חבל ממש חבל ברק היה מנצח במאי

google

New member
חבל ממש חבל ברק היה מנצח במאי

16 אחוז בסקרים בקרב הקול היהודי זה הפרש לא ממש בעייתי לפני שביבי התחיל לדבר. ביבי היה פה מקבל את תסמונת ליפקין שחק. הערכים בסוף היו מצביעים לברק ואפילו הרוסים. טוב נו הוא רוצה לחסל את ביבי מהר ולא לחכות הרבה זמן. שביבי יבוא מחר להתבכיין קצת

a - s -inv

New member
אם זה מה שכתבת לא הבנת את המהלך

צריך להבין קצת בפוליטיקה לפני שכותבים

a - s -inv

New member
לימור ליבנת כבר אמרה:

אפילו אם נעמיד מטאטא הוא ינצח את ברק אחרי התרגיל המכוער הערב a-s-inv אומר אפילו מטאטא בלי מקל ושערות ינצח אותו

אלוני.

New member
המביא דבר בשם אומרו

התחלת להיתלות באילנות כל כך נמוכים ? אני מודאג. בינתיים, ברק - נתניהו אחד אפס לברק.

a - s -inv

New member
חחחחחחחחחחח

אם נשחק כדורגל ותהיה אתה ביציע ואני על המגרש ודאי שיהיה אחת אפס לטובתי אה נכון התכוונת לבחירות שהיו,,, אז למה היום הוא בעט כדור לשער מעמדת ניבדל נטולת מגינים אה,,, אהוד ברח? קצת דומה לא? לא בטח שלא זה אהוד בעט במי? ביושר שאתם כלכך מטיפים בשמו ומוקיעים ממנו את הביבי אבל עדיין עדיף להיות ביבי ולא,,, עכבר ביבים

אלוני.

New member
אהוד ברק

ה ת פ ט ר גם זה לא נראה לך ? ואחד אפס זה בבחירות אישיות לראשות הממשלה, לא בסקרים. חיכיתם ליום הזה, והוא הגיע, עכשיו מה הטענה? שאהוד צריך לשחק לידיו של ביבי ? הרי נתניהו מיוזמתו עזב את הכנסת, לא ברק גירש אותו. ברק רק ניצח אותו לפני שנה וחצי ויצח אותו שנית בעוד חודשיים אם יהיה צורך.

google

New member
הבנתי יופי....

אני טוען שברק היה מנצח גם במאי. היה לו קשה עם דרך ארוכה אבל הוא היה מנצח. עכשיו הוא עושה דרך קיצור ואחרי שיגמרו ללכלך עליו יקום צדיק ויגיד ש: זה טוב למשק מערכת בחירות קצרה לא יעלה על הדעת שמי שיום אחרי בחירות מתפטר רת שוב אחרי שנה וכמה דולרים בבנק. אגב מתי האזרח המודאג יגיע לארץ. יש שמועה שהוא יותר בחול בשנה האחרונה מאשר בארץ

amor

New member
ההערכה היא שברק כלל לא יתמודד

נמאס לו מהגועל נפש במפלגתו ומחוסר יכולתו האישית.

למעלה