חבל על הזמן לא יעזור כלום !!!!

R O N Y1

New member
חבל על הזמן לא יעזור כלום !!!!

חבל לכם על הזמן לא צריך ללכת לקלינאי תקשורת . לדוגמה, לא פגשתי בחיים קלינאי תקשורת מגמגם ,קלינאי תקשורת רק עושים כסף טוב על חשבון המגמגם . כל קלינאי התקשורת לא יודעים מה זה לגמגם ולא הרגישו איך זה לגמגם!! לפני שזורקים ים של כסף תחשבו פעמיים!! רוני

shuky63

New member
פסימיות לא מוצדקת??????

לא נמצא עוד בעולם קלינאי תקשורת שהצליח לרפא גימגום אבל רובם מצליחים בהחלט בהפיכת גימגום קשה לבינוני,והטובים שבהם בהפיכת גימגום בינוני לקל. אנחנו בהחלט לא מדברים נכון.בזה אין לי ספק .אז אולי יש מה לתקן ולא צריך לקטול אותם על הסף. לא פגשתי עדין סתם קלינאי תקשורת מגמגם אבל לדעתי זה משום שהמגמגמים בתחום לא נעצרים בשלב הטיפולי אלא הולכים על תרים בכירים ומחקר.פגשתי אחד כזה שאפילו היה ישראלי -אהוד יאירי ושמעתי על עוד כמה.כנראה זה הרצון לעשות את הבלתי אפשרי ולמצוא פיתרון לגימגום.

R O N Y1

New member
לא ניראה לי!

שלום נועם. אני לא מאמין שעזרו לך ,אתה יודע מה זה "בלוק"? בלוק זה מצב שאתה רוצה לדבר אבל יש לך בלוק אתה חסום לא מצליך לדבר!!!! את המצב הזה אף קלינאי תקשורת לא פתר! את האמת האיתי אצל עשרות קלינאי תקשורת וכולם "דואגים" ומסבירים פנים ,את הכםף לוקחים בזמן איך לא? אבל הם לא מבינים מה זה לגמגם אך מרגיש מגמגם בכיתה שהוא צריך לענות למורה וכולם צוחקים עליו!!!!!! את זה הם לא מכירים. אני לא רוצה לדבר על הדמעות שבאות רק אנחנו יודעים מה זה!! RONY

noamiko1

New member
אחי...מכיר את הכאב טוב מאד

אבל לצערי ואני מתכוון לצערי, הפתרון הוא לא אצל קלינאי תקשורת אלא אצלך. הלוואי שקלינאי/ת היה יכול ללחוץ על כפתור. קלינאי בא לעזור לך לעזור לעצמך, עד כמה שתקבל אותו.לא תמיד זה עוזר- לפעמים בכלל לא. אבל קבל שיש אנשים שזה עוזר להם עם קבלות. בן כמה אתה אחי ?

למעלה