חבל על הזמן איזה פחד

• פותח הנושא msn1
  • פורסם בתאריך

msn1

New member
חבל על הזמן איזה פחד../images/Emo108.gif

לפני כשבוע בערך הלכתי עם חבר שלי לגבעת רם שזה שכונה בכרמיאל (מלאה ברוסים) ופתאום ראינו כמה אנשים לבושים בשחור וילות של חתולים, למחרת חזרנו וראינו שני חתולים מתים בלי ראש צהובים בירוק ואת הראש מחוץ על הרצפה וסימני דם בצורת פנטאגרם מפחיד בטרוף באמת אני לא משקר כמעט השתנתי במכנסים מאחר שאני רק בן 13

Idan91

New member
אוי ואבוי..

זה כבר פשוט אנשים דוחים שמתעללים בחתולים. ברר..

L e s t a t

New member
טוב די עם הזיבולים האלה!

נמאס לי מסיפורי "בטח ראינו שטניסטים!" האלה, הם במילא מצוצים מהאצבע (או שמדובר בפסאודו-שטניסטים כגון חסידי "מקדש סת" של מייקל אקווינו). לאיזה כיוון הפנטגראם (לא נראה לי שיש לך מושג מה זה בכלל) פנה? למעלה או למטה?

Idan91

New member
תראה,

הוא לא אמר כאן שום דבר בנוסח "ראינו שטניסטים".. וגם אם הוא רמז לכך, כולנו כבר קראנו את השרשור הקודם, וכולנו יודעים שאנשי כת השטן שהם לא סתם "וואנביז מתלהבים", לא יעשו דברים כאלה.

L e s t a t

New member
כמה פעמים אני צריך להסביר את זה?

שטניזם זו לא כת, שטניזם זו דת, דת רשמית.

L e s t a t

New member
תשובה

לא קוראים לזה כת השטן. אם אתה מדבר על האתר עצמו שנתתי (ועכשיו גם ראיתי שעמי נתן) קוראים לו "כנסיית השטן" ויש גם הסבר באתר למה קוראים לארגון ככה.

Idan91

New member
וגם,

מן הסתם מי ששייך ל"כנסיית השטן", לא קורא לזה "כת השטן"... כך שכשאומרים "קוראים לזה ככה", השאלה היא מי קורא. זה כמו שיש שוקראים לוויקה "כת".

L e s t a t

New member
ולא לשכוח ש..

מי שמדבר על כת השטן בד"כ מתכוון לוויקה. דיברתי פעם עם איזה אחד שניסה לזיין לי את השכל על "כת השטן" ולאט לאט התחבר לי שהוא מדבר על וויקה, הוא גם הזכיר את גרדנר כמה פעמים.. אנטון לה-ויי צדק - חבל שטיפשות לא כואבת...

Outlast

New member
דווקא מזל...

תאר לך כמה חפים מפשע (כמוני למשל) היו סובלים... חבל שהרוע לא כואב.

msn1

New member
זה אמיתי!!!!!!!!1

לא אמרתי שהם כת השטן אבל הם היו לבושים בשחור והרגו חתולים אז קצת התחשבות זו טראומה

למעלה