),אבל הם עשו את זה מול כל ביה"ס! טומטומים. טוב קיצר אף אחד לא האמין לנו, ויש לי ילד בשכבה, שתמיד חייב להיות צודק בהכל, אז הוא טען שזה לא נכון והביא לנו הוכחות....... ואז, 12 בלילה, הוא מתקשר אליי, ואומר לי:"גלי! צדקת! הם באמת חברים!" זה היה נפלא מה אני אגיד לכם.
נכון סיפור מרתק

למעלה